Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Motora maiņa
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
j.k. rakstīja:
Ielai vislētāk ilgtermiņā nopirkt jau jaudīgu auto, nevis tunēt mazmotoru (sevišķi jau FWD atmosfērisku benzīnnieku).
Ja pietrūkst saķeres, tad es saprotu ka uzlabo piekari ar amjiem atsperēm un RIEPĀM. Bet ja trūkst jaudas, tad lētāk ir pirkt jaudīgāku auto...

Piekritu! Es ta ari izdariju, 2l 75 pardevu, vieta panemu 3l 75 Laughing

Aha... neaizmirsti kas tev to sludinājumu aizsūtīja  ahahahahahaaa

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
j.k. rakstīja:
Ielai vislētāk ilgtermiņā nopirkt jau jaudīgu auto, nevis tunēt mazmotoru (sevišķi jau FWD atmosfērisku benzīnnieku).
Ja pietrūkst saķeres, tad es saprotu ka uzlabo piekari ar amjiem atsperēm un RIEPĀM. Bet ja trūkst jaudas, tad lētāk ir pirkt jaudīgāku auto...

Piekritu! Es ta ari izdariju, 2l 75 pardevu, vieta panemu 3l 75 Laughing
iesakums jau bija 90ta ar 2.5 Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādreiz arī ar šādu figņu nodarbojos... man reiz bija 156 ar 2.0 JTS motoru, 165 z.s., un es meklēju Colombo&Bariani + ECU remap + filtru + Supersprint izplūdi... zini cik bija plānotas izmaksas? Ap 3500 EUR
Atdeve? Smieklīga... ap 35 z.s. vislabākā gadījumā!

Tadā pašā laikā 2.5 V6 156 vesela, laba, maksāja tikpat daudz ka viss ieplānots "tūnings" uzreiz ar visu to jaudu.

Tā, kā pārdodot savu 156 (vai labāk vispār nenopirkot) un pieliekot klāt tas 3.5 štukas man vielgi bija dabūnama 156 GTA ar jau pavisam, PAVISAM citu jaudu!

Vajag - seksu, tad lūdzu... bet rezultāts (itīpaši rezultāts pret katru iztērēto latu) tevi, diemžēl, neapmierinās Wink

P.S. Ak, jā... es to visu tā kā gonkām grībēju! Bet tu tā arī nēesi atbildējis PRIEKŠ KAM tev tas viss dārgs uz sarežģīts pāsāciens? )

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es gribu savu 1,6 dubultot! vai lētāk būs 3,2 v6, vai divi 1,6, tātad v8? shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
schupius rakstīja:
EB spares piedāvā GTA ieplūdes sadalenes, kuras var tikt uzliktas (direct replacement) 3.0l motoram. Jaudas pieaugums esot 5-7hp. Tas piemēram. Interesē viedoklis vai ir vērts nesteidzīga 3.0l remonta laikā mainīt standarta detaļas uz ... ?

nevaru nepajautāt, ko Tu tur būvē ko?  Very Happy  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
schupius rakstīja:
EB spares piedāvā GTA ieplūdes sadalenes, kuras var tikt uzliktas (direct replacement) 3.0l motoram. Jaudas pieaugums esot 5-7hp. Tas piemēram. Interesē viedoklis vai ir vērts nesteidzīga 3.0l remonta laikā mainīt standarta detaļas uz ... ?

Vēl domāju. Ir 3.0lV6 motors ar pārlekušu zobsiksnu, visi 12 ieplūdes vārsti ir satikušies ar virzuļiem, bet kontakta pēdas ir nelielas, cik vārsti ir locīti un vai vispār ir locīti vēl nezinu, vienam kloķenes kakliņam ir rūpnīcas defekts ap 2mm plata un 15mm gara rieva (neapstrādāts materiāls). Variants a.sataisīt motoru standarta komplektācijā, variants b.nezinu, visādas murgainas domas, radušās no bildēm un aprakstiem par lielākām čaulām, virzuļiem, sadalenēm utt. Mana auto motors ir kārtībā, šis ir cits, tāpēc ātri nevajag. Nekada racionāla pamata variantam b nav, vienkārši interesanti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tīri personīgidomāju ka taisīt to motoru nav vērts. Nodod alumīnijā un nemokies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Tīri personīgidomāju ka taisīt to motoru nav vērts. Nodod alumīnijā un nemokies.

Jā, un savu 166 Tolmetā. Par iegūto "naudu" nopirkt piemēram Passat.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
schupius rakstīja:
kaspars rakstīja:
schupius rakstīja:

Vēl domāju. Ir 3.0lV6 motors ar pārlekušu zobsiksnu, visi 12 ieplūdes vārsti ir satikušies ar virzuļiem, bet kontakta pēdas ir nelielas, cik vārsti ir locīti un vai vispār ir locīti vēl nezinu, vienam kloķenes kakliņam ir rūpnīcas defekts ap 2mm plata un 15mm gara rieva (neapstrādāts materiāls). Variants a.sataisīt motoru standarta komplektācijā, variants b.nezinu, visādas murgainas domas, radušās no bildēm un aprakstiem par lielākām čaulām, virzuļiem, sadalenēm utt. Mana auto motors ir kārtībā, šis ir cits, tāpēc ātri nevajag. Nekada racionāla pamata variantam b nav, vienkārši interesanti.

galīgi nebūtu slikt ielikt kādu bildi, ja izlemsi kaut ko ar viņu darīt. man un gan jau ka vēl kādam būtu interesanti paskatīties  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Re kur tev ir. Pareizā Alfa ar pareizo motoru http://bit.ly/Vw5NeV

Un ja var ticēt šitiem čigāniem, tad šī ir vispār nevainīga kā Dimitera sievas klēpis http://bit.ly/12YRWRw

Tev nevajag likt iekšā bezmotora 156tajā motoru. Tev vajag nopirkt vienu no linkos redzamajām alfām. Tici man, arī tur būs ko paskrūvēt, toties šos auto pēc kāda laika vismaz varēs pārdot par naudu. Turklāt, ja nemaldos, šādas komplektācijas 166 LV nemaz nav nevienam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Re kur tev ir. Pareizā Alfa ar pareizo motoru http://bit.ly/Vw5NeV

Un ja var ticēt šitiem čigāniem, tad šī ir vispār nevainīga kā Dimitera sievas klēpis http://bit.ly/12YRWRw

Tev nevajag likt iekšā bezmotora 156tajā motoru. Tev vajag nopirkt vienu no linkos redzamajām alfām. Tici man, arī tur būs ko paskrūvēt, toties šos auto pēc kāda laika vismaz varēs pārdot par naudu. Turklāt, ja nemaldos, šādas komplektācijas 166 LV nemaz nav nevienam.

Pareizās 166 beidzās 2003.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nomainīt 166 purnu ir daudz vienkāršāk un lētāk kā 156 motoru.  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Nomainīt 166 purnu ir daudz vienkāršāk un lētāk kā 156 motoru.  ahahahahahaaa

tāds vairāk kā feisfalls ne feislifts  haha

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
laikam cilvēks pats nezin ko grib sasniegt

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
laikam cilvēks pats nezin ko grib sasniegt

automobīlista dzīvē ir arī šādi posmi, kad gribās kautko nesaprātīgu ietūnēt (gandrīz tāpat, kā ir posms, kad gribās kādu spoileri uzlikt vai ko tamlidzigu)

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration