Autors |
Ziņojums |
studentc
Pievienojies: 10 Mar 2011
Komentāri: 40
Atrašanās vieta: RIGA
|
 ksenona korektors
Sveicināti!
Varbūt kāds zin kur var iegādāties ksenona korektoru 166 alfai. Varbūt kādam ir arī krājumos
|
Wed Nov 14, 2012 12:45 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
 Re: ksenona korektors
studentc rakstīja:Sveicināti!
Varbūt kāds zin kur var iegādāties ksenona korektoru 166 alfai. Varbūt kādam ir arī krājumos 
Sveiks,
Varētu sākt ar to kuru tev no viņiem visiem 4 vajag. to kas pie luktura, pie priekšejā plaukta? vai aizmugurējā?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Nov 14, 2012 3:13 pm |
|
 |
studentc
|
 Re: ksenona korektors
kaspars rakstīja:studentc rakstīja:Sveicināti!
Sveiks,
Varētu sākt ar to kuru tev no viņiem visiem 4 vajag. to kas pie luktura, pie priekšejā plaukta? vai aizmugurējā? 
nepiecieshams tas kursh nak uz priekshejas sviras, kopa ar visu stiprinajumu
|
Wed Nov 14, 2012 8:14 pm |
|
 |
kaspars
|
kas veco atgadijās?
|
Wed Nov 14, 2012 9:38 pm |
|
 |
studentc
|
kaspars rakstīja:kas veco atgadijās?
vecajam stiprinajums viens atluuzis uz mazas atsaites kas tur nak klaat ar knapi kopaa turas
|
Thu Nov 15, 2012 10:47 pm |
|
 |
kaspars
|
studentc rakstīja:kaspars rakstīja:kas veco atgadijās?
vecajam stiprinajums viens atluuzis uz mazas atsaites kas tur nak klaat ar knapi kopaa turas
Atsaiti vari dabūt jaunu g. dambī, varbūt ir jega pameigināt to korektoru salimēt?
Es vienai 166 tādu dačiku ar labu divkomponentu limi salīmeju pirms kādiem +- 2 gadiem, bet viņam bija aplauzstas abas stiprinajumu austiņas, pirms meneša korektors loti labi turejas sava vietā
|
Thu Nov 15, 2012 11:23 pm |
|
 |
studentc
|
kaspars rakstīja:studentc rakstīja:kaspars rakstīja:kas veco atgadijās?
Atsaiti vari dabūt jaunu g. dambī, varbūt ir jega pameigināt to korektoru salimēt?
Es vienai 166 tādu dačiku ar labu divkomponentu limi salīmeju pirms kādiem +- 2 gadiem, bet viņam bija aplauzstas abas stiprinajumu austiņas, pirms meneša korektors loti labi turejas sava vietā 
nu buus laikam japameegjina, savaadak jau diezgan dargs prieks sanak  paldies par padomu
|
Thu Nov 15, 2012 11:59 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur  principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas  nebutu drosi vien pat ka dargi
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Nov 16, 2012 12:09 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo GT
|
koijotins rakstīja:es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas nebutu drosi vien pat ka dargi 
Ja pareizi atceros tad ta atsaite ari jauna un originala bija piejama atseviski un nedargi
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Fri Nov 16, 2012 12:18 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Biker rakstīja:koijotins rakstīja:es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas nebutu drosi vien pat ka dargi 
Ja pareizi atceros tad ta atsaite ari jauna un originala bija piejama atseviski un nedargi
tad jau neredzu problemu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Nov 16, 2012 12:21 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Biker rakstīja:koijotins rakstīja:es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas nebutu drosi vien pat ka dargi 
nu ja mana atmiņa neviļ,tad kautkas ap 20ls.ja tas nav dārgi tad ok.cik Tev kundziņ iesvērt viņas?
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri Nov 16, 2012 10:46 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
vilsons rakstīja:Biker rakstīja:koijotins rakstīja:es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas nebutu drosi vien pat ka dargi 
nu ja mana atmiņa neviļ,tad kautkas ap 20ls.ja tas nav dārgi tad ok.cik Tev kundziņ iesvērt viņas? 
Lietotu atrast drošvien neiespējami un jauns korektors kad meklēju pirms pāris gadiem maksāja ap 160 Ls, tā kā 20 Ls par kājiņu nav dārgi.
Noteikti ka pašam meistarojot veselu dienu un braukājot pa rīgu meklējot kopielāgot nu nesanāks lētāk.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Fri Nov 16, 2012 11:31 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Biker rakstīja:vilsons rakstīja:Biker rakstīja:koijotins rakstīja:es kaut kur maniju tadus mazus abolisus no ka varetu izgatavot jaunu atsaititi kopa ar stiprinajumiem, tik uz sitiena neatceros kur principa redzot daba (vajadzetu pasam man pamerit) varetu to pasakumu izgatavot jaunu no rokas nebutu drosi vien pat ka dargi 
Lietotu atrast drošvien neiespējami un jauns korektors kad meklēju pirms pāris gadiem maksāja ap 160 Ls, tā kā 20 Ls par kājiņu nav dārgi.
Noteikti ka pašam meistarojot veselu dienu un braukājot pa rīgu meklējot kopielāgot nu nesanāks lētāk.
aha. bieži vien jau cilvēks nerēķina to, cik maksā viņa laiks skraidot pa visu pilsētu meklējot kaukur par kapeiku lētāk, tā pat nerēķina cik nauda tiek nodedzināta degviel\a utt.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri Nov 16, 2012 11:35 am |
|
 |
studentc
|
|
Fri Nov 16, 2012 12:58 pm |