|
6 lapa no 7 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
JM
Pievienojies: 23 Aug 2012
Komentāri: 163
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 147
|
Dulcineja rakstīja:Jā, man arī liekas, ka daudz. Un motors bija uzsildīts pirms TA, ja kas. Pirmdien došu uz servisu, lai skatās.
Man arī bija līdzigi ar izgrieztajiem katalazitoriem - beigās nospļāvos un nopriku jaunu katalizatoru - tagad ne check engine deg, un atgāzes ir 0.01.
|
Fri Dec 07, 2012 12:06 pm |
|
 |
Dulcineja
Pievienojies: 04 Oct 2012
Komentāri: 38
|
Koroč, turpinās manas nedienas ar atgāzēm. Nomainīja man zondi, (vecā esot bijusi melna un grabējusi) uzlika NGK zondi, teica - laba esot. Un atkal neizgāju tehnisko! Ar atgāzēm tieši tas pats - CO bija 11 ar kapeikām. Pēc tam man serviss aizveda mašīnu uz diagnostiku, dators izmeta kādas 3 kļūdas saistībā ar lambda zondi... Vai nu zonde brāķis vai nestrādā pareizā režīmā...hvz...  Tagad saka, ka mēģināšot slēgt pie emulatora, pārbaudīt...
Jums tādas problēmas ir bijušas?
Jā, es zinu, jau šeit forumā lasīju, ka tikai Bosch zonde ir vienīgā labā un visas pārējās sucks, bet man solīja, ka tā NGK esot laba, bez tam viņa bija LĒTA...
|
Thu Jan 03, 2013 4:57 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Thu Jan 03, 2013 5:07 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Dulcineja rakstīja:Koroč, turpinās manas nedienas ar atgāzēm. Nomainīja man zondi, (vecā esot bijusi melna un grabējusi) uzlika NGK zondi, teica - laba esot. Un atkal neizgāju tehnisko! Ar atgāzēm tieši tas pats - CO bija 11 ar kapeikām. Pēc tam man serviss aizveda mašīnu uz diagnostiku, dators izmeta kādas 3 kļūdas saistībā ar lambda zondi... Vai nu zonde brāķis vai nestrādā pareizā režīmā...hvz... Tagad saka, ka mēģināšot slēgt pie emulatora, pārbaudīt...
Jā, es zinu, jau šeit forumā lasīju, ka tikai Bosch zonde ir vienīgā labā un visas pārējās sucks, bet man solīja, ka tā NGK esot laba, bez tam viņa bija LĒTA... 
Nu re, Tu jau pati atbildēji uz jautājumu. Pati zini atbildi un risinājumu šai problēmai. Tas tiešām ir simtiem reižu izrunāts un pārbaudīts.
Strādā TIKAI BOSCH oriģinālās zondes.
Tavā situācijā es darītu tā, ka brauktu uz to servisu un liktu viņiem Tavā klātbūtnē ieskrūvēt tur tādu zondi kāda tur ir paredzēta (Bosch).Ja atsūtīsi man auto VIN numuru varēšu paskatīties un pateikt precīzi ar kādu Bosch kodu zonde ir nepieciešama un cik tāda zonde maksā pie manis.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Jan 03, 2013 5:08 pm |
|
 |
Dulcineja
|
vilsons rakstīja:Dulcineja rakstīja:Koroč, turpinās manas nedienas ar atgāzēm. Nomainīja man zondi, (vecā esot bijusi melna un grabējusi) uzlika NGK zondi, teica - laba esot. Un atkal neizgāju tehnisko! Ar atgāzēm tieši tas pats - CO bija 11 ar kapeikām. Pēc tam man serviss aizveda mašīnu uz diagnostiku, dators izmeta kādas 3 kļūdas saistībā ar lambda zondi... Vai nu zonde brāķis vai nestrādā pareizā režīmā...hvz... Tagad saka, ka mēģināšot slēgt pie emulatora, pārbaudīt...
Nu re, Tu jau pati atbildēji uz jautājumu. Pati zini atbildi un risinājumu šai problēmai. Tas tiešām ir simtiem reižu izrunāts un pārbaudīts.
Tavā situācijā es darītu tā, ka brauktu uz to servisu un liktu viņiem Tavā klātbūtnē ieskrūvēt tur tādu zondi kāda tur ir paredzēta (Bosch).Ja atsūtīsi man auto VIN numuru varēšu paskatīties un pateikt precīzi ar kādu Bosch kodu zonde ir nepieciešama un cik tāda zonde maksā pie manis.
Nu, man tomēr bija tāda naiva cerība, ka kāds uzrakstīs, ka NGK zonde arī ir super...  Bāc, man tāda škrobe...kāpēc citas zondes nestrādā?
|
Thu Jan 03, 2013 5:31 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Dulcineja rakstīja:vilsons rakstīja:Dulcineja rakstīja:Koroč, turpinās manas nedienas ar atgāzēm. Nomainīja man zondi, (vecā esot bijusi melna un grabējusi) uzlika NGK zondi, teica - laba esot. Un atkal neizgāju tehnisko! Ar atgāzēm tieši tas pats - CO bija 11 ar kapeikām. Pēc tam man serviss aizveda mašīnu uz diagnostiku, dators izmeta kādas 3 kļūdas saistībā ar lambda zondi... Vai nu zonde brāķis vai nestrādā pareizā režīmā...hvz... Tagad saka, ka mēģināšot slēgt pie emulatora, pārbaudīt...
Nu, man tomēr bija tāda naiva cerība, ka kāds uzrakstīs, ka NGK zonde arī ir super... Bāc, man tāda škrobe...kāpēc citas zondes nestrādā? 
un LĒTA gandrīz vienmēr nozīmē-SŪDĪGA detaļa, ja vien pretējais nav pārbaudīts vairākkārt dabā. Kā Tu domā, kapēc tauta šeit forumā raksta, ka jāizmanto TIKAI Bosch oriģinālās zondes?
ir teiciems-tas, kas der visam, neder nekam.
Pēdējoreiz rediģējis vilsons Thu Jan 03, 2013 5:34 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Jan 03, 2013 5:32 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Dulcineja rakstīja:vilsons rakstīja:Dulcineja rakstīja:Koroč, turpinās manas nedienas ar atgāzēm. Nomainīja man zondi, (vecā esot bijusi melna un grabējusi) uzlika NGK zondi, teica - laba esot. Un atkal neizgāju tehnisko! Ar atgāzēm tieši tas pats - CO bija 11 ar kapeikām. Pēc tam man serviss aizveda mašīnu uz diagnostiku, dators izmeta kādas 3 kļūdas saistībā ar lambda zondi... Vai nu zonde brāķis vai nestrādā pareizā režīmā...hvz... Tagad saka, ka mēģināšot slēgt pie emulatora, pārbaudīt...
Nu, man tomēr bija tāda naiva cerība, ka kāds uzrakstīs, ka NGK zonde arī ir super... Bāc, man tāda škrobe...kāpēc citas zondes nestrādā? 
MAINI SERVISU! servisā atgāzes pārbaudija? tad kad CO rāda 11 to pat gaisā var sajust kad motors darbojas  pat aparātu īsti nevajag...
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Jan 03, 2013 5:33 pm |
|
 |
Dulcineja
|
kaspars rakstīja:MAINI SERVISU! servisā atgāzes pārbaudija? tad kad CO rāda 11 to pat gaisā var sajust kad motors darbojas pat aparātu īsti nevajag...
Es tā kā ieteicos, ka varbūt vajadzētu pirms braukšanas uz TA pārbaudīt, bet servismenis (=mans ex) līksmi atbildēja, ka nav vajadzības, jo skaidri un gaiši taču redzams, ka zonde bija beigta. Tā lūk!
Eh...nu nav tik viegli mainīt servisu, jo es dzīvoju Ventspilī...nav jau īsti izvēles. (Starp citu agrāk dzīvoju Ogrē, mans ex arī ir ogrēnietis)
|
Thu Jan 03, 2013 5:48 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Dulcineja rakstīja:kaspars rakstīja:MAINI SERVISU! servisā atgāzes pārbaudija? tad kad CO rāda 11 to pat gaisā var sajust kad motors darbojas pat aparātu īsti nevajag...
Es tā kā ieteicos, ka varbūt vajadzētu pirms braukšanas uz TA pārbaudīt, bet servismenis (=mans ex) līksmi atbildēja, ka nav vajadzības, jo skaidri un gaiši taču redzams, ka zonde bija beigta. Tā lūk!
Eh...nu nav tik viegli mainīt servisu, jo es dzīvoju Ventspilī...nav jau īsti izvēles. (Starp citu agrāk dzīvoju Ogrē, mans ex arī ir ogrēnietis)
Varbūt iebrauc vnk aprunāties kādā citā Venspils servisā.
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Jan 04, 2013 10:14 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Pareizi pievienotam Bosch universalajam zondem ari nav nekadas vainas, ja gribas ieekonet
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Fri Jan 04, 2013 10:20 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
kaspars rakstīja:MAINI SERVISU! servisā atgāzes pārbaudija?
Priekš kam tev remontēties tadā servisa, kurš nevar tikt galā ar lambda zondi??? (tikai tapec, ka tur strādā tavs ex? Un kāpēc tu par viņu divas reizes piemineji?  )
Izteresi krietni vairak laika un naudas, neka vienu reizi butu aizbraukusi normala servisa un uzlikusi labu detaļu. Un Ventspilī arī ir labi servisi
Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Fri Jan 04, 2013 10:22 am; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Fri Jan 04, 2013 10:20 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Bet visdrizak tai masinai ir problema ne tikai ar lambda zondi...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Fri Jan 04, 2013 10:22 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
elbee rakstīja:Bet visdrizak tai masinai ir problema ne tikai ar lambda zondi...
Nubet ir jāizslēdz vispirms zondi, pēc tam jau viss parējāis, ne?
|
Fri Jan 04, 2013 10:23 am |
|
 |
Dulcineja
|
Tagad man vēl tur papildus sveces mainīs...esot apskatījušies, ka viņas bijušas pilnīgi izdegušas un viena tā sarūsējusi, it kā būtu no purva izvilkta!
Un par ex es pieminēju tāpēc, lai saprastu, ka nav man tik viegli mainīt servisu, jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...un nezinu gan, vai citi Ventspils servisi labāk orientējas Alfās. Ja es dzīvotu Rīgā, tad, protams, es vestu uz Autofficinu vai kā tamlīdzīgi, bet tagad vienkārši neredzu jēgu.
|
Fri Jan 04, 2013 11:20 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
Dulcineja rakstīja:Tagad man vēl tur papildus sveces mainīs...esot apskatījušies, ka viņas bijušas pilnīgi izdegušas un viena tā sarūsējusi, it kā būtu no purva izvilkta!
Un par ex es pieminēju tāpēc, lai saprastu, ka nav man tik viegli mainīt servisu, jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...un nezinu gan, vai citi Ventspils servisi labāk orientējas Alfās. Ja es dzīvotu Rīgā, tad, protams, es vestu uz Autofficinu vai kā tamlīdzīgi, bet tagad vienkārši neredzu jēgu.
...atvaino, bet ko dod tas, ka taisa pa lēto, bet nesataisa...
|
Fri Jan 04, 2013 11:30 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 9:44 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
6 lapa no 7 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|