Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 16 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Nākošais
par alfa 156 iegādi
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krxzi rakstīja:
nu skaidrs... shobriid gaidu piemeerotu variantu vaacijaa.. ceru ka driiz uzradiisies kas njemams..  ments

kapec tiesi no vacijas? ir kas dzen?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Iespamošu arīdzan!  Alkstu nopirk AR156 dīzeli! Kādas man izredzes iegūt lietojamu auto mūsdienās?

Budžets - 2000LVL, ieskaitot obligāto zobenes un filtru maiņu. 2500 ja jāķeras pie plauktiem un bremzēm u.c.

Skatos no DE vai NL atdzīt. Būtu jauki pēc 2002 ar jauno salonu dabūt. Ir pat eksemplāri manā cenā, kas dīvaini ar 2,4 jtd ir lētāki par 1,9 jtd, ko tā  Question

Jāsaka, ka ar šo auto gribu nožmiegt sevī ieperinājošos "latvieti praktisko", un pagriezt muguru Audi B4 TDI , bet 5 - 6 litru dīzeļa patēriņu vajag saglabāt.  Gadā nobraucu ap 10K , 30% grants, 60% asfalts, 10% pilsēta. Lūk, nezinu, vai 2,4 jtd iebrauks tik mazos litros, tādēļ vairāk uzlūkoju 1,9 jtd.

Ādu ofic, caurumainos AR diskus ofic, vagons būti labi, bet arī sedans derēs ja labs.

Ko teiksiet?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar nobraukumu  10000 km gadā - 2,5 benzīnu SmileSmile bez diskusijām

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja uzstādījums ir saglabāt 5-6 l patēriņu, tad 2.4 JTD diez vai derēs.
Man bija 156 vagons ar tādu motoru un vidējais patēriņš bija 7.2 līdz 7.5, atkarībā no gadalaikiem un citiem apstākļiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rodrigeraldo rakstīja:
Iespamošu arīdzan!  Alkstu nopirk AR156 dīzeli! Kādas man izredzes iegūt lietojamu auto mūsdienās?

Budžets - 2000LVL, ieskaitot obligāto zobenes un filtru maiņu. 2500 ja jāķeras pie plauktiem un bremzēm u.c.

Skatos no DE vai NL atdzīt. Būtu jauki pēc 2002 ar jauno salonu dabūt. Ir pat eksemplāri manā cenā, kas dīvaini ar 2,4 jtd ir lētāki par 1,9 jtd, ko tā  Question

Jāsaka, ka ar šo auto gribu nožmiegt sevī ieperinājošos "latvieti praktisko", un pagriezt muguru Audi B4 TDI , bet 5 - 6 litru dīzeļa patēriņu vajag saglabāt.  Gadā nobraucu ap 10K , 30% grants, 60% asfalts, 10% pilsēta. Lūk, nezinu, vai 2,4 jtd iebrauks tik mazos litros, tādēļ vairāk uzlūkoju 1,9 jtd.

Ādu ofic, caurumainos AR diskus ofic, vagons būti labi, bet arī sedans derēs ja labs.

Ko teiksiet?

es domaju, ka mierigi tadu masinu taja budzeta var atrast, varbut pat ar 1.9 16v dizeli

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Ar nobraukumu  10000 km gadā - 2,5 benzīnu SmileSmile bez diskusijām

Toč zināju, ka uz to 10K man izrakstīs benzīnu. Very Happy   Bet laikam palieku vecs, un uz laukiem atgriežoties traktori iepatīkās arvien vairāk. Benzīnzvēri, dikti patika savā laikā Rolling Eyes  Bija kādu gadu man 4,6 V8, praktisks Rīgas auto    Very Happy Bet nē, tagad nepavilkšu benzīnu, nope.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PZ rakstīja:
Man bija 156 vagons ar tādu motoru un vidējais patēriņš bija 7.2 līdz 7.5, atkarībā no gadalaikiem un citiem apstākļiem.

Aha, nu skaidrs! Paldies! Nav tik zvērīgs tas tēriņš, un Tu, droši, daudz pa pilsētu dzenāji?

elbee rakstīja:

es domaju, ka mierigi tadu masinu taja budzeta var atrast, varbut pat ar 1.9 16v dizeli

Priecīgas ziņas Tu man nes Very Happy Nebūs vairāk klapatas tajos 16vārstos? Par 8vārstīgo pamatā tikai labu saka.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LT pa 2Keur http://auto.plius.lt/skelbimai/alfa-romeo-156-1-9-l-sedanas-2249239.html

nobraukums, gan jau 300K, bet braucot 10K/gadā vēl savus 10 gadus nobrauksi  Rolling Eyes

pie 400K vēl izskatās ok

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Apstījos tās 16v, tās tač pēc 2004 ar jauno purnu un tā Shocked ! Siekala jau tek, vot tikai pāris eksemplāri trāpa manā cenā, un ma domāt, ka tiem, kas tur nav acīm redzami sisti, ir kāds noslēpums azotē Very Happy

Kas tā par apaļo, grozāmo pogu pirms ātrumkloķa. Sport - Wet režīmi vai?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Alfa_Romeo_156_2nd_series_interior_2.jpg

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rodrigeraldo rakstīja:
Apstījos tās 16v, tās tač pēc 2004 ar jauno purnu un tā Shocked ! Siekala jau tek, vot tikai pāris eksemplāri trāpa manā cenā, un ma domāt, ka tiem, kas tur nav acīm redzami sisti, ir kāds noslēpums azotē Very Happy

Kas tā par apaļo, grozāmo pogu pirms ātrumkloķa. Sport - Wet režīmi vai?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Alfa_Romeo_156_2nd_series_interior_2.jpg

Man domāt, ka ārējo spoguļu regulēšana... Laughing  hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir ari tadas ar veco purnu, jauno salonu un 16v 140zs motoru super apkope imo nav ipasas starpibas, bet braukt ar 16v ir daudz patikamak, mazak kratas un ta Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pluksijs rakstīja:
krxzi rakstīja:
nu skaidrs... shobriid gaidu piemeerotu variantu vaacijaa.. ceru ka driiz uzradiisies kas njemams..  ments

kapec tiesi no vacijas? ir kas dzen?

vai tad vajag kādu speciāli, kas to dara ?

pašlaik esmu Vācija Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rodrigeraldo rakstīja:
PZ rakstīja:

Aha, nu skaidrs! Paldies! Nav tik zvērīgs tas tēriņš, un Tu, droši, daudz pa pilsētu dzenāji?

Ne gluži.
Ikdienas maršruts bija Jūrmala - lidosta un atpakaļ.
Pa Rīgu arī šad un tad gadījās, bet tas nebija regulāri.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rodrigeraldo rakstīja:
  Gadā nobraucu ap 10K , 30% grants, 60% asfalts, 10% pilsēta.

Kā šādā kontekstā izskatīsies plauktu/bukšu maiņa? Otrs auto ko apsvēru bija Audi a4, bet tur ar piekari viss esot slikti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rodrigeraldo rakstīja:
rodrigeraldo rakstīja:
  Gadā nobraucu ap 10K , 30% grants, 60% asfalts, 10% pilsēta.

Kā šādā kontekstā izskatīsies plauktu/bukšu maiņa? Otrs auto ko apsvēru bija Audi a4, bet tur ar piekari viss esot slikti.

vājākā vieta ir augšējie plauktu bukses, bik vēlāk arī šara. orģinālie TRW 45Ls/gab kalpos hmmm.....kādus 2 gadus? apakšējie 2x ilgāk. aizmugurē viss diezgan izturīgs.....lai gan hvz kāda gruntene un kāds braukšanas stils, varbūt viss būs ļoti slikti krietni ātrāk

imho   shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 16 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration