Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Alfa 159, antipollution filter clogged!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa 159, antipollution filter clogged!!! 
Sveiki,
Help! Man te tāda nesaprotama lieta atgadījās... Braucu pa pilsētu, apstājos pie tanka pēc cigaret;em, izk;apju smird alfinja p;ec degušas eļļas. atveru haubi k;up no motota telpas dūmi, izložņāju visu ar lukturi eļļas noplūdes nekur neredz. nu neko braukšu tālāk. pēc laika iedegas lampiņa ar uzrakstu antipollution filter clogged- dīzeļa patēriņs uzlec tā ap 30-50 litriem. neiet ar vairs lāga. skatos, kur piedz;ities pie pirmā servisa, kamēr aizbraucu lampa izdziest, degvielas pateriņs normā, viss tipa ok. neko noņem pannu visu izložņā, eļla nekur netek.. braucu mājas viss griežas. vtf..??   Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vienkarsi masina izdedzinaja kvepu filtru  Wink  normala paradiba, ta ir jabut  Wink  nav pamata satraukumam

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
vienkarsi masina izdedzinaja kvepu filtru  Wink  normala paradiba, ta ir jabut  Wink  nav pamata satraukumam

Hmmm... pilsētas režimā? tur tač neko nevar paspēt izdedzināt, un ja es izslēdzu procesa laikā. biju domājis, ka dedzina tikai uz taisnes.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man alfa šad izmeta tādu paziņojumu, bet tikai pie auksta starta, kad vakarā bija "+" un no rīta "-" Un tad arī uz 2 sekundēm max
Šadtad patēriņš uzkāpj ~ 10 uz minūtēm 5 - 10. Bet tas ir pilnībā normāli.

Nu šeit tas pasākums izskatās krietni extrēmāx.

Pilnam sirdsmieram aizbrauc līdz ganībdamja servizijam. Viņi čerez kompi var paskatīt kvēpenieka stāvokli un pie nepieciešamības to piespiedu kārtā izsvilināt

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:

viss pilnīgi pareizi.
un kas svarīgi!!!!ja gadījumā šāds proces sākas un tu-vadītājs to piefiksē,nekādā gadījumā nedrīkst slāpēt motoru,pārmet zemēkā pārnesumā un "pazāģē" ar augstākiem motora apgriezieniem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Man alfa šad izmeta tādu paziņojumu, bet tikai pie auksta starta, kad vakarā bija "+" un no rīta "-" Un tad arī uz 2 sekundēm max

Pilnam sirdsmieram aizbrauc līdz ganībdamja servizijam. Viņi čerez kompi var paskatīt kvēpenieka stāvokli un pie nepieciešamības to piespiedu kārtā izsvilināt

Braukšu obligāti, bet pērkot uz kompja pārbaudīju, viss bija ok, atdzenot drošs paliek nedrošs vēlreiz pieslēdzu pie kompja, viss ok- piesārņojums bija ap 50% unpēc nedēļas šitais brīnums. diez vai var;eja piedz;ities filtrs pa nedēļu un 400km...  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
poteriks rakstīja:
NIKSONS rakstīja:

Braukšu obligāti, bet pērkot uz kompja pārbaudīju, viss bija ok, atdzenot drošs paliek nedrošs vēlreiz pieslēdzu pie kompja, viss ok- piesārņojums bija ap 50% unpēc nedēļas šitais brīnums. diez vai var;eja piedz;ities filtrs pa nedēļu un 400km...  Confused

mirīgi Wink to kvēpinieku diezgan ātri aizrauj ciet stumdīšanās pa pilsētas stūķiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man pēc dūmiem ar vairākkārt liekas to filtru izdedzināja un tas patēriņš ar tad konkrēti uzleca (tās reizes gan paziņojums nebija), bet tā ok...
Šodien kad nevarēju nekādi mašīnu pielaist kompis meta visas kļūdas pēc kārtas  emo  bija gan par šo kvēpu filtru, gan ka automāts čupā  Mad
Bet kad pieladu beidzot viss ok  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man te radās jautājums spečukiem par šo kvēpu filtru. Cik palasīts netā, tad daudzkur jaudas uzlabošanai Alfa 159 2.4 JTDm ir komplektā chiptuning un šī filtra novākšana. Ko par šādu joku saka spečuki un tehniskajā apskatē CSDD?  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tornado667 rakstīja:
Man te radās jautājums spečukiem par šo kvēpu filtru. Cik palasīts netā, tad daudzkur jaudas uzlabošanai Alfa 159 2.4 JTDm ir komplektā chiptuning un šī filtra novākšana. Ko par šādu joku saka spečuki un tehniskajā apskatē CSDD?  hmm

Man viens pazīstams vīriņs ņem no Vacijas čipus, un tie der ar visiem kvēpu filtriem. viena modifikacija
256zs uz 466NM, vai otra modifikācija
266zs uz 489NM, taisos likt, bet tuvāk vasarai! Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izņemt kvēpu filtru ir tas pats, kas pīpēt trolejbusā. violent

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jūs čipotāji paskatās vai kārbas turēs tos Nm, jo 2.4 166tai ar 175 Zs, automātam ir nogriezti kaut kas ap 50Nm salīdzinot ar manuāli. Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
jūs čipotāji paskatās vai kārbas turēs tos Nm, jo 2.4 166tai ar 175 Zs, automātam ir nogriezti kaut kas ap 50Nm salīdzinot ar manuāli. Wink

Vo vo, man tagad jāsāk meklēt sajūgs, pacēla griezi no 300 uz 360Nm un pēc apmēram  50 000 km jūtu ka 5 robā dodot mizā izslīd sajūgs. Mad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Norkis rakstīja:
muuris rakstīja:

Vo vo, man tagad jāsāk meklēt sajūgs, pacēla griezi no 300 uz 360Nm un pēc apmēram  50 000 km jūtu ka 5 robā dodot mizā izslīd sajūgs. Mad

Ar dažada veida blaknēm protams jārēķinās, it īpaši ar sajūgu, bet vai tas nav tā vērts?  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="poteriks"]
Norkis rakstīja:
muuris rakstīja:

Nu,nu.nez ko jūs čipotāji teiksiet kad reizi gadā 159tajai ar 2.4jtd20v vajadzēs pa ~300ls nomainīt pilnu sajūga komplektiņu+darbs un kas zin varbūt arī spararatu pa nepilniem 500ls Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration