Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Labdien.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Tikai neaizmirstiet, ka ta ir 15 gadus veca masina. Teoretiski ari palaidnieka 155 bija baigi laba, uzticama, leta, forsa... praktiski tas bija srots.

un to saka divu 75-to īpašnieks...  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es tikai velku uz to, ka pērkot 16 gadīgu 155 ir jāizdara
1) jāizdomā vai patiešām to vajag
2) kārtīgi tas auto jānodiagnosticē un jāsastāda pilna izmaksu tāme PILNA !!!!
Var jau arī nopirkt , neko nedarīt un pēc 1/2 gada par 200 ls pārdot Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir starpība vai 20 gadīgu auto pērk svētdienām vai ikdienai

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Ir starpība vai 20 gadīgu auto pērk svētdienām vai ikdienai

ir gan - saiet rosolā kārba un kardāns biķernieku taisnītes galā pie 150 km/h
vai nevar piešķilt aukstā ziemas rītā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:

Var jau arī nopirkt , neko nedarīt un pēc 1/2 gada par 200 ls pārdot Smile

Bet nopērkot par 300 un nobraucot gadu vidējas mēneša izmaksas ir ļoti konkurētspējīgas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ne nu jau var lexi salidzinat ar 155 Rolling Eyes  BET tas nav korekti Rolling Eyes  ar ko salidzinat pasi jau zinat  shura  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es neko nesalīdzinu SmileSmileSmile
man tikai nepatīk, ka cilvēki nopērk vecas alfas un saskaroties ar viņu problēmām, sāk runāt kādi mēsli viņas ir SmileSmileSmile
lai cilvēks zin, ko pērk, citādi te visi runā, ka labāka auto par vecu alfu nav SmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arī piecgadīgas Alfas māk ļoti nepatīkami pārsteigt. Un jo vairāk un ilgāk brauc, jo biežāk un trakāk pārsteidz.
Ar 155to nobraucu 10 gadus (~220 tūkstošus kilometrus), Negaidīta apstāšanās (nespēja braukt) ir gadījusies tikai pāris reizes, i tad ģeneratora siksnas dēļ.
Ar GT esmu nobraucis trīsarpusi gadus (~90 tūkstošus kilometru), un katru gadu ir kautkas nopietns (vai vismaz dārgs) jāremontē. Tad lambdazondes jāmaina, tad sveces, tad gaisa mērītājs, tad ātrumkārba, tad vispirms zobsiksna jānomaina, tad galvas jānoslīpē, pēc tam motors jāmaina...
155ajai no tā visa desmit gadu laikā esmu mainījis tikai sveces un laikam vienu reizi vienīgo lambdazondi, pie tam, i sveces lētākas, i pats var nomainīt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Arī piecgadīgas Alfas māk ļoti nepatīkami pārsteigt. Un jo vairāk un ilgāk brauc, jo biežāk un trakāk pārsteidz.
Ar 155to nobraucu 10 gadus (~220 tūkstošus kilometrus), Negaidīta apstāšanās (nespēja braukt) ir gadījusies tikai pāris reizes, i tad ģeneratora siksnas dēļ.
Ar GT esmu nobraucis trīsarpusi gadus (~90 tūkstošus kilometru), un katru gadu ir kautkas nopietns (vai vismaz dārgs) jāremontē. Tad lambdazondes jāmaina, tad sveces, tad gaisa mērītājs, tad ātrumkārba, tad vispirms zobsiksna jānomaina, tad galvas jānoslīpē, pēc tam motors jāmaina...
155ajai no tā visa desmit gadu laikā esmu mainījis tikai sveces un laikam vienu reizi vienīgo lambdazondi, pie tam, i sveces lētākas, i pats var nomainīt.

+1 no visām manām alfām visvairāk ir pievīlusi tieši jaunākā - ar selespeed gļukiem.
un pati pirmā vecākā - kam 2x notrūka kulises... Tiesa vecākā man tāpat ļāva aizbraukt līdz servisiem, tākā uz ceļa nepaliku - pirmajā reizē palika 2. un 3. robs, pēdējā reizē palika 5. robā un nācāc cepināt sajūgu... shura
visas citas nekad nav atstājušas uz ceļa! Wink ja nu vien dēļ reāli veca akū nav bijušas dabonamas uz ceļa...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tak masinas beidza razot 98 gada, un tas atiecas uz visiem razotajiem, tagadejas pec garantijas beigam vienkarsi ir jaatdod tolmeta un janem nakosa  Rolling Eyes  vai ari paris gadi janobrauc un japardod apdrosinatajiem ka to dara Oga  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispirms izbrauc ar to 155 2-3 dienas un tikei pec tam doma vai ir verts. Kopuma gandriz visiem alfistiem 155-tas patik, bet es personiski uzskatu ka pirmai Alfai ir jabut 147 vai 156, jo njemot 155 tu tiesham riske to "nesaprast" (ka bija mana gadijuma)

Bet ja gribas tiesham 155, tad ir janem 8v, zhel ka nav 2.0, bet tomer ir labs variants!

Tikai uzreiz piemineshu ka Alfa Romeo ir janem tikai no alfista. Vinjsh var but vai nebut Alfa Kluba, bet vinjam ir jabut galigi slimam, lai tu pec tam bauditu to mashinu! Savadak ieberzisies Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="Quattordici"]Vispirms izbrauc ar to 155 2-3 dienas un tikei pec tam doma vai ir verts. Kopuma gandriz visiem alfistiem 155-tas patik, bet es personiski uzskatu ka pirmai Alfai ir jabut 147 vai 156, jo njemot 155 tu tiesham riske to "nesaprast" (ka bija mana gadijuma)

aam, nu teikšu tā, ka finansiāli izdevīgāka sanāks 155 noteikti. dizains varbūt nav pats pievilcīgākais, bet gaumes jautājums, kā arī var ko uzprišināt. tur pretī 156 man patīk ļoti (pats ar tādu braucu) un kamēr ripo tikmēr ļoti laba mašīna, bet kad jāsāk likt iekšā atšķirību jutīs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
Vispirms izbrauc ar to 155 2-3 dienas un tikei pec tam doma vai ir verts. Kopuma gandriz visiem alfistiem 155-tas patik, bet es personiski uzskatu ka pirmai Alfai ir jabut 147 vai 156, jo njemot 155 tu tiesham riske to "nesaprast" (ka bija mana gadijuma) ..

Ir tādi alfisti kam 156 nepatīk shura

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
aam, nu teikšu tā, ka finansiāli izdevīgāka sanāks 155 noteikti. dizains varbūt nav pats pievilcīgākais, bet gaumes jautājums, kā arī var ko uzprišināt. tur pretī 156 man patīk ļoti (pats ar tādu braucu) un kamēr ripo tikmēr ļoti laba mašīna, bet kad jāsāk likt iekšā atšķirību jutīs...

Es nenjemtu nekadu Alfu, domajot par finansialiem jautajumiem.
155 ir vecs Fiat-Alfa, un vardus "uzticama" un "leta" ir jauztver shadi: "Nodzita 155 ir krietni letaka par nodzitu 166, ka ari uzticamaka, jo glukoshas elektronikas taja ari bus krietni mazak" Wink

IMO, ir verts njemt Alfu, ja tris kriteriji sakrit:
1 - tev vajag elegantu rotallietu
2 - tev ir nauda to nopirkt un normali apkalpot
3 - tu iemilejes "saja konkretaja auto!"

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration