|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Gangamstyle rakstīja:xls99 rakstīja:Gangamstyle rakstīja:3.0 jarekjinas paterins pa shoseju 11 litri, pa pilsetu 16. tad nu doma pats vai tev to vajag. piekam detalju cenas 166 ir neadekvati daargas. nu un protams elektrogljuki naak bonusaa gandriz katram pirmsfeislifta modelim. es varu pateikt ka es personigi tadu mashinu vairs nemuzham nepirktu, ta ir naudas nolaishana podaa, labak notriec to naudu maukaas, triperu arstet ir vieglak nekaa remonteet 166 alfu.
Paterinja, janonjem 2-3 litri. Ja nu vienigi tu nesi vanabeshumahers. Detalju cenas nebut nav neadekvatas. Paskaties pats cik maksa lidzvertiga auto detalju cenas un tad sapratisi ka ne tur arkarteji darga nav, varetu teikt, ka pat leeti.
Un kas attiecas uz tavu salidzinajumu ar sts, tad tas nu ir pilnigi nevieta, ja nu tev bija ta gadijies un sanaca popirky kartigu triperi, tad nevaig to visparinat un tagad attiecinat uz visam 166 vai alfam ka tadam!
zobenes komplekts - kosmosa cena, bija kautkadi 450ls. motora padushkas, kuras ka likums visam kautka baigi aatri beidzaas un parasti ir beigtas. augshejas 160, apakshejas vel X3. aizmugureejie plaukti - vispar kautkads kosmoss jauns izputejs bez katalizatora maksa tikpat cik videji tada mashina ieksh ss.lv es shitaa vareetu skaitiit un skaitiit. samiitajaa vardee ir parak daudz dilstoshu mezglu, kuru aftermarkets nepiedava. tas arii viss. un nejau problema ir mashiinaa, bet gan rezerves dalju razhotaajos.
un nevajag teikt ka es nopirku triperi, kad nakamais tirgotajs tirgoja, bija top zustand!   
nu par motora padušku(atsaiti) nevar nepiekrist.to piedāvā tikai OE un tā maksā neatceros precīzi cik bet bij 120ls+.bet to var aizstāt ar ko citu Biker neļaus man samelot.tur cena ir super mega salda un iztur tas risinājums gana ilgi atbilstoši izmaksām.
zobenes komplekts par 450ls?tas droši vien ir ar ūdens pumpi un darbu pa dārgo
aizmugurējais plaikts OE maksā !160-180ls ja atmiņa neviļ,sen gan neesmu skatijies šai detaļai cenas.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Feb 13, 2013 12:06 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
Gangamstyle rakstīja:un cik tad tagad maksaa zobsiksnas komplekta mainja tagad? udens pumpi jau tapat ir jamaina kopa ar zobsiksnu, jo nenonjemot siksnu un rulli pashu pumpi arii nevar nomainiit, taka ir baigi stulbi to nedariit kopa ar zobeni. piekam to nevar ari izdarit jebkura servisaa, parastie servisi zobsiknu tadai alfai nemainiis, jo vajadzigi speciali instrumenti, bez kuriem ir diezgan chaabiigi.
un tad vel ir tads bonuss ka lietus sensoru glukoshana. neesu vel redzejis nevienu 166, kurai tas sensors normali straadaatu. vain nestrada vispar, vainu kautko visu laiku raustaas un gljuko.
kuriem no jums 166 alfas ipasniekiem vel strada sedeklju apsilde? atzistaties godigi. ta ari ir tada saapiigaa vieta shim auto.
Braucu ar AR166 jau 7 gadu, pieredze ir un gramatinu esmu lasījis padziļināti, Tu ļoti pārspīlē  , Un Jā, manai mašīnai 1999 gada izlaidumam strādā sēdekļa apsilde, ja uzliek jaunu ieslēgsanas podziņu, nevis šrotā 10gadīgu, tad strādā, un sāpīgi tur nekas nav, tikai ir lietas kuras ir jasaremontē  . Saprotu ka tev
ļoti rugta pieredze, bet nevajag to attiecināt uz visām 166.
Pēdējā laikā redzu ka cilvēki grib nopirkt auto pa 1000 Ls, nu labi 1,5t Ls, un stāvokli kā jaunu. Nemēdz tā BŪT. Arī diskusijas sākumā Quattordici stāstija par tāmes cenām, bet kurš reāli no jums ir gatavs nopirkt auto kuram viss strādā, zobsiksnas, bremzes un viss ritošais ir sataisīts, un samaksāt par auto teiksim 2000 gadu 3,5 Ls????
Diezvai, Labāk sameklēt nojātu 2005 gadu mašīnu un sūkstīties ka viss slikti. Un dzīvē ļoti reti kad pārdodas auto, kuram viss ir kārtībā, bet saimnieks savu aprūpēto auto pārdod vienīgi tāpēc, ka apnikusi un griba ko citu.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Wed Feb 13, 2013 9:56 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Tatad es savu 166 pardevu jau pirms 7 gadiem, toreiz tai bija 5 gadi, viss stradaja, ari sedeklu apsilde un lietus sensors
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Feb 13, 2013 10:13 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nu lēta perekupa viedoklis par mašīnām ļoti atkarīgs no tā vai viņš tobrīd mēģina iepirkt to mašīnu vai kad viņš kādam mēģina to iesučīt...
It īpaši ja tas perekups nodarbojas ar LĒTU un nojātu auto iepirkšanu, čiņīšanu ar izoleni, bet pārdošanu kā nezkādu kompeti...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Feb 13, 2013 10:23 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Gangamstyle rakstīja:un tad vel ir tads bonuss ka lietus sensoru glukoshana. neesu vel redzejis nevienu 166, kurai tas sensors normali straadaatu. vain nestrada vispar, vainu kautko visu laiku raustaas un gljuko.
kuriem no jums 166 alfas ipasniekiem vel strada sedeklju apsilde? atzistaties godigi. ta ari ir tada saapiigaa vieta shim auto.
2001 gads, ap 200+ noskrējiens. Gan lietus sensors strādā labi, gan apsilde abiem sēdekļiem!
Bet neizslēdzu, ka man vienkārši paveicās dabūt 166 no laba īpašnieka. Kurš gan naudu, laikam, neskaitīja
Sanāca lētāk, nekā pirkt 166 par tukstoti un pēc tam visu taisīt pec kārtas. bet man paveicās - paldies Alfistiem
|
Wed Feb 13, 2013 10:46 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Gangamstyle rakstīja:interesanti, ka visiem shejienes 166 ipasniekiem pieder baigaas konfektes. tas bija paredzams. 
Es savu 156 kādreiz par 10K paņēmu un vēl 7-8K ieguldīju 3 gadu laikā. Bija remontēts viss, neskatoties uz cēnām. Pedantiski taisīts gan vizuālāis, gan tehniskais. Tiešām auto bija tūvs ideālām.
Tagad lūk kadā stāvokli tas auto ir tagad:
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=3&t=4913
Galu galā es samainīju to "pret džemperi", pat atdodot jaunas vasarenes un jaunas ziemenes komplektā. Un tādi idioti (labā ziņā) starp Alfistiem ir sastopami bieži! Cilvēks neskaitot naudu taisa mašīnu priekš sevis un pēc tam atdod visu par sviestmaizi. Tikai no tādiem Alfas ir jāņēm! Un tikai tādas Alfas tiešām bus labas!
Par tādu 166 es arī stāstu. Tiešām viss strādā un tiešām viss ir labi!
|
Wed Feb 13, 2013 12:14 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Quattordici rakstīja:Gangamstyle rakstīja:interesanti, ka visiem shejienes 166 ipasniekiem pieder baigaas konfektes. tas bija paredzams. 
Es savu 156 kādreiz par 10K paņēmu un vēl 7-8K ieguldīju 3 gadu laikā. Bija remontēts viss, neskatoties uz cēnām. Pedantiski taisīts gan vizuālāis, gan tehniskais. Tiešām auto bija tūvs ideālām.
Tagad lūk kadā stāvokli tas auto ir tagad:
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=3&t=4913
Galu galā es samainīju to "pret džemperi", pat atdodot jaunas vasarenes un jaunas ziemenes komplektā. Un tādi idioti (labā ziņā) starp Alfistiem ir sastopami bieži! Cilvēks neskaitot naudu taisa mašīnu priekš sevis un pēc tam atdod visu par sviestmaizi. Tikai no tādiem Alfas ir jāņēm! Un tikai tādas Alfas tiešām bus labas!
Par tādu 166 es arī stāstu. Tiešām viss strādā un tiešām viss ir labi!
Quattordici rakstīja:Sveiks! Uzreiz teiksu, jo tikko pats skatijos. Latvija gandriz ka nevienas dzivas 166 par normalo cenu nav. Vai nu 5K EUR un uz augsu, vai nu srotainie varianti.
Ta ir tikai pa 5k, ta ir superigaas pa leto atrodamas no "idiotiem" kas starp alfistiem atrodami biezhi.  Galvenais jau uzreiz pirmajaa postaa pateikt, ka viss ir slikti un Tev to nevajag
Praktiski jebkura modela masinu var atrast loti labaa stavokli, tikai nevajag slinkot un pameklet. Vai ari njemt pirmo, kurai patik krasa/benjkji/diski un tad remontet.
|
Wed Feb 13, 2013 12:54 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
es savu pirku pirms 3 gadi un dibensildītājs nestrādāja, bet neesmu pat aizdomājies to taisīt - nekad neesmu sajutis vajadzību, bet nu ādas benķiem gan laikam ziemā to fīču vajag.
bet ja par tēmu, tad alfa laikam nav tas auto, kuru var nopirkt, nedaudz pabraukt un pēc gada pārdot, kamēr viss vēl strādā. tā pārdošana laikam ir visai komplicēta, ja protams, neatdod par sviestmaizi. kkādus citus auto moš arī var pirkt labā stāv un pēc gada tirgot kamēr viss strādā, ir dzirdēti tādi keksi, kas tā dara-tobiš maina mašīnas kā zeķes, neko neremontējot.
es pirmos 2 gadus savai neko nedarīju, bet nu šogad kkas ap 700 Ls(ar darbu) aizgāja(pr.lampas DEPO, kluči, br.diski, 2xamiši, aizm.sviru atjaunošana, pr.sviru sailenbukses, roķenes troses, 1xgultnis, put.gumijas, izp.bundulis, datčiks kkāds+ 2 riepas), bet nu tagad atkal var braukt un pārdot vairs galīgi nav ponta. kko vēl otrajā gadā mainīju, tur ar kādi 150 ls aizgāja, bet tas jau pagātne.
|
Sun Feb 17, 2013 1:28 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 11:30 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|