|
2 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
jur11s rakstīja:ha ha martin ja nezinaji 156 uk maksa vel vairak kaa uk, it ipashi seit ir domu biedri nevis nodirshana cita auto.
Viņš ironizē, jo daudzi mēs braukājam ar 156.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sat Dec 15, 2012 9:26 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
jur11s rakstīja:es daudz alfas nesaprotu, tapec jautaju, dzinejam nav sitienu nekadu tikai krataas ka nervs no stravas. 4l ellas pazuda 2min laika, un pirms ta visa autinam likas ka izsputejs nokristu lidziga sajuta bet izsputejs vieta . tape nezinu ar ko saakt
Šis izklausās ļoti īpatnēji. Cik ilgi vispār ar to auto braukā? Pirms tam nav bijuši dzinējam kādi nopietni defekti?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sat Dec 15, 2012 9:30 pm |
|
 |
jur11s
Pievienojies: 19 Mar 2012
Komentāri: 36
Atrašanās vieta: Plymouth
|
Ok izskaidrosu siikak- braucu uz 4th tad prieksha brauca traktors es metu 3th lai atrak apdzitu jo taisne uz beigam gaaja, apdzenot vinu saaka raustities sekundes 2 ne mazak tad saakaas loti lieli trokshni taakaa ventelators zem kapota pa rinkiem groziitos un peksni pilns salons ar dumiem, apstajos uz zales ar avarijas gaismam iszkreju ara un zem kapota bij kaa ellee visss duumos. pagaidiju 5 min meiginaju darbinat shaa taa pieleca bet straadaaja ka impreza VRX, ne vella nevilka 300m knapi nobraucu ar aizturetu ellpu... vo mans stasts
_________________ JV
|
Sat Dec 15, 2012 9:31 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
jur11s rakstīja:ha ha martin ja nezinaji 156 uk maksa vel vairak kaa uk, it ipashi seit ir domu biedri nevis nodirshana cita auto.
neko nenodiršu  gribu teikt, ka izklausās pēc motora maiņas - un ja tā, tad ir jārēķina kas ir lētāk un labāk - remontēt veco vai nopirkt citu
|
Sat Dec 15, 2012 9:31 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
jur11s rakstīja:Ok izskaidrosu siikak- braucu uz 4th tad prieksha brauca traktors es metu 3th lai atrak apdzitu jo taisne uz beigam gaaja, apdzenot vinu saaka raustities sekundes 2 ne mazak tad saakaas loti lieli trokshni taakaa ventelators zem kapota pa rinkiem groziitos un peksni pilns salons ar dumiem, apstajos uz zales ar avarijas gaismam iszkreju ara un zem kapota bij kaa ellee visss duumos. pagaidiju 5 min meiginaju darbinat shaa taa pieleca bet straadaaja ka impreza VRX, ne vella nevilka 300m knapi nobraucu ar aizturetu ellpu... vo mans stasts
Bet, pag, Tu vēl pēc tam brauci kad eļļa jau bija iztecējusi?
Nu, katrā ziņā tā eļļa ir atradusi vietu pa kuru tikt ārpasaulē. Vienalga, karters, eļļas kronšteins, blokā/galvā plaisa. Tas ir mans viedoklis. Kādēļ kratās?! Grūti teikt, bet, iespējams, dēļ tā, ka nestrādā visi cilindri. Varētu būt, ka kāds klanis salocījies kādā no cilindriem. Un varbūt tā arī ir ticis pie cauruma.
