Skatos, mums nav tada topika. Vai tiesam nav jautajumu par so brinisko darinajumu?
Pirmkart man nav skaidrs, kapec 159 usb stekeris ir bardacoka, es tacu nebazisu katru reizi telefonu bardacoka

Bet nu tas ta, var jau izvilkt pagarinataju lidz ertakai vietai. Funkcijas tai sistemai ir plasas, bet vadiba ir pilniga

Microsoft pieskariens jutams, tas nu reiz ir mehanisms, kas nedarbojas pec principa "it just works", nacas lasit gramatinu un galvenais triks izradas slepjas fakta, ka "yes" un "no" funkciju pilda viens un tas pats taustins, "yes" ir iss piespiediens, "no" ir japietur ilgak

pie tam ir divi taustini, kas pilda vienas un tas pasas funkcijas, nevis viens ir "yes" un, piemeram, "talak", bet otrs ir "no" un "atpakal", kas butu logiski... Pie tam uz viena ir uzzimeta klausule, bet otrs ir source taustins. Vel ir jaiemanas tos mazos apalos nospiest tiesi pa vidu nevis mazliet ieslipi, jo tad aktivizejas atkal citas fukcijas.
Bet ta jau forsi, telefons ar bluetooth saparojas, adresbook parkopejas, muzons no usb skan, displeja rada dziesmas, var browset pa albumiem, artistiem

iznemot vienigi to, ka ar parastajam CD atskanotaja pogam usb muzonu vadit nevar, jalieto tikai pogas uz stures.
Ideja laba, bet Microsoft izpildijums nekam neder, tads ir mans secinajums.