Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Nesilst un atdziest
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kā sanāk.. uz radiatoru iet truba pa apakšu un no radiatora aiziet pa augšu? tikko pēc 7 minūšu brauciena man bija gandrīz 70 grādi, apakšējā truba silta, bet augšējā tāda knapi remdena. Tā ir ok vai tomēr nē? Tas turpinot tēmu par termostatu

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lazyeye rakstīja:
kā sanāk.. uz radiatoru iet truba pa apakšu un no radiatora aiziet pa augšu? tikko pēc 7 minūšu brauciena man bija gandrīz 70 grādi, apakšējā truba silta, bet augšējā tāda knapi remdena. Tā ir ok vai tomēr nē? Tas turpinot tēmu par termostatu
augsejai trubai jabut aukstai lidz 88 gradiem, tad atveras termostats, ja vina atrak paliek silta tad termostats ir beigts un par agru atveras Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
lazyeye rakstīja:
augsejai trubai jabut aukstai lidz 88 gradiem, tad atveras termostats, ja vina atrak paliek silta tad termostats ir beigts un par agru atveras Wink

Nevis par agru atveras, bet ir saplīsis vaļējā stāvoklī. Bet es Tevi sapratu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITJONS rakstīja:
koijotins rakstīja:
lazyeye rakstīja:

Nevis par agru atveras, bet ir saplīsis vaļējā stāvoklī. Bet es Tevi sapratu.
ne vienmer Wink ma dizelim staveja normali ciet, kad mainiju jau nodomaju ka pa velti Rolling Eyes  jo nonemot veco secinaju ka stav ciet par visiem 200% Laughing  tacu pie 45-55 gradiem jau atveras Wink protams lielakaja dala gadijumu vins vienkarsi jau stav nedaudz atveries kas liecina par to kad vins ir metams Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pierunāji.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lai vai kā, tagad sajūta, ka visas čakras atvērušās, jo atkal iet zvērā, salonā silts kā Itālijā un degvielas patēriņš atkal normas robežās.. fakinā ziema bija radījusi maldīgu priekšstatu un pat nepamanīju pa kuru laiku šis man noklājies..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lazyeye rakstīja:
Lai vai kā, tagad sajūta, ka visas čakras atvērušās, jo atkal iet zvērā, salonā silts kā Itālijā un degvielas patēriņš atkal normas robežās.. fakinā ziema bija radījusi maldīgu priekšstatu un pat nepamanīju pa kuru laiku šis man noklājies..

Apsveicu!!! =) tā ar Alfām gadās bieži!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration