Autors |
Ziņojums |
Premo
Pievienojies: 31 Mar 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Olaine
2002 Alfa-Romeo GTV
|
AMV rakstīja:Jāierodas uz šlokenbeku un jāsalīdzina vairāki GTV kruīzā uz ceļa paša rokām 
Es braukšu, braukšu
_________________ Alfa-Romeo GTV 3.0l V6 24V 2002
|
Sat Apr 23, 2011 11:39 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Nu? tiki galā ar piekari?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Jul 22, 2011 4:09 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
kaspars rakstīja:Nu? tiki galā ar piekari?
Tur viņam nekas beigts nebija, paranoja venkārši
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Fri Jul 22, 2011 4:15 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
AMV rakstīja:kaspars rakstīja:Nu? tiki galā ar piekari?
Tur viņam nekas beigts nebija, paranoja venkārši 
Starp citu nebija paranoja! Ir vesels saraksts
Biju pie vilsona uz diagnostiku... aizmugures šaravā bija beigta (jau nomainīju - kad izņēmu vecajā bija liela brīvkustība), stūres reikai ir kirdic, tāpēc pa ielāpiem man tie ripuļi drusku arī staigā, un vēl bija notrūcis izpūtēja aizsargs ar stāvbremžu trosīšu stiprinājumiem, kas vibrēja starp salona grīdu un izpūtēju.
Pirms nedēļas Krāslavā braucot pret kalnu izjutu, ka sajūgs laikam tomēr arī ir beigts. Bāka bija gandrīz pilna, mašīnā biju es + 3 pasažieri, un ar 2.robu izbraucot no krustojuma spiedu gāzi grīdā pret kalnu - motors rēc kā lauva, bet autiņš knapi kust uz kalnu
P.S. vilsons izbrauca ar manu GTV un teica ka man viņa neiet tā kā būtu jāiet trīslitram. Uztaisīju pie reizes kompja diagnostiku - kompis saka ka ar autiņu viss kārtībā! No vilsona izskanēja viedoklis, ka es varēju kļūdīties uz zobiem mainot pats siksnu
|
Tue Jul 26, 2011 6:38 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
Sveiki!
Atkal vajadzīgs kāds padoms! Ir šaize ar oriģinālo signalizāciju! Atslēdzot signalizāciju nenodziest tās indikātors (sarkanā diode/lampiņa). Diode nemirgo, bet nepārtraukti deg līdz aptuveni pēc 2-3 minūtem pati izdziest, vai arī izdziest pagriežot aizdedzi uz MAR pozīciju. AR gramatā izlasīsīju, ka "Your remote control battary is flat and need to be changed". Tā arī izdarīju - nomainīju pultij bateriju, bet diode kā dega tā deg. Aķi pēc tam arī biju atvienojis, nepalīdzēja! Varbūt ir vēl kaut kur baterijas par kurām es nezinu, vai kas tur par šaizi
Mašīnas darbību neietekmē, tikai tas, ka krīt uz nerviem
|
Mon Jul 16, 2012 10:04 am |
|
 |
kaspars
|
ar sajugu un zobsiksnu tiki gala?
|
Mon Jul 16, 2012 10:23 am |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
kaspars rakstīja:ar sajugu un zobsiksnu tiki gala? 
Vēl ne, pagaidām vēl dilinu veco! Augusta sākumā jāatnāk no Anglijas GTA kitam, tad uzlikšu un skatīšos kas un kā.
Domāju, ka dzinējam pie vainas nav zobene, jo no sākuma jau gāja normāli, redzēs, par to vēlāk!
|
Mon Jul 16, 2012 11:13 am |
|
 |
kaspars
|
Premo rakstīja:kaspars rakstīja:ar sajugu un zobsiksnu tiki gala? 
Vēl ne, pagaidām vēl dilinu veco! Augusta sākumā jāatnāk no Anglijas GTA kitam, tad uzlikšu un skatīšos kas un kā.
Domāju, ka dzinējam pie vainas nav zobene, jo no sākuma jau gāja normāli, redzēs, par to vēlāk!
Moš pameiģini kkur camlokus dabūt, paskaties tomēr to siksnu, ka tik beigas kads vārsts neizdeg nepareizu sadales fāžu dēļ.....
|
Mon Jul 16, 2012 4:35 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
 Aizmugures salona sēdekļi un plaukts
Sveiki,
Kāds ātri nevar iemest šeit šort skaidrojumu, kā izņemt GTV aizmugures sēdekļus, lai noņemtu aizmugures plauktu ar stoparu un dinamikiem. Pats tikai atradu 1 skrūvējamu skrūvi salonā pa vidu zem sēdekļa, arī caur bagāžnieku mēģināju pielīst... nekas neizdevās (vai arī slikti centos  )
|
Wed Aug 21, 2013 3:07 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
 Šaize (jau veca, bet nolēmu pajautāt)
Es savam GTV ieliku 156 GTA jaunu sajūga komplektu (izspiedējgultni, grozu, sajūgu) un jaunu atviegloto spararatu.
Viss bija čikiniekā... pa pirmo, klusi un ātri rāva uz priekšu, bet.... tikai kādus pirmos 15 km un pēc tam parādījās tāda kā graboša/pļurkstoša skaņa. Par cik man bija viss jauns, meklēju vainu citur - kārbā, jeb precīzāk sakot kārbas galvenās ass gultņi līdzīgi grab. Domāju, ka neizturēja jauno spēku un sabira. Aizvedu citam meistaram, lai skatās un jauc ārā kārbu. Karbā viņš neko neatrada, bet aplūkojot tuvāk sajūga grozu konstatēja, ka tam ārmalā ir ierautas švīkas. Vaina bija tā, ka sajūga grozs braucot trinās pret iekšējo sajūga telpas korpusu. Viņš sajūga grozam noņēma apkārt mazu kārtu nost un rezultātā graboņa palika klusāka, bet nedaudz metāliskāka (it sevišķi kad auksts dzinējs).
Man ir trīs varianti:
1) Manai GTV neder 156 GTA kits kā tāds;
2) Varbūt nepareizs sajūga komplekts bija iedots līdzi (piemēram, nevis GTA, bet GTV oriģinālais);
3) Sajūgs nepareizi ielikts (lai arī lika un skatījās 2 dažādi meistari un teica ka tur viss pareizi). Bet ja nu tomēr kaut kur trūkst viens distancers vai šaiba?
Vainkārši tā skaņa tik ļoti krīt uz nerviem un pašam tāda sajūta ka ar šrotu brauc! Negribās atkal kādam maksāt par pārjaukšanu un nekā neatrašanu, vai pirkt jaunu sajūga komplektu un atkal iegrābties tādā pašā skaņā. Es pats tagad tikai aizdomājos līdz tam ka pirmos 15 km bija klusums, un pēc tam it kā kaut kas iestājās savā "nevietā".... nezinu, sorry, ka tik gari, bet varbūt kādam ir štuks vai interese papētīt šo lietu!
|
Thu Apr 24, 2014 4:27 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Tipa tā:
Gunča rakstīja:Pa brīvdienām sadomāju padarboties un nomainīt to jo*&%$&no Kloķvārpstas saļņiku, lai netek eļļa uz ispūtēja un nesmird!
Noņēmu kārbu un atklāju šo:
Karoče sajūga grozs beržas pret kārbu. Sajūga disks, grozs un izspiedējs pirms pusgada uzlikts jauns. WTF?????
Vai tas var būt dēļ dempfera??? Un vēl ienāca prātā doma, ņemot vērā kādi "speci" pie mašīnas ir darbojušies pirms manis, vai gadienā starp kārbu un motoru nevajadzētu būt kādai starplikai, kuru kāds aizmirsis uzlikt??????
|
Thu Apr 24, 2014 5:19 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
izskatās ka abas problēmas ļoti līdzīgas.
a)spararata darba virsma ir par tālu uz kārbas pusi
b)starp kloķvārpstu un spararatu ielikta šaiba (pilnīgi nereāls varants)
c)kurvis par biezu
ja motori ir vienādi, tad moš kārbas atšķiras 156/gtv/gta ... tieši šī attāluma ziņā?
kāds gunčam bija rezumē?
|
Thu Apr 24, 2014 7:00 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
Jā, par Gunčas problēmu biju lasījis forumā, tāpēc nolēmu uzrakstīt par savu. Gunča tikai liekas nerakstīja vai viņam tā trīšanās arī izdot tādu ļurkstošu skaņu ar metālisku piegaršu.
GTA sajūgs ar spararatu iekš GTV jau ir sen piekopta tradīcija. Daudzi to dara un liek, tikai neesmu dzirdējis, ka kādam būtu bijušas līdzīgas problēmas kā man. Turklāt AMV arī tādu kitu ir ielicis un viņam viss ir čikiniekā. Mums abiem ir otrās paaudzes 3.0l GTV.
Sajūga komplekts bija Valeo. Iespējams kaut kur ir pierakstīts "Part Number", bet pagaidām atrast nevaru. Spararats jauns - oriģinālais. Bet jūtu ka spararats ievibrē uzsākot braukt. Nezinu tas ir normāli vai nekvalitatīvs pats spararats (nenobalansēts)? Varbūt spararata disbalans liek kurvim strīķēties pret korpusa iekšpusi? Nu jā bet tad tas jau būtu uzreiz dzirdams nevis pēc padsmit kilometriem
|
Thu Apr 24, 2014 8:14 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Man nekādu tādu skaņu nebija. Uzliku parasto spararatu no 156 un viss. vairāk kārba nost nav ņemta, tāpēc nezinu, kas tur notiek šobrīd.
|
Thu Apr 24, 2014 10:06 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
Šovasar plānā bija mainīt zobsiksu savam GTV 3.0l V6, 24V, 218 HP, Phase 2
Bet diemžēl vasaru tā arī nesagaidījām, tagad atliek tikai histēriski smieties ar asarām acīs
Vai kādam ir pieredze, cik dziļā biezoknī ir iebraukts un vai ir vērts līst no tā ārā... jeb kā saka pārlasīt V6 engine? Auto vēl ir diezgan korodējis pēdējo gadu laikā, tāpēc ja sarauta siksna nodara ļoti lielu damage dzinējam, vai tas vispār atmaksāsies!
|
Mon Apr 08, 2019 8:38 pm |
|
 |
|