Atbildēt pie šī temata 38 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Paldies 
Andrejs Česlis rakstīja:
Tātad vājie punkti tomēr ir  Arrow
Bet par sprauslām, vadības bloku un dzinēju kopumā pagaidām neko ļoti briesmīgu neesmu dzirdējis

ar to viss +/- ir labi

P.S
Vari parādī auto, kam nav vaše nekādu vājo punktu... Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs hm 
Jā, tā, protams ir.
Noskatītajai Alfai ir plīsusi ķīļsiksna, pats neesmu ne pašu auto, ne tās dzinēju redzējis- kāds zin, kādi agregāti uz tās 'karājas" izņemot ģenerātoru un cik "ātri-viegli" to varēšu nomainīt un nospriegot, cik maksā [siksna] LV, atgādināšu 2.4 JTD 2001. gads. Un vai tam nav vajadzīgi kaut kādi speclīdzekļi. Manā "analogajā" Opelī uz Vāciju ir atbraukusi pus-garāža, bet kaut kas var arī nebūt.
Hm, un ja tagad tā padomā- kāpēc plīsusi- vai nu ģenerātors vai pastiprinātāja sūknis noķīlāja  Evil or Very Mad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs un vēl 
Pieminējāt karterus. Kas ar karteriem- alumīnija vai kas.  Arrow

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: hm 
Andrejs Česlis rakstīja:
Jā, tā, protams ir.
Noskatītajai Alfai ir plīsusi ķīļsiksna, pats neesmu ne pašu auto, ne tās dzinēju redzējis- kāds zin, kādi agregāti uz tās 'karājas" izņemot ģenerātoru un cik "ātri-viegli" to varēšu nomainīt un nospriegot, cik maksā [siksna] LV, atgādināšu 2.4 JTD 2001. gads. Un vai tam nav vajadzīgi kaut kādi speclīdzekļi. Manā "analogajā" Opelī uz Vāciju ir atbraukusi pus-garāža, bet kaut kas var arī nebūt.
Hm, un ja tagad tā padomā- kāpēc plīsusi- vai nu ģenerātors vai pastiprinātāja sūknis noķīlāja  Evil or Very Mad

Var būt variants ka ķīļsiksna uztinusies uz zobsiksnas un tad jau ir slikti.
Nomainīt var daudzmaz vienkārši, bet nedaudz čakars ir. Siksna maksā salīdzinoši kapeikas.

Karteris ir paliels deficīts, bet jau ir atrasts kur metināt. Kā jau visām daudzmaz jaunām mašīnām karteri ir alumīnija sakausējums.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
siksna plīst tad kad noklemmē ģenerators, kuram no stāvēšanas ir uzblīdis rotors ar rūsu?
Šitas joks 2.4jtd arī ir aktuāls?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūt noķīlē kondiškas kompresors?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt veca siksna? Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs jā 
Veca siksna ir labākais variants, sliktākais scenārijs izskatīts speciāli, lai gadījumā, ja dzenu 2000km nebūtu "jaunumu" Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki! Mani sauc Dulcineja, jūnijā noliku tiesības un kā pirmo mašīnu iegādājos 98.g. Alfu 156, ar benzīna dzinēju 1,6. Izvēlējos to, jo skaista un lēta. Pēc tam gan ieguldīju apm. 500Ls, lai visu sataisītu - zobsiksnu, eļļu, visus bremžu diskus un uzlikas, bremžu cilindru un visus priekšējos plauktus. Tagad izskatās, ka tas murgs ir beidzies, pagaidām brauc labi un sagādā baudu.  Vienīgi logu tīrītājs apstājas tieši tajā momentā un tajā vietā, kad to izslēdz.  Laughing  Ā, un servisa darbinieki mani lād un lamā, un prognozē man vienas vienīgas bēdas un nelaimes. Varbūt izstāstiet man, kādas potenciālas problēmas vēl draud tāda modeļa auto?  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dulcineja rakstīja:
Sveiki! Mani sauc Dulcineja, jūnijā noliku tiesības un kā pirmo mašīnu iegādājos 98.g. Alfu 156, ar benzīna dzinēju 1,6. Izvēlējos to, jo skaista un lēta. Pēc tam gan ieguldīju apm. 500Ls, lai visu sataisītu - zobsiksnu, eļļu, visus bremžu diskus un uzlikas, bremžu cilindru un visus priekšējos plauktus. Tagad izskatās, ka tas murgs ir beidzies, pagaidām brauc labi un sagādā baudu.  Vienīgi logu tīrītājs apstājas tieši tajā momentā un tajā vietā, kad to izslēdz.  Laughing  Ā, un servisa darbinieki mani lād un lamā, un prognozē man vienas vienīgas bēdas un nelaimes. Varbūt izstāstiet man, kādas potenciālas problēmas vēl draud tāda modeļa auto?  Smile

Nebrauc uz to servīzi, kurā turot pirkstu pie deniņiem vaicā - kur pirki šādu auto
Nevajag likt lētas rezerves daļas piekarē - skopais maksā 2x un tās tīri bieži nāksies mainīt...
Var piebraukt uz Itāļu automašīnām draudzīgākiem servisiem, kur arī palīzēs atrisināt citas ar šo auto saitītās neskaidrības un problēmas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sanāks baigi daudz rakstīt...
brauc uz Rudens leģendu..tad jau pie vietas visu uzzināsi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
Sanāks baigi daudz rakstīt...
brauc uz Rudens leģendu..tad jau pie vietas visu uzzināsi.

...+1... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas ir Rudens leģenda?
Ā un man jāpaskaidro, ka dzīvoju Ventspilī...diez vai man ir izdevīgi vest mašīnu uz Rīgu, lai remontētos itāļu auto draudzīgajos servisos.  Sad  
Un serviss Ventspilī pieder manam exvīram, tā ka ceru, ka pēc labākās sirdsapziņas taisa to manu mašīnīti...  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dulcineja rakstīja:
Kas ir Rudens leģenda?
Ā un man jāpaskaidro, ka dzīvoju Ventspilī...diez vai man ir izdevīgi vest mašīnu uz Rīgu, lai remontētos itāļu auto draudzīgajos servisos.  Sad  
Un serviss Ventspilī pieder manam exvīram, tā ka ceru, ka pēc labākās sirdsapziņas taisa to manu mašīnīti...  Very Happy

ja jau exvīram - tad varētu būt dažādi... Very Happy

Bet rudens leģenda nav nekāds serviss - pirmajā foruma lpp viss smuki izklāstīts! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dulcineja rakstīja:
Kas ir Rudens leģenda?

http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=3729  naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 38 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus