Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
156SW 1.9JTD 150zs - PĀRDOTS!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Palaidniex vakar pica labu piemeru mineja ka vini ar kolegi ar identiskam masinam identiska marsruta pamanas izbraukt ar vismaz 2l starpibu. Es loti labi zinu ka vajadzetu braukt lai degviela neteretos, bet tad pirmkart ir janoperk volvo  :pārsteigums:

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un tie 18+ ir isi parbraucieni ar aukstu motoru pa pilsetas centru, videjo uz pedejiem paris tukstosiem man rada 10, ta ka nav pamata satraukumam, amerikanu gazetaji var mierigi atslabt, ari soreiz vinus neviens nespej uzveikt 056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
Par 2.4 20V JTDm daudz jau kas bija teikts ārzemju forumos, itīpaši ar Q4 un automātu tie tiešām rij DAUDZ

Tādas kombinācijas nav  melns uz balta Dīzelis + automāts + Q4 = izvēlies jebkuru 2 kombināciju, bet ne visus 3.
Par volgo patēriņu - nav jau tā, ka es brauktu baigi mierīgi, ja Embarassed Vakar elbee mūs mājās veda stipri mierīgāk kā es braucu ikdienā.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nevajag pat divas mašīnas, gan Q4 , gan Lex degvielas patēriņš pilsētā mainās gandrīz 2 x no 9 - 17 l , NEDAUDZ pamainot braukšanas stilu !!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Un tie 18+ ir isi parbraucieni ar aukstu motoru pa pilsetas centru, videjo uz pedejiem paris tukstosiem man rada 10, ta ka nav pamata satraukumam,.... 056

+1000

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Quattordici rakstīja:
Par 2.4 20V JTDm daudz jau kas bija teikts ārzemju forumos, itīpaši ar Q4 un automātu tie tiešām rij DAUDZ

Tādas kombinācijas nav  melns uz balta Dīzelis + automāts + Q4 = izvēlies jebkuru 2 kombināciju, bet ne visus 3.
Par volgo patēriņu - nav jau tā, ka es brauktu baigi mierīgi, ja Embarassed Vakar elbee mūs mājās veda stipri mierīgāk kā es braucu ikdienā.

Pārlasīju! Runā bija pārsvarā par 2.4 JTDm + tomātu, tev ir taisnība

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration