Autors |
Ziņojums |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
Silva tikko smuki ierpināja īriem 50. minūtē
|
Thu Jun 14, 2012 10:50 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Sviests, čali staigā uzvalkos pa laukumu un spriež vai peļķes nav par lielu   
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Jun 15, 2012 7:53 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
|
Sat Jun 16, 2012 10:10 am |
|
 |
rolando
Pievienojies: 08 May 2010
Komentāri: 89
|
 Nu grieķi dod. Krievijas trenerim nebūs viegli...
|
Sat Jun 16, 2012 11:41 pm |
|
 |
arba
Member of

|
Advokāts brauks mājās atpūsties 
Kas to būtu domājis pēc pirmās spēles Krievija - Čehija, ka tālāk spēlēs čehi, bet krievi brauks mājās
|
Sat Jun 16, 2012 11:44 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
ja es pareizi skaitu + un -, tad ari bez tiesnesu piepalidzesanas Spanijas Horvatijas maca talak sa ka ta tiktu Spanija un Italija nevis Horvatija, ta ka pofig, nav ko cepties, ari tiesnesi ir cilveki
|
Tue Jun 19, 2012 12:05 am |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
Itāļi rullē, lai gan spēlē pasūdīgi IMHO. Nu es domāju, ka viņi finālā nespēlēs.
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Jun 19, 2012 2:07 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Presto rakstīja:Itāļi rullē, lai gan spēlē pasūdīgi IMHO. Nu es domāju, ka viņi finālā nespēlēs.
ta jau vienmer visi doma, bet vini ne tikai spele, bet dazkart ari uzvar finala
|
Tue Jun 19, 2012 2:13 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
elbee rakstīja:ja es pareizi skaitu + un -, tad ari bez tiesnesu piepalidzesanas Spanijas Horvatijas maca talak sa ka ta tiktu Spanija un Italija nevis Horvatija, ta ka pofig, nav ko cepties, ari tiesnesi ir cilveki 
Pieņemu, ka horvātu līdzjutēji par teikuma pēdējo daļu varētu būt drusku citās domās...
Teiksim tā - uz kopējā spēles fona tā spāņu uzvara nemaz neizskatījās tik pārliecinoši. Es teiktu, ka neizšķirts būtu bijis godīgs rezultāts.
|
Tue Jun 19, 2012 2:19 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...IMO muļķīgi, ka šadā miljonu spēlē tik liela nozīme ir cilvēciskajam faktoram, nabaga hoholiem tiko neieskaitīja 100% golu, nesaprotu kāpēc futbols neizmanto visādus tur video u.t.t. līdzīgi kā to dara hokejā un citos sporta veidos kuri savā attīstībā nav palikuši pagātnē, es nekādā gadījumā neesmu par hoholiem, bet nu mļe, kā viens pim%^$ ar karodziņu drīkst šitā norakt spēli...
|
Tue Jun 19, 2012 11:11 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
ralfins rakstīja:...IMO muļķīgi, ka šadā miljonu spēlē tik liela nozīme ir cilvēciskajam faktoram, nabaga hoholiem tiko neieskaitīja 100% golu, nesaprotu kāpēc futbols neizmanto visādus tur video u.t.t. līdzīgi kā to dara hokejā un citos sporta veidos kuri savā attīstībā nav palikuši pagātnē, es nekādā gadījumā neesmu par hoholiem, bet nu mļe, kā viens pim%^$ ar karodziņu drīkst šitā norakt spēli... 
tiesnesis saka nav, tatad nav  ta ir viena no futbola sastavdalam, ta tam jabut .ja saktu skatities video ka hokeja, tas vairs nebutu futbols
|
Tue Jun 19, 2012 11:15 pm |
|
 |
arba
Member of

|
patīkami skatīties futeni, kad spēlētāji nevārtās pirmsnāves mokās pa zemi
|
Tue Jun 19, 2012 11:32 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
arba rakstīja:patīkami skatīties futeni, kad spēlētāji nevārtās pirmsnāves mokās pa zemi 
...šodien jau augstākās dramaturģijas absolventi - itāļi nespēlē...
|
Tue Jun 19, 2012 11:36 pm |
|
 |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
elbee rakstīja:ralfins rakstīja:...IMO muļķīgi, ka šadā miljonu spēlē tik liela nozīme ir cilvēciskajam faktoram, nabaga hoholiem tiko neieskaitīja 100% golu, nesaprotu kāpēc futbols neizmanto visādus tur video u.t.t. līdzīgi kā to dara hokejā un citos sporta veidos kuri savā attīstībā nav palikuši pagātnē, es nekādā gadījumā neesmu par hoholiem, bet nu mļe, kā viens pim%^$ ar karodziņu drīkst šitā norakt spēli... 
tiesnesis saka nav, tatad nav ta ir viena no futbola sastavdalam, ta tam jabut .ja saktu skatities video ka hokeja, tas vairs nebutu futbols
Kāpēc vairs nebūtu?
Tādi strīdīgie momenti ar vārtu guvumiem taču nav katrā spēlē, neko daudz laika tas video nepaņemtu. Hokejā taču arī neskatās visus pārkāpumus, tikai vārtu gūšanas momentus.
Vārtu tiesneši jau arī agrāk futbolā nebija - kāpēc tagad vajag katrā pusē sēdināt večus, ja pietiek ar vienu pie monitora?
Neviens jau nesaka, ka tagad vajadzētu video katros sētas mačos, pietiktu, ka vismaz šādos finālturnīros tas būtu.
Hokejā jau arī ne visās līgās ir video, tikai PČ, OS un tajās līgās, kurās paši izdomā, ka vajag.
Gols ir tad, kad bumba šķērso vārtu līniju. Ja ir iespējas to pamanīt pēc iespējas precīzāk, kāpēc to neizmantot?
|
Tue Jun 19, 2012 11:52 pm |
|
 |
arba
Member of

|
Platini par video futbolā  
'Videoatkārtojumi nav domāti futbolam, kur daudz svarīgāks faktors ir cilvēciskais,'' atsaucoties uz franču sporta laikrakstu 'L'Equipe'', vēsta BBC. ''Tieši cilvēciskais faktors padarīja futbolu populāru. Pārāk liela futbola komercializācija var novest pie popularitātes zuduma.''
Platinī atzīmējis, ka tieši tiesnešu kļūdas esot līdzjutēju galvenais pārrunu temats bāros pēc spēles.
|
Wed Jun 20, 2012 12:00 am |
|
 |
|