|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
ega rakstīja:Prokurors rakstīja:Lubānas ielā bez bēdu var veikt tīri mehāniskus remontdarbus - nomainīt kaut ko ritošajā, kaut ko sametināt utt. Bet nedo Dievs elektrību un tādas lietas. Man tas vairākas reizes beidzās ar vēl lielāku ķibeli kā pirms labošanas. Savukārt Arfilā ne īpaši patīk attieksme. Saša ir forš čalis, bet... Tāda sajūta, ka tu esi nevēlams ciemiņš un visu laiku jājūtas vainīgam, ka atvilkies...
kādu laiku atpakaļ meklēju savai 155 logu tīrītāju kātus, ar kuriem aizstāt tos, kas nāk defaultā... nu i apzvanot visus pēc kārtas no ss.lv sanāca i tam lubānielas kantorim uzzvanīt... šie saka, lai tik braucot... gatavu nav, bet tur tipa ar metināšanu un tā sataisīs. uzreiz pajautāju cenu. saka - 10Ls... it kā jau žēl bija (ņemot vērā ka pa tādu naudu nāca viss logu tīrītāju mehānisms), bet nu poh... aizkratos pie šiem, kaut kāds onka sāk tur staigāt ar kaut kādiem kātiem, piemērīt, prātot-funktierēt, kur ko griezīs tā lai sanāk i tad metinās... A viņiem tur pagalmā Lancia Delta stāv uz izjaukšanu... ar šitiem kātiem, kas manā gadījumā der. Saku - tak von noņemiet gatavus i 3,14sties ar metināšanām nevajadzēs, nafig lieks gemors... Nu viņi noskrūvē iedod i saka - nu kā mēs tur vienojāmies 10 par vienu, ja?
hz... ja tur būtu griezuši-metinājuši, tā cena i to kaut kā par lielu liekas, bet bez tā visa... tāds ēbreju kantoris sanāk... 
145 nopirku logu tīrītāju kātus ar maināmajām slotiņām (orig nāk laikam tāpat kā 155 - mainās tikai kopā ar kātu). Maksāja ~20Ls no ebay. Kautkāds poļu ražotājs, der ideāli, nav vairs nekāds gemorojs.
http://www.ebay.co.uk/itm/NEU-WISCHERARM-ALFA-145-146-155-Scheibenwischer-/250984830937?ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123
Elbee teica ka ir arī oriģinālie Valeo kāti dabūjami pa ~līdzīgu cenu.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Dec 14, 2012 12:10 pm |
|
 |
saskoo69
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 27
|
Kkas jau būs jādara šodien uzzvanīšu, ja nekādā jēgā nebūs tikuši, tad domāšu, kā izbrīvēt laiku, lai aizbrauktu un aizdzītu kkur citur. Stulbākais jau ir tas, ka neesmu no Rīgas (100 km attālumā) un nevaru pārliecināties vai reāli ar manu auto kko dara.
Kad šī vaina notikās gribēju dzīt mašīnu uz Ganību Dambi, bet mašīna nebija braucama, atrados Rīgā uz Lāčplēša ielas, iegāju Darelā (kkāds serviss), man izstāstīja par Lubānas ielas servisu, kas esot baigi tuvu, šie no Lubānas ielas laipni piedāvāja atbraukt mašīnai pakaļ, pa pāris dienām sataisīšot - uz to arī iekritu, tagad nožēloju.
|
Fri Dec 14, 2012 12:48 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
saskoo69 rakstīja:Kkas jau būs jādara šodien uzzvanīšu, ja nekādā jēgā nebūs tikuši, tad domāšu, kā izbrīvēt laiku, lai aizbrauktu un aizdzītu kkur citur. Stulbākais jau ir tas, ka neesmu no Rīgas (100 km attālumā) un nevaru pārliecināties vai reāli ar manu auto kko dara.
Kad šī vaina notikās gribēju dzīt mašīnu uz Ganību Dambi, bet mašīna nebija braucama, atrados Rīgā uz Lāčplēša ielas, iegāju Darelā (kkāds serviss), man izstāstīja par Lubānas ielas servisu, kas esot baigi tuvu, šie no Lubānas ielas laipni piedāvāja atbraukt mašīnai pakaļ, pa pāris dienām sataisīšot - uz to arī iekritu, tagad nožēloju.
Neko ar tavu auto nedara, man bija tieši tāda pati situācija, kad oktobri noklibeja motors un es, idiots, aizbraucu Lubanas ielā (jo arī bija netālu). Taisīja arī ļoti ilgi un katru reizi, kad es ieradījos servisa, mana mašīna nebija pat boksā iekšā.
