te drusku mans skatījums
Kad nāca ziņas par pasākuma veidošanos, īsti nebij skaidrs vai alfisti maz brauks. Vietējais čempis apstājies, entuziasms noplacis... Biju jau ar mieru taisīt
itāļu slotkāru kluba teamu 
Tad iedvesma radās Zāģim, Andronam un bijām gatavi braukt. Tā kā pasākums bij laicīgi izziņots, bija interesanti vērot kā trennējas un savas komandas komplektē "autoklubi"

Nu trennējās viņi(pārsvarā japāņu marku cienītāji un vw) tur nemaņā - iekšējie atlases turnīri utt. Komandu sastāvi jau arī vienam otram autoklubam pastiprināti ar braucējiem, kuiem attāls sakars ar klubu. Bet nu tas tā, kā kartinga gonkai konkurence bija ļoti OK.
Par gonku. Pēc trešā laika kvalifikācijā tomēr biju piesardzīgs domās un izteicienos. Pārāk skaidri bija redzama atšķirība kartingu veiktspējā, un #8 un #1 bija lēnāki acīmredzami. Mans ierosinājums nomainīt #8 tika noraidīts, jo "tikai man tā liekoties un vispār kā noveiksies..." Jau tajā brīdī sapratu, ka piedalamies
superbingo
Tā arī notika, izšķirošajos braucienos gan es, gan Androns izvilkām #8 un beigta balle... Turklāt vienā no braucieniem man ierakstīja laiku no izdrukas, kas neatbilda uz tablo redzamajam

Kā tas radies(noticis) nespēja neviens izskaidrot un likos mierā, jo ... Toties Androna grupas kvalifikācijas laikus vispār kāds nospēra

Pēc nelielas saķeršanās ar trases pārstāvi panācu, ka izslēdz tablo, kas savukārt galīgi dezorganizēja
seliku kluba atbalstītājus...Bet nu viņi savējos atbalstīja no sirds

Tālāk viss samudžinājās vēl vairāk. Fināli, kuros brauca mazak par seši(?) braucēji. Dāmās vispār četras tik trasē....Zāgis darīja ko varēja, bet ar #1 nebija cerību. Džeku fināls , tāda kārtīga gaļasmašīna(kur tiesa, ar labprāt pamaltos). Pēc finiša gandrīz kautiņš. Bet bija jautri!