Autors |
Ziņojums |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
arī biju Kandavā.
Patīk doma un ka LV kas tāds notiek  Reddbill malači.
Liela dalībnieku atsaucība ~170. Arī malači.
Bija muzons.
Bija 8 karti. Tāpēc 22 kvalifikācijas grupas.
Dalīja pa svariem un kartos lika atsvarus. Tas godīgi.
Katrs dabū izbraukties 10 apļus kvalifikācijā. Cena 4 redbull iegāde un biļetes pajautāšana.
Katrs brauciens aizņēma ~10min trasē. Tas noīmēja 4-5 braucieni stundā. Es biju 21.braucienā. Līdz startam gaidīju 5 stundas  Darīt nebija ko. Labi, ka kompānijā itālis.
Karti negāja vienādi. Izteikti ātrāki bija karti nr. 2, 7, 9.
Itālis izlozēja 9. Viss kārtībā un bez spriedzes kavlificējās finālbraucienam.
Es izlozēju 5. Nobraucu 0,8s lēnāk par itāli  Un tas trasē, kur ar 333 kartiem jābremzē tikai vienā līkumā, bet pārējos tikai jātrāpa neatmetot nemaz, tāpēc braukšana diezgan garlaicīga, bet ne nebaudāma. Kur atrast vēl 0,9s, man nav ne jausmas.  Ar kartu nr. 5 neviens par mani ātrāk tā arī nebrauca. Pat rūdītais openkartists Rūdolfs Toms Bērziņš atpalika no mana laika par 0,4s.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Jul 15, 2012 2:52 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
Atrašanās vieta: Rīga
|
Jā, redbuli malači, ka rīko tik daudz un dažādus pasākumus, vienmēr aktīvi, vienmēr līmenī un vēl par pusvelti
_________________ i never finish anythi
|
Sun Jul 15, 2012 9:21 pm |
|
 |
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
Sestdien nejauši gadījās būt Kandavas pusē...
'Jau pirms 10iem paprāva rinda pie reģistrācijas, anketa angliski, svars, vecums un tradicionālā RedBull bunždiņa. 'Fonā pieklusināta(pensionētā juriste) mūzika no nenosakāmas markas bumboxauto. Stāvlaukums pilns, publika raibu raibā - vietējie(es ka dos sānos...), tādi, kas par kartingu tikai dzirdējuši(tā, un kur te gāze un bremze?...)un dāžāda kalibra exraceri(pirmā pazīme - race kombis...). Kopumā 173 pretendenti
Mani ielozēja(ielika) 9 kvalifikācijas braucienā. Arī karts gadījās labs Nr9. Laiks braukšanai ideāls, silts un sauss. Ātri izbraucu cauri septiņiem priekšā esošajiem un ķēru kaifu no trases. Laiks, kā vēlāk izrādījās, bija ceturtais labākais no tiem simtiem.
Pēc n-tajām stundām pie braukšanas tika arī Nr7(jo reģistrējās viens no pēdējiem). Nobrauca precīzi, bez acīmredzamām kļūdām. Jau pēc finiša kļuva acīmredzams iemesls - karta savirze cūkām...Un tas pie tik sīvas konkurences, kad sekundē iebrauc padsmit cilvēku...
Dienas garumā divas reizes gāza lietus, un otrā reize bija manā pusfinālā. Uz pusfināliem orgi nez kāpēc noņēma svarus vieglsvariem un manas šanses ar 9ZS kartiem samazinājās. Tā arī bija - pēc starta jau līdz pirmajam pagriezienam mani noķēra(bet tomēr neapsteidza  )no otrās rindas startējošā Grosberga(viena no TOP Openkartistēm), tālak braucu trešais, mani bakstīja, tad pirms manis esošais sagriezās un lai neieliktu frontāli arī sagriezos  . 10 apļu sacīkstē, kad nobraukta gandrīz puse tas ir cauri... Ķēru, ķēru, bet nenoķēru. Turklāt kļūdaini domādams, ka palieku piektais, izrādījās sestais -
Sāku jau  , kad atcerējos, ka fināla dienā(18.AUG) man paredzēta dalība AAK 40.gadu jubilejas rallijā un nomierinājos. Aizbraucu mājās un PIE ēdos
Pilnie rezultāti: http://www.redbull.lv/cs/userfiles/file/REDBULL%20KartFight%20KANDAVA%20Kvalifikacijas%20Rezultati(1).pdf
http://www.redbull.lv/cs/userfiles/file/REDBULL%20KartFight%20KANDAVA%20PusFinala%20Rezultati(1).pdf
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Mon Jul 16, 2012 10:26 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
smieklīgi bija tas, ka vairākkārt 5.kartam veica salīdzināšanas braucienus pēc dalībnieku paustās neapmierinātības. Tādus visnotaļ apšaubāmus salīdzinājuma braucienus. Subjektīvus, kur testētāji brauc ar milzu kļūdām un netiek fiksēts apļa laiks
Protams, kartam savirzi saregulēja jau pēc kvalifikācijas braucieniem. Un arī tikai tad, kad visai klaju neapmierinātību biju paudis gan es, gan R.T.Bērziņš
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jul 16, 2012 11:13 am |
|
 |
italis
|
Mana pusfināla starts(esmu uzmanības centrā  ) un citas bildes
http://www.go4speed.lv/lv/photo/kartings/433-red-bull-kart-fight-2012-kandava/
|
Mon Jul 16, 2012 1:50 pm |
|
 |
italis
|
Šodien nejauši gadījās būt Arēna Rīga tuvumā...
Openkarta tēvs Uldis, no Preses nama šaurības tā kārtīgi izpleties Arēnas, tā saucamajā VIP stāvvietā(iebraukšana no Skanstes ielas pie Autonama). Konfigurācija interesanta, ir knifiņi, ir vietas kur ar galvu jābrauc. Saķere ne visai( vēl viens arguments braukt ar prātu). Taisnes vizuāli izskatās garākas nekā braucot trasē. Kopējie starti nebūtu labi, jo trasi norobežo viena riepu rindiņa, bet fastlaps jau sanāks. Trases rekorda nav, jo lielāko pasākumu laikā viss tiek demontēts
Un vispār nobraucu maz, jo dabūju mīksto
|
Tue Jul 31, 2012 3:02 pm |
|
 |
italis
|
citāts no Openkarta . ..VIA SMS kartinga trasē, kas atrodas stāvlaukumā pie Arēna Rīga. Trase ir pagaidu un darbosies tikai līdz 30.septembrim.
Tāds klejotāju dzīvesveids...
|
Tue Aug 14, 2012 10:36 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
italis rakstīja:citāts no Openkarta ...VIA SMS kartinga trasē, kas atrodas stāvlaukumā pie Arēna Rīga. Trase ir pagaidu un darbosies tikai līdz 30.septembrim.
Tāds klejotāju dzīvesveids...
...nu diezgan loģiski - sākusies DINAMO sezona, un tos pļurkšķus neviens tur dzirdēt negribēs + viņi IMO atrodas tieši sportistu un personāla stāvlaukumā...
|
Tue Aug 14, 2012 10:39 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Biju sodien Haraldu atbalstit, riktigi labs pasakums, 13 komandas, 13 karti trase, saule, lietus un mezonigs lietus  Un nomocit ar kartu ~1h lietu saciksu rezima ir riktigs kaifs, kaut kad ap 25 minuti pa istam atveras un tad var vienkarsi lidot talak. Musu komanda bija 8 brauceji, no neilgi pec starta iegutas 12 vietas uzkapajamies lidz 7. Domaju, ka alfistu komanda saja vai lidziga pasakuma vertu cinities par uzvaru, nakamreiz jasaorganizejas!
|
Mon Sep 24, 2012 12:24 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
7. vieta???
KRUTA!
laikam jūs izkabinājāt arī dažas komandas, kurās tikai profesionāli kartingisti vai čaļi ar izšūtu, personalizētu homoloģētu kombezu brauca!
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Sep 24, 2012 8:31 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
labbprāt piedalīšos AlfaClub komandas sastāvā.
|
Mon Sep 24, 2012 9:59 am |
|
 |
italis
|
|
Mon Sep 24, 2012 1:22 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Mon Sep 24, 2012 9:46 pm |
|
 |
italis
|
ar Davi esam kartinga hallee http://www.youtube.com/watch?v=yJNYHgvNfSs pagaidam no 48 esmu 16,,,
|
Thu Mar 14, 2013 11:16 pm |
|
 |
obituary
Pievienojies: 27 Jul 2011
Komentāri: 260
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
italis rakstīja:ar Davi esam kartinga hallee http://www.youtube.com/watch?v=yJNYHgvNfSs pagaidam no 48 esmu 16,,,
A kas tur par pasākumu?
|
Thu Mar 14, 2013 11:31 pm |
|
 |
|