Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
156 Priekšējie plaukti
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ti rakstīja:
http://www.ultraracing.com.my/Bars.asp?ID=2103
Uz amišu stoikam bij jau žiguliem...bet ko dod samejie zem plauktiem? Un aizmugure kam vini...

augšējie padara stingāku augšu, bet apakšējie apakšu Wink Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
negribeeju taisiit jaunu tematu, teepec jautaajums ir, kur var nomainiit apakseejiem plauktiem bukses. ir taa ka abi divi nedaudz staigaa un preciizi savirzi nevar sareguleet, kaa arii pretiigi chiikst uz bedrem un dazreiz arii stuuri griezot...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja neko nejaucu, tad tā čīkstoņa parasti ir no augšējo plauktu buksēm. sāk čīkstēt brīdi pirms parādās brīvkustība  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
ja neko nejaucu, tad tā čīkstoņa parasti ir no augšējo plauktu buksēm. sāk čīkstēt brīdi pirms parādās brīvkustība  Rolling Eyes

Jap! Manai 156 arī tā bija. Augšējie plauktie bija pie vaians.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aa, skaidrs. zeel, laikam skaade buus lielaaka nekaa cereeju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir kad apaksejie ari cikst  Wink   sini gadijuma cikst beigtais lodbalsts  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu es paintereseejos APEmotors par apakšējiem plauktiem, var bukses dabut atsevišķi, katra bukse ap 12 ls, ja kkur var nomainiit tad 2viem plauktiem detaļās izmaksā ap 50 ls, cik saprotu tad apakšējiem plauktiem princips tāds pats kā aizmugurējiem plauktiem bmw 5 sērijas ja nemaldos. atlaiž vaļā plauktus, izsit buksi ārā, ar ziepēm biku iesmērē un bāz atpakaļ, saskrūvē kopā un ir ok. tīri teorija, bet drīzumā mēģināšu atrast vietu, kur var restaurēt, tad padalīšos iespaidos...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
nu es paintereseejos APEmotors par apakšējiem plauktiem, var bukses dabut atsevišķi, katra bukse ap 12 ls, ja kkur var nomainiit tad 2viem plauktiem detaļās izmaksā ap 50 ls, cik saprotu tad apakšējiem plauktiem princips tāds pats kā aizmugurējiem plauktiem bmw 5 sērijas ja nemaldos. atlaiž vaļā plauktus, izsit buksi ārā, ar ziepēm biku iesmērē un bāz atpakaļ, saskrūvē kopā un ir ok. tīri teorija, bet drīzumā mēģināšu atrast vietu, kur var restaurēt, tad padalīšos iespaidos...

pie manīm arī tās bukses var dabūt Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:

Es gribetu verst uzmanibu ka bukses no MOOG ražojuma, man subjektivais viedoklis, ka sliktas kvalitates ar mazu resursu. Ieteiktu pameklet kada cita ražojuma bukses. Ka nav ta ka samaini un pec briža atkal jamaina. Darbs jau ari nav par velti, kur nu vel laiks kas izterets auto atrodoties servisa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pa 54Ls var paņemt abus apakšējos plauktus, man jau šādi iet kādus gadus šķiet 3-4 (ok maz km - ap 50K), augšējie gan izjuka mega ātri - mēsli kā nekā.....kad beigsies šie es likšu atkal tikpat lētus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pa 54 gabalā ja? kur tu pirki?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:

uzspied uz pasvītrotajiem burtiem - tur arī pirku un pa 54Ls dod divus plauktus  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Janoss rakstīja:

uzspied uz pasvītrotajiem burtiem - tur arī pirku un pa 54Ls dod divus plauktus  naac

tad jau nav vispar jega nemties ar buksem, jo šarnīrs jau tapat drošvien nav vairs top zustand  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vieniigi es tur neko iisti nesaprotu Very Happy vaaciski ja? cik atvesšana? nvar buut ka 54 ls ir gala summa...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
vieniigi es tur neko iisti nesaprotu Very Happy vaaciski ja? cik atvesšana? nvar buut ka 54 ls ir gala summa...

57eur + 20eur - diemžēl tik daudz sānāk. ietaupīt un dabūt lētāk var kopā pasūtot, tad tos 20eur sanāk sadalīt uz vairākiem  Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration