Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
bremzen
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs bremzen 
chau visiem alfistiem, un prieciigus ziemassveetkus:) gribeetu uz sveetkiem uzdaavinaat savai 156 1.6 2002 gada alfinjai priexeejos bremzhu kluchus, bet stulbajos preilju servisos njemt negribu jo paljubomu mani piepisiis:D taatad, vai kaadam ir vai ir ideja kur dabuut un cik naudinju.
Paldies

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: bremzen 
gnomz rakstīja:
chau visiem alfistiem, un prieciigus ziemassveetkus:) gribeetu uz sveetkiem uzdaavinaat savai 156 1.6 2002 gada alfinjai priexeejos bremzhu kluchus, bet stulbajos preilju servisos njemt negribu jo paljubomu mani piepisiis:D taatad, vai kaadam ir vai ir ideja kur dabuut un cik naudinju.
Paldies

Aizšauj līdz Daugavpilij, lai piepiš tur!  45 Bet, ja nopietni, tad tavi Preiļu servisi tak paši tos klučus netaisa? Gan jau ņem no tiem pašiem dažiem Latvijas vairumtirgotājiem, kur visi citi. Negribas domāt, ka kāds velk iekšā Alfām "kreisos" klučus, jo pieprasījums varētu būt stipri vien mazs.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kreisos jau nu diez vai velk ieksa, bet ari no "labajiem" izveles iespejas ir visai plasas, ir labaki, sliktaki, sportiskakai brauksanai, mierigakai, utt.
Ja nav ipasas iegribas, nem tadus, ka razotajs paredzejis (vismaz razotaju), ja nekludos oridzinal bija Lucas/TVR razojumi.
Saglaba ceku, ja servissmenji bus piegadajusi nepareizos, aiziesi samainit.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ka ar kluciem var piepist? hmm Vai nu tie der vai nu tie ir no kada cita modela aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JUa man ko vajag, es sākumā apskatos e-parts.lv, un tad dodos uz EMBR, salīdzinu piedāvājumus un izvēlos no kā ņemt.  Iesaku griezties tieši pie EMBR, piegādes termiņi bija labi, cena konkurētspējīga ar Epartiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration