Atbildēt pie šī temata 40 lapa no 47 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 45, 46, 47  Nākošais
Futbols
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Silva tikko smuki ierpināja īriem 50. minūtē super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sviests, čali staigā uzvalkos pa laukumu un spriež vai peļķes nav par lielu SadSadSadSad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Sviests, čali staigā uzvalkos pa laukumu un spriež vai peļķes nav par lielu SadSadSadSad

SWE - ENG gan bij labais

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Shocked Nu grieķi dod. Krievijas trenerim nebūs viegli... angry

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Advokāts brauks mājās atpūsties SmileSmile
Kas to būtu domājis pēc pirmās spēles Krievija  -  Čehija, ka tālāk spēlēs čehi, bet krievi brauks mājās

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja es pareizi skaitu + un -, tad ari bez tiesnesu piepalidzesanas Spanijas Horvatijas maca talak sa ka ta tiktu Spanija un Italija nevis Horvatija, ta ka pofig, nav ko cepties, ari tiesnesi ir cilveki Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Itāļi rullē, lai gan spēlē pasūdīgi IMHO. Nu es domāju, ka viņi finālā nespēlēs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
Itāļi rullē, lai gan spēlē pasūdīgi IMHO. Nu es domāju, ka viņi finālā nespēlēs.

ta jau vienmer visi doma, bet vini ne tikai spele, bet dazkart ari uzvar finala Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
ja es pareizi skaitu + un -, tad ari bez tiesnesu piepalidzesanas Spanijas Horvatijas maca talak sa ka ta tiktu Spanija un Italija nevis Horvatija, ta ka pofig, nav ko cepties, ari tiesnesi ir cilveki Mr. Green

Pieņemu, ka horvātu līdzjutēji par teikuma pēdējo daļu varētu būt drusku citās domās...  aiwa
Teiksim tā - uz kopējā spēles fona tā spāņu uzvara nemaz neizskatījās tik pārliecinoši. Es teiktu, ka neizšķirts būtu bijis godīgs rezultāts. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...IMO muļķīgi, ka šadā miljonu spēlē tik liela nozīme ir cilvēciskajam faktoram, nabaga hoholiem tiko neieskaitīja 100% golu, nesaprotu kāpēc futbols neizmanto visādus tur video u.t.t. līdzīgi kā to dara hokejā un citos sporta veidos kuri savā attīstībā nav palikuši pagātnē, es nekādā gadījumā neesmu par hoholiem, bet nu mļe, kā viens pim%^$ ar karodziņu drīkst šitā norakt spēli... angrrry

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...IMO muļķīgi, ka šadā miljonu spēlē tik liela nozīme ir cilvēciskajam faktoram, nabaga hoholiem tiko neieskaitīja 100% golu, nesaprotu kāpēc futbols neizmanto visādus tur video u.t.t. līdzīgi kā to dara hokejā un citos sporta veidos kuri savā attīstībā nav palikuši pagātnē, es nekādā gadījumā neesmu par hoholiem, bet nu mļe, kā viens pim%^$ ar karodziņu drīkst šitā norakt spēli... angrrry

tiesnesis saka nav, tatad nav Wink ta ir viena no futbola sastavdalam, ta tam jabut .ja saktu skatities video ka hokeja, tas vairs nebutu futbols

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
patīkami skatīties futeni, kad spēlētāji nevārtās pirmsnāves mokās pa zemi Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
patīkami skatīties futeni, kad spēlētāji nevārtās pirmsnāves mokās pa zemi Smile

...šodien jau augstākās dramaturģijas absolventi - itāļi nespēlē... Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
ralfins rakstīja:

tiesnesis saka nav, tatad nav Wink ta ir viena no futbola sastavdalam, ta tam jabut .ja saktu skatities video ka hokeja, tas vairs nebutu futbols

Kāpēc vairs nebūtu?  hmm
Tādi strīdīgie momenti ar vārtu guvumiem taču nav katrā spēlē, neko daudz laika tas video nepaņemtu. Hokejā taču arī neskatās visus pārkāpumus, tikai vārtu gūšanas momentus.
Vārtu tiesneši jau arī agrāk futbolā nebija - kāpēc tagad vajag katrā pusē sēdināt večus, ja pietiek ar vienu pie monitora? hmm
Neviens jau nesaka, ka tagad vajadzētu video katros sētas mačos, pietiktu, ka vismaz šādos finālturnīros tas būtu.
Hokejā jau arī ne visās līgās ir video, tikai PČ, OS un tajās līgās, kurās paši izdomā, ka vajag.

Gols ir tad, kad bumba šķērso vārtu līniju. Ja ir iespējas to pamanīt pēc iespējas precīzāk, kāpēc to neizmantot? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Platini par video futbolā SmileSmileSmile

'Videoatkārtojumi nav domāti futbolam, kur daudz svarīgāks faktors ir cilvēciskais,'' atsaucoties uz franču sporta laikrakstu 'L'Equipe'', vēsta BBC. ''Tieši cilvēciskais faktors padarīja futbolu populāru. Pārāk liela futbola komercializācija var novest pie popularitātes zuduma.''
Platinī atzīmējis, ka tieši tiesnešu kļūdas esot līdzjutēju galvenais pārrunu temats bāros pēc spēles.

Atbildēt pie šī temata 40 lapa no 47 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 45, 46, 47  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration