Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
156 ziemā...?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 ziemā...? 
Jautaajums isteniibaa vienkaars - ko juus domaajat par 156 trasee nu piemeeram ziemas daudzciinjaa??? cik esu pabraucis pagaidaam man sii masiina liekas stabilaaka par audi 90 quattro... nu vismaz uz grunts. gribeetu dzirdeet arii juusu domas.. kaa ir ar dzineeju, transmisiju, piekari... piekare saprotu ka ir vaariigaa vieta - bukses vareetu salikt virpotaas... kaa ir ar tiem tizlajiem plauktiem..?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ziemā ar 1 riteņa piedziņu?  Laughing vai tomēr runa ir par Q4  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 ziemā...? 
romeo87 rakstīja:
Jautaajums isteniibaa vienkaars - ko juus domaajat par 156 trasee nu piemeeram ziemas daudzciinjaa??? cik esu pabraucis pagaidaam man sii masiina liekas stabilaaka par audi 90 quattro... nu vismaz uz grunts. gribeetu dzirdeet arii juusu domas.. kaa ir ar dzineeju, transmisiju, piekari... piekare saprotu ka ir vaariigaa vieta - bukses vareetu salikt virpotaas... kaa ir ar tiem tizlajiem plauktiem..?

uz grunts divsviru piekare tiešām ir labāka. Tas tā būs vienmēr, kamēr ir vismaz kaut kāda saķere ar ceļu un kamēr virsbūvei ir iespēja līkumā sasvērties. Ja saķeres nav (ledus un ielas riepas) vai arī virsbūve nesasveras (asfalts + ļoti stingras atsperes), tad ir ļoti maza atšķirība starp divsviru piekari un McPherson.
Domāju, ka 156-tai pa bedrēm izšķīdīs ne tikai augšējā plaukta bukses, bet arī standarta šaras momentā būs beigtas dēļ tā, ka augšējais plaukts ir īsāka svira ar attiecīgi lielākus slodze uz visiem šarnīriem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 ziemā...? 
romeo87 rakstīja:
man sii masiina liekas stabilaaka par audi 90 quattro...

crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biju braucis ar R17 diskiem un standarta piekari. Ljoti stabili un prognozejami uzvedas, es pat teiktu ka diezgan jautri (cik vien ta ir iespejams pateikt par FWD)

Salidzinashana at Quattro liek tiesham uzsmaidit. Viss ir atkarigs no konkretas mashinas un apstakliem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sodien pat liikumu kuru ar 2.3 20v kvatru vareeja panjemt ar nepilnu 100 ar priekspiedzinjas alfu ir njemams ar 130 manaa skatiijumaa tas ir tiiri labs raadiitaajs.... līkumā iemest arii vinju vieglaak kaa 90q.. griezes moments arii ir savaa vietaa... skiet ka shis auto ir ar perspektiivi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kvattrikiem, itipashi veciem, ir koshi izteiktais understeer. Tos ir jamacas kramet pagrieziena ieksha

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
Kvattrikiem, itipashi veciem, ir koshi izteiktais understeer. Tos ir jamacas kramet pagrieziena ieksha

+100

P.S. Kad biju mazs, par auto "krutumu"spriedu pēc spidometra max.ātruma, ko caur logu varēja redzēt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
italis rakstīja:

P.S. Kad biju mazs, par auto "krutumu"spriedu pēc spidometra max.ātruma, ko caur logu varēja redzēt...

es arī  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
italis rakstīja:

es arī  Embarassed

vieglāk saskaitīt tos kuri teiktu nē  haha

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aiso rakstīja:
palaidniex rakstīja:
italis rakstīja:

es arī  Embarassed

vieglāk saskaitīt tos kuri teiktu nē  haha

un otrs krutuma raditajs bija izputeju skaits aizmugure Smile, bet nu tur speja izcelties tikai dazi ipasi kruti eksemplari

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
italis rakstīja:

es arī  Embarassed

un mēš
"Skoļko vižimaet??? 220 - kruto!"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...kad pirmo reizi ieraudzīju OPEL Kadet (lāsīti) ar 220 km/h panelī, likās, ka šeit, šajā brīdī manā acu priekšā ir tas dizaina, un ātruma iemiesojums... Ffff..fristailo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...kad pirmo reizi ieraudzīju OPEL Kadet (lāsīti) ar 220 km/h panelī, likās, ka šeit, šajā brīdī manā acu priekšā ir tas dizaina, un ātruma iemiesojums... Ffff..fristailo

ahahahahahaaa un ja vēl GSI versija ar digitālo paneli,tad vaše varēja karstu čurāt

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration