Autors |
Ziņojums |
gnomz
Pievienojies: 13 Jun 2011
Komentāri: 31
|
 zobsiksnas remonta blakusparadibas
sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
viss tika saremonteets bet tagad mashiiniite nenormaali pateeree elju. ~1L/600km
ir kaadam kkaadas idejas kas buutu jaaskataas vai kas jaamaina. jau iepriex paldies
|
Mon Aug 06, 2012 2:21 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
kādi jaunajiem vārstiem uzlikti blīvslēgi un kādas ir vadīklas?
Vai ir pārliecība, ka staļingrada noritēja BEZ skaidām un ka cilindra sieniņas ir nesaskrāpētas un kompresijas un eļļas gredzeni ir labā kārtībā...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Aug 06, 2012 2:24 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: zobsiksnas remonta blakusparadibas
gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
viss tika saremonteets bet tagad mashiiniite nenormaali pateeree elju. ~1L/600km
ir kaadam kkaadas idejas kas buutu jaaskataas vai kas jaamaina. jau iepriex paldies
ļoti biži ir dzirdētas ruas par to, ka pēc motora remonta "kautkur" , motors ir sācis patērēt gana daudz eļļas.
kas remontēja motoru, ja nav noslēpums?
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Aug 06, 2012 2:31 pm |
|
 |
gnomz
|
vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
ļoti biži ir dzirdētas ruas par to, ka pēc motora remonta "kautkur" , motors ir sācis patērēt gana daudz eļļas.
nu remonteeja man vinju preiljos itkaa lielaakajaa un labaakajaa servisaa. bet kad paskatos uz tiem pokemooniem ticiiba pazuud.
|
Mon Aug 06, 2012 2:36 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
gnomz rakstīja:vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
nu remonteeja man vinju preiljos itkaa lielaakajaa un labaakajaa servisaa. bet kad paskatos uz tiem pokemooniem ticiiba pazuud.
nemīz - arī pie dīlera remontējot ir šāds rezultāts...
galvenais jau ir paprasīt, nevis paprasīt, bet uzzināt no pašiem remontētājiem - kur viņuprāt tā eļļa pazūd...
|
Mon Aug 06, 2012 2:40 pm |
|
 |
gnomz
|
palaidniex rakstīja:kādi jaunajiem vārstiem uzlikti blīvslēgi un kādas ir vadīklas?
Vai ir pārliecība, ka staļingrada noritēja BEZ skaidām un ka cilindra sieniņas ir nesaskrāpētas un kompresijas un eļļas gredzeni ir labā kārtībā...
izklausaas ka esat cilveeks kursh kko sajeedz daudz no visa shitaa. man nav ne jausmas par to kas tika mainiits un kas nee un nee man nav zinaams par cilindra un gredzenu staavokli. ir varbuut idejas kur man to visu kaads gudrs cilveeks vareetu paarbaudiit?
|
Mon Aug 06, 2012 2:41 pm |
|
 |
gnomz
|
palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
galvenais jau ir paprasīt, nevis paprasīt, bet uzzināt no pašiem remontētājiem - kur viņuprāt tā eļļa pazūd...
es jau biju un runaaju pat lamaajos bet vinji man pateica ka probleemu peec remonta nav bijis un ka es esmu sachakareejis kko.
|
Mon Aug 06, 2012 2:43 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
gnomz rakstīja:palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
es jau biju un runaaju pat lamaajos bet vinji man pateica ka probleemu peec remonta nav bijis un ka es esmu sachakareejis kko.
ko nozīmē problēmu nav bijis?
ja viņi ar sataisīt domā ka rūc un griežas - tad jā
ja auto padarīts par divtakteri - tad nav sataisījuši un problēma vēl ir...
stulbi jau, ka te kaut ko pierādīt ir grūti.
parasti, lai lētāk, nenomaina vārstus, vadīklas, blīvslēgus, nenoslīpē galvas... bloku vispār nepārbauda un nepārjauc...
klientam sastāsta nezinko - tas jau arī tic uz vārda, jo neko no tā nejēdz...
tik panākt, lai sataisa kā vajag - vai lai par savu darbu atbild ir nereāli
čēka jau par darbiem, protams, nav, lai varētu oficiāli piedraudēt ar tiesu darbiem?
|
Mon Aug 06, 2012 2:46 pm |
|
 |
gnomz
|
palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
ja auto padarīs pad divtakteri - tad nav sataisījuši un problēma vēl ir...
stulbi jau ka te kaut ko grūti pierādī.
parasti lai lētāk nenomaina vārstus, vadīklas, blīvslēgus nenoslīpē galvas bloku vispār nepārbauda un nepārjauc...
klientam sastāsta nezinko
tik panākt lai sataisa kā vajag - vai lai par savu darbu atbild ir nereāli
čēka jau par darbiem nav, lai varētu oficiāli piedraudēt ar tiesu darbiem?
cheks gan ir ar itkaa veiktajiem darbiem. un izcenojumiem. tik gan tiesaaties gan neredzu jeegu, beigaas tik un taa zaudeetaajs palikshu:D
|
Mon Aug 06, 2012 2:52 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
paņem šmakavku un ar kādu no servīzes čaļiem pasēdi pirtiņā un papļāpā - neoficiālās sarunās uzzināsi ko un kā tur "remontē"... vismaz zināsi kas un kāpēc, ja ne tiksi pie kvalitatīvi saremontēta dzinēja un vai naudas atpakaļ...
AR augstapgriezienu motors ir krietni cimperlīgāks un DAUDZ jūtīgāks pret eļļas badu. Domāju, ka tam lieks kilometrs bez pietiekamas eļļošanas (negriežas eļļas sūknis, karteris sasists) ir gana liela trauma. droši kāds vecs dīžeļmersedesa motors vispār tādu sīkumu nepamanītu...
P.S. cik izmaksāja remonts?
|
Mon Aug 06, 2012 2:57 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
gnomz rakstīja:palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:palaidniex rakstīja:gnomz rakstīja:vilsons rakstīja:gnomz rakstīja:sveiki. taada lieta bija kaadu laiku atpakalj zobsiksnas pliisums ar no taa izrietoshaam probleemaam liekti vaarsti utt.
ja auto padarīs pad divtakteri - tad nav sataisījuši un problēma vēl ir...
stulbi jau ka te kaut ko grūti pierādī.
parasti lai lētāk nenomaina vārstus, vadīklas, blīvslēgus nenoslīpē galvas bloku vispār nepārbauda un nepārjauc...
klientam sastāsta nezinko
tik panākt lai sataisa kā vajag - vai lai par savu darbu atbild ir nereāli
čēka jau par darbiem nav, lai varētu oficiāli piedraudēt ar tiesu darbiem?
cheks gan ir ar itkaa veiktajiem darbiem. un izcenojumiem. tik gan tiesaaties gan neredzu jeegu, beigaas tik un taa zaudeetaajs palikshu:D
nu,bet varbūt pietiks tikai ar tiesāšanās piesolīšanu,lai tas serviss sāktu runāt sakarīgāk,bet nevis sūtītu na....
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Aug 06, 2012 3:00 pm |
|
 |
gnomz
|
palaidniex rakstīja:paņem šmakavku un ar kādu no servīzes čaļiem pasēdi pirtiņā un papļāpā - neoficiālās sarunās uzzināsi ko un kā tur "remontē"... vismaz zināsi kas un kāpēc, ja ne tiksi pie kvalitatīvi saremontēta dzinēja un vai naudas atpakaļ...
AR augstapgriezienu motors ir krietni cimperlīgāks un DAUDZ jūtīgāks pret eļļas badu. Domāju, ka tam lieks kilometrs bez pietiekamas eļļošanas (negriežas eļļas sūknis, karteris sasists) ir gana liela trauma. droši kāds vecs dīžeļmersedesa motors vispār tādu sīkumu nepamanītu...
P.S. cik izmaksāja remonts?
cheks pashlaik nav pie rokas bet bija kkur ~550Ls
|
Mon Aug 06, 2012 3:01 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
vilsons rakstīja:
nu,bet varbūt pietiks tikai ar tiesāšanās piesolīšanu,lai tas serviss sāktu runāt sakarīgāk,bet nevis sūtītu na....
+1
bet Ls 550,- nav maz...
|
Mon Aug 06, 2012 3:11 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
Поршневым кольцам хана или маслосъёмные колпачки спали с направляек
|
Mon Aug 06, 2012 5:46 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
tur ir tikai 2 varianti
1) nav nomainiti varstu blivslegi
2)iedegusi elas gredzeni (medz paradities nomainot varstu gumijas ja pirms tam motors ir terejis nedaudz ellu )  to problemu var salidzinosi viegli atrisinat ja zin ka, jeb ari mainit gredzenus kas jau vairs nav leti
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Aug 06, 2012 6:13 pm |
|
 |
|