Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 Re: atkal neliela kjibele
InCubA rakstīja:Sveiki,man atkal vajag padomu...ir kkas iekjeeries bremzees,nonjemot aizmugureejos ritenjus un griezhot diskus kkas kjeraas...nospiezhot bremzes vai rokasbremzi diski iekjeraas veel vairaak.... kas vareetu buut par vainu??
kāds lielceļa atkritums iekritis bremžu sistēmā. Bremzes nodilušas un kluši iet uz beigām. vai varbūt vienkārši supporti jāpārjauc (kas ir gana lēts prieks).
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Mon Oct 08, 2012 10:14 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
pliki pakaļējie bremžu kluči
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Oct 08, 2012 10:14 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
arba rakstīja:pliki pakaļējie bremžu kluči
Droši vien. Es arī tur nesen biju. Arī bija sajūta, ka kaut kas kaut kur ieķēries un strīķē...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Oct 09, 2012 11:32 am |
|
 |
InCubA
Pievienojies: 09 Feb 2012
Komentāri: 39
Atrašanās vieta: Niderlande
|
Oga rakstīja:arba rakstīja:pliki pakaļējie bremžu kluči
Droši vien. Es arī tur nesen biju. Arī bija sajūta, ka kaut kas kaut kur ieķēries un strīķē...
shodien nonjeemu atkal disku un pastiijos uz kluchiem...toe ir veel tik pusee....laikam ka buus kkas cits pie vainas....
_________________ Fuck Fuel Economy!!!
|
Wed Oct 10, 2012 9:09 pm |
|
 |
InCubA
|
 bremzu diski,kluchi,suporti...
Kads varbuut zin cik tas viss maksaa lv, AR166 1999g.,...
|
Mon Oct 15, 2012 8:54 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: bremzu diski,kluchi,suporti...
InCubA rakstīja:Kads varbuut zin cik tas viss maksaa lv, AR166 1999g.,...
a kas ar supotiem un kāds motors?jo 166tajai ir ļoooti būtiski vai ir četri/pieci cilindri, vai ir v6
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Oct 15, 2012 8:58 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
vaitad 5 un 6 cilindru 166tajām bremzu suporti nav vienādi?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Oct 15, 2012 11:46 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
vaitad 4 cilindru 166 vispār var saukt par 166?
|
Tue Oct 16, 2012 9:10 am |
|
 |
InCubA
|
vilsons rakstīja:InCubA rakstīja:Kads varbuut zin cik tas viss maksaa lv, AR166 1999g.,... a kas ar supotiem un kāds motors?jo 166tajai ir ļoooti būtiski vai ir četri/pieci cilindri, vai ir v6
motors 2.5 V6... viens no maniem draugiem ir mehanikjis un vinjsh teica ka vareetu buut pie vainas suporti(aozmuguree),tapeec man arii iekjeeraas un striikjee diski...
|
Tue Oct 16, 2012 9:21 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
InCubA rakstīja:Oga rakstīja:arba rakstīja:pliki pakaļējie bremžu kluči
shodien nonjeemu atkal disku un pastiijos uz kluchiem...toe ir veel tik pusee....laikam ka buus kkas cits pie vainas....
InCubA rakstīja:vilsons rakstīja:InCubA rakstīja:Kads varbuut zin cik tas viss maksaa lv, AR166 1999g.,... a kas ar supotiem un kāds motors?jo 166tajai ir ļoooti būtiski vai ir četri/pieci cilindri, vai ir v6 motors 2.5 V6... viens no maniem draugiem ir mehanikjis un vinjsh teica ka vareetu buut pie vainas suporti(aozmuguree),tapeec man arii iekjeeraas un striikjee diski...
Jautājums- vai var tik vienkārši redzēt abu pušu klučus?
Viegli paskatīties parasti ir uz "ārējiem", otrā pusē esošo kluču biezumu parasti ir grūti noteikt, neizņemot ārā.
Vai 166tajai tas tā nav?
Bet, ja arī tie, kuri nav redzami, ir nodiluši tik tālu, ka kautkas sākstrīķēties, bet otri ir pusē, tad ar supportiem kautkas nav lāgā.
|
Wed Oct 17, 2012 9:11 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Oct 17, 2012 9:21 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
vilsons rakstīja:Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais.
Jā, no bremzēm man maza sajēga. Vienkārši 155tajai man regulāri ķērās/ķīlējās supporti aizmugurē, un iekšējie kluči vienmēr bija vairāk nodiluši. Vai tam tā jābūt, un vai tas ir kautkā saistīts, man nav ne jausmas, bet galvenais, ko gribēju piebilst, ka, ja vienā pusē kluči ir līdz pusei nodiluši, tas nenozīmē, ka otrā pusē tie arī ir tikai līdz pusei nodiluši. Un parasti to otru pusi ir grūtāk apskatīt...
|
Wed Oct 17, 2012 9:40 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
KaramBax rakstīja:vilsons rakstīja:Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais. Jā, no bremzēm man maza sajēga. Vienkārši 155tajai man regulāri ķērās/ķīlējās supporti aizmugurē, un iekšējie kluči vienmēr bija vairāk nodiluši. Vai tam tā jābūt, un vai tas ir kautkā saistīts, man nav ne jausmas, bet galvenais, ko gribēju piebilst, ka, ja vienā pusē kluči ir līdz pusei nodiluši, tas nenozīmē, ka otrā pusē tie arī ir tikai līdz pusei nodiluši. Un parasti to otru pusi ir grūtāk apskatīt...
man Koijot, kamēr man vēl bija ķirsīc - tos supportus pārlasīja t a pa visam pa nopietno, ka viss sadalīs pa reizinātājiem...
Tas process ir jāveic Šivam ar 5 rokām un regulāri jāpiesauc Sv. Spiridons, bet pēc tam bija viss bija kā puķe!
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Oct 17, 2012 10:51 am |
|
 |
InCubA
|
KaramBax rakstīja:vilsons rakstīja:Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais. Jā, no bremzēm man maza sajēga. Vienkārši 155tajai man regulāri ķērās/ķīlējās supporti aizmugurē, un iekšējie kluči vienmēr bija vairāk nodiluši. Vai tam tā jābūt, un vai tas ir kautkā saistīts, man nav ne jausmas, bet galvenais, ko gribēju piebilst, ka, ja vienā pusē kluči ir līdz pusei nodiluši, tas nenozīmē, ka otrā pusē tie arī ir tikai līdz pusei nodiluši. Un parasti to otru pusi ir grūtāk apskatīt...
Tiesa iekshejos kluchus es neredzu...bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??
|
Wed Oct 17, 2012 2:45 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
vilsons rakstīja:Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais.
atļaušos piebilst, ka tā parasti notiek gadijumos ja ir noķīlējusas suporta vadīklas...
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Oct 17, 2012 2:55 pm |
|
 |
|