Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Varbū kāds zin???
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Varbū kāds zin??? 
Sveiki!
Baigā problēma, mana alfa 2l JTS jau ilgu laiku (3 mēnešus) atrodas remontā Lubānas ielas servisā, nevaru vairs sagaidīt rezultātu. Esot visu vairākas reizes pārlasījuši, bet vainu nevar atrast. Mašīna strādā uz diviem cilindriem, "šauj". Varbūt kādam ir bijis kaut kas līdzīgs?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Varbū kāds zin??? 
saskoo69 rakstīja:
Sveiki!
Baigā problēma, mana alfa 2l JTS jau ilgu laiku (3 mēnešus) atrodas remontā Lubānas ielas servisā, nevaru vairs sagaidīt rezultātu. Esot visu vairākas reizes pārlasījuši, bet vainu nevar atrast. Mašīna strādā uz diviem cilindriem, "šauj". Varbūt kādam ir bijis kaut kas līdzīgs?

...par to kantori šeit pozitīvi izsakās tikai viens cilvēks, pārējie tam ūķim iet ar līkumu, mani ieskaitot - mūc no turienes kaut ar vienu strādājošu cilindru!!!... emo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Uz kurieni?

Atbildēt ar citēšanu
saskoo69 rakstīja:
Uz kurieni?

uz Arfilu  shura

joks, protams

Atbildēt ar citēšanu
saskoo69 rakstīja:
Uz kurieni?

...tur pat netālu Zilupes ielā ir "Arfila" (lai gan arī dažiem par šo kantori ir viedoklis), vai arī kluba darbnīca (baners lapas apakšā)... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Negribu nevienu apvainot, bet man arī par Ganību Dambja servisu nav labākās atsauksmes, mainīja tur motoru, par to nesūdzos, uzstāja, ka esot jāmaina plaukti, nemainīju, pēc trim mēnešiem aizbraucu uz skati, izrādījās nebija jāmaina.
Tad vēl, pa telefonu mēģināja pārliecināt, ka manai mašīnai nav augstspiediena sūknis, citur gan apgalvo, ka esot, pats neesmu baigi tehnisks cilvēks.
Atliek Arfila, par kuru arī nav labākas atsauksmes.
Skumji.

Atbildēt ar citēšanu
saskoo69 rakstīja:
Tad vēl, pa telefonu mēģināja pārliecināt, ka manai mašīnai nav augstspiediena sūknis, citur gan apgalvo, ka esot

augstspiediena sūknis benzīna motoram?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
MartinsT rakstīja:
saskoo69 rakstīja:
Tad vēl, pa telefonu mēģināja pārliecināt, ka manai mašīnai nav augstspiediena sūknis, citur gan apgalvo, ka esot

Kā jau teicu, neesmu baigi tehniskais, bet jā, JTS esot augstspiediena sūknis to man divās vietās teica, arī Lubānas ielā apstiprināja.

Atbildēt ar citēšanu
saskoo69 rakstīja:
MartinsT rakstīja:
saskoo69 rakstīja:

Kā jau teicu, neesmu baigi tehniskais, bet jā, JTS esot augstspiediena sūknis to man divās vietās teica, arī Lubānas ielā apstiprināja.

...Lubānas ielā Tev var piedāvāt nomainīt arī kardānu uz pakaļējo tiltu... Razz

Atbildēt ar citēšanu
saskoo69 rakstīja:
Uz kurieni?

Man ir laba pieredze ar autobrava.lv . Tur darits tika daudz, tiesa vairaak ar lietam, ka regularais serviss (siksnas, bremzes, visi shkjidrumi utt) ka ari piekare utt. Ok attieksme, terminji un viss parejais. Vieniga aizkjershanaas bija ar bakas siksnu stiprinajumiem, kas neatnaca laika un vajadzeja braukt velreiz ciemos. Kompensacijai man iztirija salonu un nomazgaja auto, kas bij pasha laikaa.

Bet ar Tavu defektu droshi vien, ka dotos uz Modena motors. Varetu but mazliet dargak, kaa citur, bet toties sataisiis un nemarinees meneshiem. Ta ka es teiktu dodies vien turp.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es arī brauktu uz AutoBravu. Esmu tur braucis gan ar Alfu, gan ar Pandu - cenas tādas pašas kā kaktu servisos, vienīgi kvalitāte ir krietni labāka. Katrā ziņā atšķirībā no pārējiem - Autobrava tev praktiski vienmēr pateiks cenu pirms sāks kaut ko skrūvēt.
Kā nekā dīleris...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir simtiem reizu pieradits ka 156 piekarei TA laika neredz apaksejos plauktus, priekseja stabilizatora videjas bukses un vel diezgan daudz lietas piekarei Wink  pats ari savulaik savai 156 gaju apskati bez problemam ar plauktiem kam balsts kustejas par 3-4 mm  Embarassed (protams pec tam uzreiz nomainiju, bet toreiz vajadzeja iet skati tiesi taja diena un nepaspeju samainit) Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lubānas ielā bez bēdu var veikt tīri mehāniskus remontdarbus - nomainīt kaut ko ritošajā, kaut ko sametināt utt. Bet nedo Dievs elektrību un tādas lietas. Man tas vairākas reizes beidzās ar vēl lielāku ķibeli kā pirms labošanas. Savukārt Arfilā ne īpaši patīk attieksme. Saša ir forš čalis, bet... Tāda sajūta, ka tu esi nevēlams ciemiņš un visu laiku jājūtas vainīgam, ka atvilkies...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
Lubānas ielā bez bēdu var veikt tīri mehāniskus remontdarbus - nomainīt kaut ko ritošajā, kaut ko sametināt utt. Bet nedo Dievs elektrību un tādas lietas. Man tas vairākas reizes beidzās ar vēl lielāku ķibeli kā pirms labošanas. Savukārt Arfilā ne īpaši patīk attieksme. Saša ir forš čalis, bet... Tāda sajūta, ka tu esi nevēlams ciemiņš un visu laiku jājūtas vainīgam, ka atvilkies...

kādu laiku atpakaļ meklēju savai 155 logu tīrītāju kātus, ar kuriem aizstāt tos, kas nāk defaultā... nu i apzvanot visus pēc kārtas no ss.lv sanāca i tam lubānielas kantorim uzzvanīt... šie saka, lai tik braucot... gatavu nav, bet tur tipa ar metināšanu un tā sataisīs. uzreiz pajautāju cenu. saka - 10Ls... it kā jau žēl bija (ņemot vērā ka pa tādu naudu nāca viss logu tīrītāju mehānisms), bet nu poh... aizkratos pie šiem, kaut kāds onka sāk tur staigāt ar kaut kādiem kātiem, piemērīt, prātot-funktierēt, kur ko griezīs tā lai sanāk i tad metinās... A viņiem tur pagalmā Lancia Delta stāv uz izjaukšanu... ar šitiem kātiem, kas manā gadījumā der. Saku - tak von noņemiet gatavus i 3,14sties ar metināšanām nevajadzēs, nafig lieks gemors... Nu viņi noskrūvē iedod i saka - nu kā mēs tur vienojāmies 10 par vienu, ja?
hz... ja tur būtu griezuši-metinājuši, tā cena i to kaut kā par lielu liekas, bet bez tā visa... tāds ēbreju kantoris sanāk...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors visu pareizi saka! Lubanas ielā ir ļoti slikts serviss, Arfilā ir slikta attieksme.

Tavu kaiti ir jāmeklē:
1) zobsiksna, vai pareizi stāv
2) vārstus, vai taisās ciet kā vajag (bija JTS-iem defekti)
3) sadalenes (vai nav nobeigtās)
4) ECU ar parējiem datčikiem

Agrajiem 2.0 JTS bija problemas ar visu to... (vissūdīgākāis motors ever)

Es brauktu vispirms pie Modena Motors, tiem ir ļoti labs skill datordiagnostikā, pēc tam Autobravā (ja nu nepatīk Autofficina)

Var mēģināt arī uz Arfilu, Zilupes ielā, jo nav tālu. Bet nekad mūžā vairs nebrauc Lubānas ielas kantori...

P.S. Ak, jā... un tehniskā apskatē NEREDZ APAKŠĒJUS PLAUKTUS. Itkā jau pārbauda, bet neredz defektus tajos. Pats divreiz ar to sastapos! man iedeva TA ar lupatās nobeigtiem apakšējiem plauktiem (augšējos vēl šā tā... pamana) kaut gan tie brutāli krākšķēja!!! Tā kā nesteidzies ar savu viedokli par Ganību Dambis servisu, par savu cenu čāļi ir baigie malači!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration