Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
pusass
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs pusass 
varbut kadam dizelistam ir kaut kur aizkerusies kreisa iekseja pusass granata  hmm tiri teoretiski ari varetu deret no 1.9 jtd man 2.4  Rolling Eyes  katra zina no benzinieka neder  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labāk uzreiz meklēt jaunu man bija tāda pati problēma un uzliku no sava donora un tā vien bija tāda pati kā mana gadu atpakaļ Laughing Tagad braucu pie pagriezieniem ar grabošu un gaidu kad dakaušu, lai liktu jaunu Very Happy Tik  kaut kā baigi dzīvīgā Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Labāk uzreiz meklēt jaunu man bija tāda pati problēma un uzliku no sava donora un tā vien bija tāda pati kā mana gadu atpakaļ Laughing Tagad braucu pie pagriezieniem ar grabošu un gaidu kad dakaušu, lai liktu jaunu Very Happy Tik  kaut kā baigi dzīvīgā Rolling Eyes

...es pirms maiņas gaidīju ar grabošu pus otru gadu - spolēju ar sagrieztiem riteņiem, un visādi citādi mocīju, bet tā arī līdz galam nenokāvu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
dlhawk rakstīja:

...es pirms maiņas gaidīju ar grabošu pus otru gadu - spolēju ar sagrieztiem riteņiem, un visādi citādi mocīju, bet tā arī līdz galam nenokāvu...

ahahahahahaaa

Man toreiz sanāca pagāšajā RL kad izbraucu trasi viss likās labi tad uz mājām veda draudzene un šai jautāju kā tā brauc, ka ik pa laikam mašīna kratās Laughing Vēl pēc pāris dienām mainīju eļļu kad autiņu uzcēla riteņi nokarājās un nolaida tad arī bija viss Rolling Eyes ar beigtu aizbraucu līdz mājām un mainīju to nost Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man nav traktors, bet 2.0TS 4.5 gadu un 70Kkm laikā neko par pusasīm nezinu. imho var spēlēt loteriju un likt lietotu  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tapec jau prasiju vai kadam nemetajas kkur Confused  traktoralfai ta iekseja pusass ir pasam sava bet izskatas ka bus jasuta jauna   Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ss.lv

tiešām nav???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
ss.lv

tiešām nav???
ir bet par lietotu prasa 2x vairak neka jauna maksa  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man viens panema ieksejo granatu no 2.0ts prieks 1.9jtd! teica ja nederes vedis atpakal ta ari nepazvanija! tadat varetu but ka der Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
dzintis rakstīja:
ss.lv

tiešām nav???
ir bet par lietotu prasa 2x vairak neka jauna maksa  Rolling Eyes

tā tāda reizēm novērojama Latvijas pisnesa īpatnība

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kopā ar granātu vajadzētu derēt visai pusasij..jo stupicas ir vienādas...tātad ņem visā garumā un brauc mierīgi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neder  nono  sitadu variantu es ar sakuma biju izstukojis karbas flacis mazaks benziniekiem gan karba gan arpuse  Crying or Very sad  vobsem traktoram areja der no 2.5 bet iekseja pasam sava  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
man viens panema ieksejo granatu no 2.0ts prieks 1.9jtd! teica ja nederes vedis atpakal ta ari nepazvanija! tadat varetu but ka der Confused

Gan jau tā bija lābā jo tā man tāda pati kā pārējiem, bet kreisā cita. Tik nevaru saprast kāpēc tā hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Turpinot tēmu vajadzīga AR 156 2.4JTD iekšējā pusass miroņgalva. Vajadzīga lai samērītu visas dimensijas un saskaņotu ar piegādātāju. Atradu jaunu iekšējo miroņgalvu par £25, bet ir šaubas vai derēs, nedaudz savādāka konstrukcija.
Var iztikt arī ar rasējumu miroņgalvai.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tātad pie Poļiem atradu jaunus iekšējos pusas šarnīrus. Divi iekšējie pusas šarnīri ar piegādi līdz Łotwai Ls 71  Shocked

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration