Autors |
Ziņojums |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Vakar salauzu orginalo ritenu atslegu un vienu mucinatslegu...ritenis ta ari palika virsu... Servisa darboni laikam pacentusies ar pistoli pivilkt skruves  bez maz jazvana lai atbrauc atskruvet
_________________ Traktors izbijis
|
Sat Jul 28, 2012 9:48 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
es vienā pavasarī arī līdzīgi izpildījos, riepu servisā ar 2metrīgu kātu, kam galā izturīga muciņa diezgan viegli dabūja vaļā. kopš tā laika rudenī/pavasarī mainot riteņus centru un vītnes iesmērēju ar vara smēri
|
Sat Jul 28, 2012 10:36 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Ti rakstīja:Vakar salauzu orginalo ritenu atslegu un vienu mucinatslegu...ritenis ta ari palika virsu... Servisa darboni laikam pacentusies ar pistoli pivilkt skruves bez maz jazvana lai atbrauc atskruvet
servisa pivelk ar pistoli un ar ar roku vel parvelk, ta ka pistole nebus ta vaina  man GT prieksejais kreisais ritenis lai ari cik maigi to nepievilktu sruvejot klat, vala nak tikai ar lielo trubu, hvz kapec, laikam pats pievelkas braucot
|
Sat Jul 28, 2012 11:02 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
|
Sat Jul 28, 2012 12:10 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Es vienreiz salauzu visas pieejamās 17 galviņas... riteni tā arī nedabūju vaļā.... Metinājām klāt galviņu pie skrūves, arī nesanāca... Labi ka tas bija vecais "cigārs" ar trumuļiem aizmugurē un tas bija aizmugurējais ritenis. Noskrūvēju riteni nost no stupicas ar visu bremžu barabanu un no otras puses izurbu
|
Sat Jul 28, 2012 12:50 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
jebkurai pistolei pievilksanas speks ir regulejams  problemas sakas kad pievelk ar maksimalo  vajag pievilkt ar pirmo robu un tad ar standarta atsleku parvilkt  tad ari uz cela/majas, utt. vares normali atskruvet  ne jau katrs krs mak to pistoli panemt rokas mak ari ar vinu stradat
p.s MartinsT par to tiltinu es savulaik tev teicu ka varbut vinu vajag nahrenizet  jo tas jau ari ir pirmais del ka sasit karteri  tu toreiz atbildeji ka lai paliek
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Jul 28, 2012 3:35 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
kas tas par tiltiņu ??
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sat Jul 28, 2012 4:04 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Sat Jul 28, 2012 4:57 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
|
Sun Jul 29, 2012 6:07 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
arba rakstīja:kas tas par tiltiņu ??
156, un ari 145/145 T.S utt. motoriem nak tads ka izputeja aizsargs uz 4 skruvem pieskruvets pie kartera un tas ari ir iemesls karteru sasisanai  principa vienigais labums no vina ari ir tas lai servisos butu ko darit
P.S vienigais laikam kam nenak tas tiltins ir v6 un 8V t.s motori
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Jul 29, 2012 6:13 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
|
Sun Jul 29, 2012 11:35 pm |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
1999 Alfa-Romeo 166
|
ralfins rakstīja:...šodien vakarā braucot pa Saulkrastu apvedceļu sastrēgums sākās 39km pirms Rīgas, un beidzās tikai izbraucot no Baltezera - bļeģi, vai tiešām sūda vējš ar lietu vadītājos izraisa šitādu paniku... 
Bet mans tai laikā ar jahtu mēģināja tikt krastā, ostā pie Sarkandaugavas. Nekādu korķu uz ūdens tādā laikā, viss tukšs  Ar jauku piedzīvojumu/extremu tauvošanos/neiazmirstamām emocijām. Bet galvenais, ka laimīgām beigām sev un jahtai.
P.S. Finns gan dabūja krietni smagāku negiasu piedzīvot pie kolkas pirms kādām 3 stundām + vēl viesuļvētru. 20% no "Romantica" galdiņime un krēsliem lidojuši
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Mon Jul 30, 2012 1:13 am |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
1999 Alfa-Romeo 166
|
finns rakstīja:elbee rakstīja:Ti rakstīja:Vakar salauzu orginalo ritenu atslegu un vienu mucinatslegu...ritenis ta ari palika virsu... Servisa darboni laikam pacentusies ar pistoli pivilkt skruves bez maz jazvana lai atbrauc atskruvet
servisa pivelk ar pistoli un ar ar roku vel parvelk, ta ka pistole nebus ta vaina man GT prieksejais kreisais ritenis lai ari cik maigi to nepievilktu sruvejot klat, vala nak tikai ar lielo trubu, hvz kapec, laikam pats pievelkas braucot 
Pievelk ar pistoli ari servisos. Pec tam pashi lamadamies skruve valjaa. Parasti tas notiek, kad serviss kartejo reizi pamainijis kadus darbiniekus un jaunais censonis velk kaa saskatijies formulaa. Un tas dazhadam mashinam dazhadiem ratiem.
ir viens serviss Rīgā, (nez via vajag skaļi sacīt kurš  ) kur to dara regulāri - visiem maniem auto riteņi pārvilkti. Runā cik gribi - rezultāts nekāds: "Tev vienīgajam tādas problēmas, mūsu puiši ir labākie pasaulē un pievelk ļoti prātīgi. Nemurgo." a man ritaņa atslēga salauzta, vienalga lietie via dzelžinieki, nekas nenāk vaļā, aizvedu pie viņiem, paši kā zaķi ap ķieģeļiem ņemas ...
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Mon Jul 30, 2012 1:18 am |
|
 |
Riepa
Pievienojies: 14 Jul 2008
Komentāri: 83
|
[quote="Ģirtonkuls"] finns rakstīja:elbee rakstīja:Ti rakstīja:
ir viens serviss Rīgā, (nez via vajag skaļi sacīt kurš ) kur to dara regulāri - visiem maniem auto riteņi pārvilkti. Runā cik gribi - rezultāts nekāds: "Tev vienīgajam tādas problēmas, mūsu puiši ir labākie pasaulē un pievelk ļoti prātīgi. Nemurgo." a man ritaņa atslēga salauzta, vienalga lietie via dzelžinieki, nekas nenāk vaļā, aizvedu pie viņiem, paši kā zaķi ap ķieģeļiem ņemas ...
tieši šī iemesla pēc man ļoti patīk riepu sreviss Ziepniekkalna ielā http://www.rvt-riepas.lv/lv/ , esmu dzudzos servisos mainījis ripuļus, bet tikai Ziepniekklana ielas servisā ripuļus pievelk ar dinamometrisko atslēgu un nakad nav bijušas problēmas
|
Mon Jul 30, 2012 9:46 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
[quote="Riepa"] Ģirtonkuls rakstīja:finns rakstīja:elbee rakstīja:Ti rakstīja:
ir viens serviss Rīgā, (nez via vajag skaļi sacīt kurš ) kur to dara regulāri - visiem maniem auto riteņi pārvilkti. Runā cik gribi - rezultāts nekāds: "Tev vienīgajam tādas problēmas, mūsu puiši ir labākie pasaulē un pievelk ļoti prātīgi. Nemurgo." a man ritaņa atslēga salauzta, vienalga lietie via dzelžinieki, nekas nenāk vaļā, aizvedu pie viņiem, paši kā zaķi ap ķieģeļiem ņemas ...
tieši šī iemesla pēc man ļoti patīk riepu sreviss Ziepniekkalna ielā http://www.rvt-riepas.lv/lv/ , esmu dzudzos servisos mainījis ripuļus, bet tikai Ziepniekklana ielas servisā ripuļus pievelk ar dinamometrisko atslēgu un nakad nav bijušas problēmas
Ulbrokas riepu servisaa ari pievelk ka vajag ar dinamometrisko atslegu.
Savukart vakar pat armenim uz vienobas gatves teicu, lai liek to metrigo cauruli nostun nemaz nedoma ar to vilkt. Man tas rats bus vel valja jadabu.
P.s. Puutiens kolkaa bij labs. Negribetu ar jahtu taadaa nonaakt.
|
Mon Jul 30, 2012 10:35 am |
|
 |
|