|
7 lapa no 9 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
taa dzilji sirdii shaushanu uz dziivaam buutneem neatbalstu, bet, ja sho pasaakumu uzskata vairaak kaa meetaashanos ar zhelejas konfekteem, tad ar filozofisko baazi viss ir ok. tas taa ievadam
vislabaak patika taa speele, kuraa arcy pa lielo apli veesaa mieraa aizjoza peec karoga, noblieza vienu vieniigo pretinieka karoga sargu un, kameer laukuma otraa pusee turpinaajaas shaushaliiga cietokshnja ienjemshana, tik pat veesaa mieraa atjoza atpakalj, shkjeersoja frontes liiniju un izciinija uzvaru pats aizejot bojaa kaa varonis muljkjiiga paarpratuma peec no saveejo zhelejas bumbinjas. sanaaca sarezhgjiiti, bet, ceru, saprataat, ko es domaaju
|
Sun Apr 01, 2007 11:51 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Sun Apr 01, 2007 11:54 pm |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
elbee rakstīja:...izciinija uzvaru pats aizejot bojaa kaa varonis muljkjiiga paarpratuma peec no saveejo zhelejas bumbinjas.
sorry
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Mon Apr 02, 2007 8:22 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
|
Mon Apr 02, 2007 8:31 am |
|
 |
tomAss
Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 116
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:taa dzilji sirdii shaushanu uz dziivaam buutneem neatbalstu, bet, ja sho pasaakumu uzskata vairaak kaa meetaashanos ar zhelejas konfekteem, tad ar filozofisko baazi viss ir ok. tas taa ievadam
vislabaak patika taa speele, kuraa arcy pa lielo apli veesaa mieraa aizjoza peec karoga, noblieza vienu vieniigo pretinieka karoga sargu un, kameer laukuma otraa pusee turpinaajaas shaushaliiga cietokshnja ienjemshana, tik pat veesaa mieraa atjoza atpakalj, shkjeersoja frontes liiniju un izciinija uzvaru pats aizejot bojaa kaa varonis muljkjiiga paarpratuma peec no saveejo zhelejas bumbinjas. sanaaca sarezhgjiiti, bet, ceru, saprataat, ko es domaaju 
....iipashi saapiigi es paardziivoju briidi kad sashaavu no pretinieka beegoshu saveejo, un vaajsh bija mierinaajums kad saveejais teicaas sanjeemis bez manas vienas lodes veederaa kaadas padsmit no pretiniekiem....varbuut maneejaa bij taa kas piebeidza biedru
piekriitu elbee, to speeli var speeleet un guut no taas baudu ja uztver kaa meetaashanos ar zhelejbumbaa:)
|
Mon Apr 02, 2007 5:17 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
tomAss rakstīja:elbee rakstīja:taa dzilji sirdii shaushanu uz dziivaam buutneem neatbalstu, bet, ja sho pasaakumu uzskata vairaak kaa meetaashanos ar zhelejas konfekteem, tad ar filozofisko baazi viss ir ok. tas taa ievadam
....iipashi saapiigi es paardziivoju briidi kad sashaavu no pretinieka beegoshu saveejo, un vaajsh bija mierinaajums kad saveejais teicaas sanjeemis bez manas vienas lodes veederaa kaadas padsmit no pretiniekiem....varbuut maneejaa bij taa kas piebeidza biedru
piekriitu elbee, to speeli var speeleet un guut no taas baudu ja uztver kaa meetaashanos ar zhelejbumbaa:)
Tas biju es  mani tur no abām pusēm apslaktēja..... ļaunu prātu neturu, viss bij forši!
|
Mon Apr 02, 2007 5:23 pm |
|
 |
tomAss
Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 116
1999 Alfa-Romeo 156
|
MartinsT rakstīja:tomAss rakstīja:elbee rakstīja:taa dzilji sirdii shaushanu uz dziivaam buutneem neatbalstu, bet, ja sho pasaakumu uzskata vairaak kaa meetaashanos ar zhelejas konfekteem, tad ar filozofisko baazi viss ir ok. tas taa ievadam
Tas biju es mani tur no abām pusēm apslaktēja..... ļaunu prātu neturu, viss bij forši! 
jaa, bet nu vienalga moraalaa trauma ta palika  , es peec tam paardomaaju ka cilveekam kas izgaajis kaut kaadus jebkaada meeroga karus ir gruuti saglabaat veselo sapraatu ))) shiis paardomas manii veel vairaak nostiprinaaji veeelmi lai miers virs zemes un cilveekiem labs praats)))
|
Mon Apr 02, 2007 5:41 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
MF-am jau ar traki izgāja - kā palūrēj gar paksi - ta visa pasaule aptumsa, tpū - apdzelēja...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Apr 02, 2007 5:48 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
 Krāsotgribētāji piesakās šeit!
Aicinājums pacelt dibenus no alfas beņķiem un atsākt aktīvo atpūtu
Ja savācamies vismaz 6, tad viss notiek. Nesen biju uz PifPaf peintbola laukumiem, neliels rezumē:
1) cena. Par cik man tur strādā paziņa, varu dabūt atlaidi. Bijām 10 cilvēki. Starta komplekts 6 Ls un tad vēl divas kastes ar krāsu ņēmām (kaste 40 Ls) - beigās 14 Ls no personas.
2) Laukumi. PifPaf ir ļoti OK. Tur ir vairāki interesanti laukumi, var pa rakumiem maldīties, starp mašīnām skraidīt un ir arī sportistu laukums ar piepūšamiem šķēršļiem - tas pats labākais  ja paveiksies, tad mūs ielaidīs arī tur
3) Prieks. Ar 2 kastēm uz 10 purniem bija pilnīgi pietiekami. 2,5 stundas šaudījāmies uz nebēdu. Trešā kaste, ja nu pa īsu būs, tad ar atlaidi. Bet ar divām pietika.
4) Komforts. Ģērbtuve ir. Nav tā, kā te daži domā, ka jāpārģērbjas zem bērza, kukurūzlaukā vai mašīnā. Pēc spēles ir iespēja dabūt pirti dāvanā uz 3 stundām, kas iepriekš ir jāaizrunā.
Nu vienīgais, kas var atturēt no prieka, ir slapjums, diemžēl  nav vairs vasara un laukumi ir slapji. Sportistu laukumā ar tiem pūšļiem ir paklājs, bet tur vietām peļķes. Protams, ja mazliet "ieķibina" pirms spēles, tad peļķes pajāt
Alternatīva ir Airsoft. Kas nezin - tas ir ar īstu kaujas ieroču kopijām, kas šauj ar mazām plastmasas lodītēm. Bet es tik smalki nezinu, kur to spēlē. Gan jau ka var sarunāt kautkur pa telpām.
Viss atkarīgs no tautas atsaucības un vēlmes pēc adrenalīna. Vaše delo - podpisatsa, tālāk es saorganizēšu
|
Mon Oct 15, 2012 12:04 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Es labrat nedaudz paskraiditu un pakrasotu kadu. Protams viss atkarigs no datuma.
|
Mon Oct 15, 2012 1:16 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
pirms n gadiem aptuveni šādā laikā biju paskraidīt, šie gan vismaz tolaik nebija NEKO dzirdējuši par cīņu ar maskas aizsvīšanu, kautvai ar šķidrajām ziepēm nosmērēt, ja žēl speclīdzekļiem. rezultātā - pēc pāris minūtēm neko nevar vairs redzēt.....
ja mūsdienās šis ir atrisināts, tad esmu gatavs paskraidīt, protams, ja datums der
|
Mon Oct 15, 2012 1:26 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Kaste par 40 latiem ir perebors. Parasti maksā 25 latus uz vietas (2000 bumbas)
--------------------------
Ok, izskatās, ka nozari skārusi inflācija. 40 tiešām ir vidējā cena ;(
Lai gan principā tās bumbas maksā dvacāru.
PIESAKOS!
_________________ @Scmic
|
Mon Oct 15, 2012 1:37 pm |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Ja vajag kādu viegli pamanāmu mēŗķi, tad piesakos
|
Mon Oct 15, 2012 2:01 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...ja datums derēs ar labprāt kādu sašautu...
|
Mon Oct 15, 2012 2:05 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
jā, kaste bumbu tiešām ir dvacārs, to visi zin, bet nu cik man zināms peintbola parkos lētākais ir 35 Ls kaste un politika viņiem ir ka ar savu krāsu nedrīkst, tāda nu viņiem varka...
Par datumu - es piedāvāju ja ne šosvētdien, tad nākamo, bet arī jāskatās pēc laikapstākļiem. Parasti jau tiek izlemts divas vai vienu dienu iepriekš. Lūdzu, ierosinājumi no jūsu puses
Par masku svīšanu - es īsti nezinu, bet liekas, ka tās ir lētākās maskas ar vienu stikliņu, tāpēc es noteikti paķeršu līdzi kautko uzšpricēt pretsvīšanai
|
Mon Oct 15, 2012 4:14 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 11:52 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
7 lapa no 9 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|