Autors |
Ziņojums |
hennesy
Pievienojies: 27 Oct 2011
Komentāri: 12
|
Nu skrūves atskrūvēt jau nevajadzētu būt problēmām,kā ar tikšanu klāt un pēc tam jau laikam savirze arī jātaisa?
|
Tue Mar 20, 2012 12:45 pm |
|
 |
hennesy
Pievienojies: 27 Oct 2011
Komentāri: 12
|
Diezgan viegli bija nomainīt tos plauktus 30-40Ls ekonomija un skate arī izieta,paldies par manuāli!
|
Sun Mar 25, 2012 1:00 pm |
|
 |
Premo
Pievienojies: 31 Mar 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Olaine
2002 Alfa-Romeo GTV
|
 Powerflex bukses problēma
Čau, skatos te cilvēki kaut ko iepriekš minēja par bukšu līšanu ārā!
Nesen GTV priekšējos plauktos ieliku powerflex bukses, drīzumā kaut kas sāka klabēt, sist tā kā pa kuzavu.
Vainīgs izrādījās priekšējā kreisā plaukta aizmugurējās (lielās) powerflex bukses metāla cilindrs. Plaukts to cilindru bija izstūmis tā kā nedaudz ārā, kas sitās un radīja to troksni.
Es tikai domāju kāpēc tas tā notika. Powerflex brāķis? Iespējams mani savērptie bremžu diski izsita cilindru ārā (Vilsons zina kā man drebēja mašīna)? Slimība? Kā risinājumu domāju izurbt caur plauktu un cilindru caurumu un nostiprināt to ar skrūvi!
_________________ Alfa-Romeo GTV 3.0l V6 24V 2002
|
Fri Oct 12, 2012 4:53 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
 Re: Powerflex bukses problēma
Premo rakstīja:Čau, skatos te cilvēki kaut ko iepriekš minēja par bukšu līšanu ārā!
Nesen GTV priekšējos plauktos ieliku powerflex bukses, drīzumā kaut kas sāka klabēt, sist tā kā pa kuzavu.
Vainīgs izrādījās priekšējā kreisā plaukta aizmugurējās (lielās) powerflex bukses metāla cilindrs. Plaukts to cilindru bija izstūmis tā kā nedaudz ārā, kas sitās un radīja to troksni.
Es tikai domāju kāpēc tas tā notika. Powerflex brāķis? Iespējams mani savērptie bremžu diski izsita cilindru ārā (Vilsons zina kā man drebēja mašīna)? Slimība? Kā risinājumu domāju izurbt caur plauktu un cilindru caurumu un nostiprināt to ar skrūvi!
Domāju ka pietiks, ja pāris vietās piekernēsi (ar punktsiti iesītīsi bedrītes)
|
Fri Oct 12, 2012 4:57 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Man doto problēmu atrisināja ar metināmo. pieķēra dažos punktos un viss labi.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Fri Oct 12, 2012 8:10 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
AMV rakstīja:Man doto problēmu atrisināja ar metināmo. pieķēra dažos punktos un viss labi.
Vispar jau es tava bieta pirms ta kartigi gaztu ar to auto parupetos par labaku risinajumu to buksu saibu "piekersanai" ar metinamo dazos punktos.
|
Sat Oct 13, 2012 10:59 am |
|
 |
Premo
Pievienojies: 31 Mar 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Olaine
2002 Alfa-Romeo GTV
|
xls99 rakstīja:AMV rakstīja:Man doto problēmu atrisināja ar metināmo. pieķēra dažos punktos un viss labi.
Vispar jau es tava bieta pirms ta kartigi gaztu ar to auto parupetos par labaku risinajumu to buksu saibu "piekersanai" ar metinamo dazos punktos.
Tur jau tā lieta, ka agrāk nezināju (un nenāca pat prātā), ka tāda problēma pastāv. Tā pieķeršana ar metināmo nav slikta doma un drošāk arī, tikai ko jūs tieši domājat metināt? Šaibas pieķert pie powerflex cilindra vai powerflex cilindru pieķert pie paša plaukta?
_________________ Alfa-Romeo GTV 3.0l V6 24V 2002
|
Sat Oct 13, 2012 11:24 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Cilinsru pie plaukta.tikai rēkinies,ka tā bukse kļūs principā neizjaucama lai to šad un tad sasmērētu
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Oct 13, 2012 11:43 am |
|
 |
maaric
Pievienojies: 19 Apr 2012
Komentāri: 32
Atrašanās vieta: jelgava
|
Kādus kantorus Jūs iesakat priekšējo plauktu šarnīru restaurācijai? Reali ar restaurētu šarniru cik var videji nobraukt km? ? viens raksta 10 viens 40k? un kadu firmu iesakat jauniem plauktiem? Ar alfu pagaqidam esu uz "Jūs" pirms tam tikai BMW:D tapec padalaties ar pieredzi!
|
Sun Nov 11, 2012 10:13 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
maaric rakstīja:Kādus kantorus Jūs iesakat priekšējo plauktu šarnīru restaurācijai? Reali ar restaurētu šarniru cik var videji nobraukt km? ? viens raksta 10 viens 40k? un kadu firmu iesakat jauniem plauktiem? Ar alfu pagaqidam esu uz "Jūs" pirms tam tikai BMW:D tapec padalaties ar pieredzi!
jauna plaukta cena ir tāda, ka īsti neredzu jēgu tērēt laiku un naudu par restaurēšanu.ja interesē cenas jebkura auto detaļām raksti PZ.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sun Nov 11, 2012 10:22 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Atceries, ja restaure, tad parliecinies vai jau nav bijuši restaureti, jo to darbibu laikam var tik vienreiz veikt. Es restaureju Rujienas ielas kantori.
_________________ Traktors izbijis
|
Sun Nov 11, 2012 11:01 pm |
|
 |
maaric
Pievienojies: 19 Apr 2012
Komentāri: 32
Atrašanās vieta: jelgava
|
vilsons rakstīja:maaric rakstīja:Kādus kantorus Jūs iesakat priekšējo plauktu šarnīru restaurācijai? Reali ar restaurētu šarniru cik var videji nobraukt km? ? viens raksta 10 viens 40k? un kadu firmu iesakat jauniem plauktiem? Ar alfu pagaqidam esu uz "Jūs" pirms tam tikai BMW:D tapec padalaties ar pieredzi! jauna plaukta cena ir tāda, ka īsti neredzu jēgu tērēt laiku un naudu par restaurēšanu.ja interesē cenas jebkura auto detaļām raksti PZ.
nu vot es ari ta skatos bet visi nemas ar to restauresanu, nevar jau zinat cik ilgi ies vins norestaurejot.
|
Sun Nov 11, 2012 11:03 pm |
|
 |
|