|
Sat Dec 15, 2012 9:33 pm |
|
 |
jur11s
|
nu baigi super ja dzinejs jamaina te UK lielaku ka 18l neatradisu nekad :@ bet kad pielaidu tad veel ella bij braucu tik illgi kamer neiedegas ellas lampina tas nozime 300m :@ nacas solot pa baani :@ lietus a MAN alfa FAKen romeo :@
_________________ JV
|
Sat Dec 15, 2012 9:38 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
jur11s rakstīja:nu baigi super ja dzinejs jamaina te UK lielaku ka 18l neatradisu nekad :@ bet kad pielaidu tad veel ella bij braucu tik illgi kamer neiedegas ellas lampina tas nozime 300m :@ nacas solot pa baani :@ lietus a MAN alfa FAKen romeo :@
Nu, tā jau nevajag. Tā var gadīties katram auto. Nu, ja eļļas lampa iedegās, tad noteikti, ka varu "apsveikt" ar jaunu dzinēju. LV un arī citās valstīs var pameklēt tos dzinējus. Iespējams, caur UK domubiedriem var ko sameklēt. Tomēr 2.0 Selespeed. 1.6 un 1.8 nāk tikai ar parastajām kārbām.
|
Sat Dec 15, 2012 9:40 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ja nav feislifts, visticamāk lētāk nopirkt citu, kā šitai dzinēju remontēt/mainīt par +/-1k GBP...
http://classifieds.pistonheads.com/classifieds?M=-1&M=204&MaxPrice=2000&Option=1
Pēdējoreiz rediģējis j.k. Sat Dec 15, 2012 9:44 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Dec 15, 2012 9:43 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Es neorientējos UK remonta un detaļu izcenojumos, bet pieļauju, ka summas tur ir iespaidīgi lielākas nekā LV.
|
Sat Dec 15, 2012 9:43 pm |
|
 |
jur11s
|
ieprieks nebija nekadu prob... jau gadu pa UK braukaju i ne bedas ne hu..aks i sapisa..... Teica Mamma nem opeli neee es alfu panemu Tfu bL.A
_________________ JV
|
Sat Dec 15, 2012 9:44 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
jur11s rakstīja:ieprieks nebija nekadu prob... jau gadu pa UK braukaju i ne bedas ne hu..aks i sapisa..... Teica Mamma nem opeli neee es alfu panemu Tfu bL.A
Negribas ticēt, ka auto, kuram nekādu defektu, te pēkšņi šitāda šaize. Visticamāk tur jau ir dzīvojies zemūdens akmans pa to motoru, tikai to nezināji. Man arī izbeidzās 2.0 TS motors, tikai ne pēc gada, bet pēc 3h kā pavizinājos. Bet servisā brīnījās, ka man pat 3h izdevies ar tādu nobraukt. Redz, visādi mēdz būt.
|
Sat Dec 15, 2012 9:45 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
j.k. rakstīja:Ja nav feislifts, visticamāk lētāk nopirkt citu, kā šitai dzinēju remontēt/mainīt par +/-1k GBP...
http://classifieds.pistonheads.com/classifieds?M=-1&M=204&MaxPrice=2000&Option=1
Tā sarkanā pat varētu būt labs donors.
|
Sat Dec 15, 2012 9:48 pm |
|
 |
jur11s
|
ja godiigi pirms 3 nedelam man bija pilais servisa apskats , diagnostika , ellas mainas , gaismu reguleshana , pat riepu spiediena parbaude . tapec saku ka nebija nekadu defektu
_________________ JV
|
Sat Dec 15, 2012 9:48 pm |
|
 |
jur11s
|
1999.gads nav jaunais facelift
_________________ JV
|
Sat Dec 15, 2012 9:49 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
jur11s rakstīja:ja godiigi pirms 3 nedelam man bija pilais servisa apskats , diagnostika , ellas mainas , gaismu reguleshana , pat riepu spiediena parbaude . tapec saku ka nebija nekadu defektu
Nu, motorā jau nelien neviens iekšā parastā diagnostikā.
Nezin jau kāda aina pavērtos, ja noņemtu karteri nost.
Es tiešām neesmu dzirdējis ne no viena cilvēka šādu stāstu, kuri regulāri maina eļļas, taisa apkopes utt.
|
Sat Dec 15, 2012 9:50 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 12:09 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|