Galu galā sataisīja februārī, slikti, ļoti slikti, pārtaisīju pēc tam gandrīz visu no jauna Arfilā (elektriku), Modenā (elektroniku) un Autofficinā (mehaniku), bet Lubanielas "meistari" vienkārši izmantoja to faktu, ka es neko īsti nesapratu toreiz. Tāpēc varēja mani čakarēt, stāstīt visādas pasakas un gudrot attaisnojumus. Reti kad es tik ilgi atceros sliktu, bet tos čāļus atceros labi. un liels paldies viņiem par manu pieredzi!!!
bet tu vienkārši brauc tur un sāk brutāli drāzt viņus visus, ņem savu mašīnu un dzen vismaz Arfilā, un nemaksā neko, jo nekas nav sataisīts!
|
Fri Dec 14, 2012 1:27 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
nu nezinu kurš tev teica par to ka tev nav augstspiediena sūkņa,jo viņš ir JTS motoriem(varbūt teica ,ka nevajag viņu aiztikt),par plauktiem arī jau 100 reizes bija ta ka TA NEKO NEREDZ UZ NOSLOGOTIEM RITENIEM, bet par tavu problēmu man liekas es tev jau teicu kas jādara kad tu biji pie mums
|
Fri Dec 14, 2012 1:35 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Aurstspiediena sūknis JTS-am, protams, ir. Jo tas ir tiešās ismidzināšanas dzīnējs. Tikai es nekad nēesmu dzirdējis, lai JTS-iem būtu problēmas ar to sūkni
|
Fri Dec 14, 2012 1:39 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
j.k. rakstīja:ega rakstīja:Prokurors rakstīja:Lubānas ielā bez bēdu var veikt tīri mehāniskus remontdarbus - nomainīt kaut ko ritošajā, kaut ko sametināt utt. Bet nedo Dievs elektrību un tādas lietas. Man tas vairākas reizes beidzās ar vēl lielāku ķibeli kā pirms labošanas. Savukārt Arfilā ne īpaši patīk attieksme. Saša ir forš čalis, bet... Tāda sajūta, ka tu esi nevēlams ciemiņš un visu laiku jājūtas vainīgam, ka atvilkies...
kādu laiku atpakaļ meklēju savai 155 logu tīrītāju kātus, ar kuriem aizstāt tos, kas nāk defaultā... nu i apzvanot visus pēc kārtas no ss.lv sanāca i tam lubānielas kantorim uzzvanīt... šie saka, lai tik braucot... gatavu nav, bet tur tipa ar metināšanu un tā sataisīs. uzreiz pajautāju cenu. saka - 10Ls... it kā jau žēl bija (ņemot vērā ka pa tādu naudu nāca viss logu tīrītāju mehānisms), bet nu poh... aizkratos pie šiem, kaut kāds onka sāk tur staigāt ar kaut kādiem kātiem, piemērīt, prātot-funktierēt, kur ko griezīs tā lai sanāk i tad metinās... A viņiem tur pagalmā Lancia Delta stāv uz izjaukšanu... ar šitiem kātiem, kas manā gadījumā der. Saku - tak von noņemiet gatavus i 3,14sties ar metināšanām nevajadzēs, nafig lieks gemors... Nu viņi noskrūvē iedod i saka - nu kā mēs tur vienojāmies 10 par vienu, ja?
hz... ja tur būtu griezuši-metinājuši, tā cena i to kaut kā par lielu liekas, bet bez tā visa... tāds ēbreju kantoris sanāk... 
145 nopirku logu tīrītāju kātus ar maināmajām slotiņām (orig nāk laikam tāpat kā 155 - mainās tikai kopā ar kātu). Maksāja ~20Ls no ebay. Kautkāds poļu ražotājs, der ideāli, nav vairs nekāds gemorojs.
http://www.ebay.co.uk/itm/NEU-WISCHERARM-ALFA-145-146-155-Scheibenwischer-/250984830937?ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123
Elbee teica ka ir arī oriģinālie Valeo kāti dabūjami pa ~līdzīgu cenu.
Ir drusku čakars ar tiem oriģinālajiem kātiem, bet dizains pāri visam! Tas viengabala kāts izskatās ļoooti labi.  Tāpēc esmu gatavs nedaudz pačakarēties un mainīt vienkārši gumijas, kas ir izdarāms.
|
Fri Dec 14, 2012 2:00 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
|
Fri Dec 14, 2012 3:19 pm |
|
 |
saskoo69
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 27
|
dima.a rakstīja:nu nezinu kurš tev teica par to ka tev nav augstspiediena sūkņa,jo viņš ir JTS motoriem(varbūt teica ,ka nevajag viņu aiztikt),par plauktiem arī jau 100 reizes bija ta ka TA NEKO NEREDZ UZ NOSLOGOTIEM RITENIEM, bet par tavu problēmu man liekas es tev jau teicu kas jādara kad tu biji pie mums
Man jau bija doma mašīnu dzīt pie jums, toreiz zvanīju, bet kā jau rakstīju, bija problēmas ar nokļūšanu, tāpēc gāju vieglāko ceļu par to tagad nožēloju. Par to augstspiediena sūkni gan man teica, bet tas nav šobrīd svarīgi, galvenais mašīnu pie dzīvības dabūt. Par plauktiem - negribēju aizvainot, nezināju par faktu, ka var arī ar beigtiem iziet.
|
Fri Dec 14, 2012 3:47 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
|
Fri Dec 14, 2012 5:00 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Apr 29, 2025 3:34 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|