Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Svarigi jau ir iepist pa to bumbu hodina ta lai vartsargs un blakusesosais aizsargs nepaspej noreaget. Kamer apstrada, sagatavo sitienu, atvezejas, tikmer jau bumbas vairs nav
|
Fri Jun 29, 2012 11:04 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:Svarigi jau ir iepist pa to bumbu hodina ta lai vartsargs un blakusesosais aizsargs nepaspej noreaget. Kamer apstrada, sagatavo sitienu, atvezejas, tikmer jau bumbas vairs nav 
+1000
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Jun 29, 2012 11:14 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
tipa hokejā ar rpiu būu diži savādāk...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jun 29, 2012 11:21 am |
|
 |
elbee
Member of

|
palaidniex rakstīja:tipa hokejā ar rpiu būu diži savādāk... 
man liekas, ka hokeja ir savadak, bet mani secinajumi ir balstiti uz tv parraizu verosanu nevis praktisku petijumu rezultatiem, ta ka tam laikam nav liela nozime
|
Fri Jun 29, 2012 11:35 am |
|
 |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk to nobloķēt
|
Fri Jun 29, 2012 12:33 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
PZ rakstīja:Hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk to nobloķēt 
...apgriežot Tava paša loģiku varētu teikt - hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk pa to trāpīt...
|
Fri Jun 29, 2012 12:40 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
ralfins rakstīja:PZ rakstīja:Hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk to nobloķēt 
...apgriežot Tava paša loģiku varētu teikt - hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk pa to trāpīt... 
lai hokejists kaut vai bez slidām pamēģina ar kāju ripu paspārdīt  Būs mega atšķīrībā, kā ar nūju finglierēt.
Ja nopietni, tad hokejis/florbolists var uzmest jebkurā brīdī, jo metiena brīdī darbojas mugura + rokas. Kāju novietojumam, protams, ir nozīme, taču ne izšķiroša.
Futbola sitienu izdarīt nevar uzreiz. Sitiena brīdī pie zemes ir labi ja viena kāja. Bumba ripo un tā vēl ir ar tām pašām kājām jānoķer. lai uzsistu skrējienā. Pirms paša sitiena pēdējie vismaz 2 soļi ir jāsamenedžē tā, lai trāpītu pa bumbu. Turklāt bumbas atrašanās vietu sitiena brīdī futbolists vēl nezina, bet tikai prognozē. Futbolista sitiens pa vārtiem nav pēkšņa darbība. Ja man priekšā stāv aizsargs, tad man tā bumba jāpasper uz vietu (jāapspēlē aizsargs), no kuras es varēšu uzsist. Tajā sekundes simtdaļā pirsms apspēlēšanas es jau galvā modelēju situāciju, kā pasperšu bumbu sānis, cik tālu tā paripos, kā ar nākamajiem minimums 3 soļiem to panākšu, atvēzēšos, speršu. Pie kam tā bumba ripo, lēkā, man slīd kājas, pretinieks tur ar rokām, jāredz vārti un vārtsargs, jāpaskatās, vai partneris pa 0.5s ir nokļuvis labākā pozīcijā par mani un varu atdot piespēli viņam nevis sist pa vārtiem. Un tas viss jāizpilda ar divām kājām, kamēr hokejistam tam ir kājas + rokas + nūja.
Vot vienu lietu gan es nesaprotu. Kā profesionāls latviešu NBA basketbolists, kuram maksā miljonus, no soda metiena līnijas pilnīgi netraucēts var iemest labi ja 40% soda metienus? OK, jāņem vērā, ka esmu spēlējis basketbolu tikai Tukuma rajona līmenī, nekad neesmu trenējies un neko nesaprotu, taču pat bez treniņa varēju samest spēlē savus 75% jebkurā sēles minūtē.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Jun 29, 2012 2:00 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
Nr.7 rakstīja:Vot vienu lietu gan es nesaprotu. Kā profesionāls latviešu NBA basketbolists, kuram maksā miljonus, no soda metiena līnijas pilnīgi netraucēts var iemest labi ja 40% soda metienus?
slikts piemērs. Puče ar Valdi @radio ierēca, ka pat Mesī šosezon ir vairāk punktu kā Biedriņam.....neskatoties uz to ka basketbolā pārsvarā par grozu dod vairāk kā 1 punktu.....un komanda spēlē samet ap 80-100 punktiem
|
Fri Jun 29, 2012 2:06 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
MartinsT rakstīja:Nr.7 rakstīja:Vot vienu lietu gan es nesaprotu. Kā profesionāls latviešu NBA basketbolists, kuram maksā miljonus, no soda metiena līnijas pilnīgi netraucēts var iemest labi ja 40% soda metienus?
slikts piemērs. Puče ar Valdi @radio ierēca, ka pat Mesī šosezon ir vairāk punktu kā Biedriņam.....neskatoties uz to ka basketbolā pārsvarā par grozu dod vairāk kā 1 punktu.....un komanda spēlē samet ap 80-100 punktiem

|
Fri Jun 29, 2012 3:18 pm |
|
 |
PZ
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
ralfins rakstīja:PZ rakstīja:Hokejā ripa lido dafiga ātrāk un tā ir mazāka, tāpēc grūtāk to nobloķēt 
Iespējams
Tomēr hokejā tikšana līdz metienam uz vārtiem ir daudz ātrāka mazā laukuma, bortu un ātrās slidošanas dēļ.
Kamēr futenē aizskrien līdz otriem vārtiem, hokejā paspēj uzbrukt pats, dabūt pretuzbrukumu un varbūt pat vēl vienu tādu apli
|
Fri Jun 29, 2012 3:47 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
|
Fri Jun 29, 2012 3:57 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Salidzinam F1 un WRC?
|
Fri Jun 29, 2012 4:33 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Sun Jul 01, 2012 1:09 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Sun Jul 01, 2012 1:12 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
izskatās, ka pēc švakā pusfināla spāņi ir izdarījuši secinājumus, bet itāļi iekapājuši grappu - abas komandas nevar ne pazīt
|
Sun Jul 01, 2012 10:48 pm |
|
 |
|