Nu protams atkal visi speciālisti ir savakušies un runā par savu pieredzi par šito!
Izmēģinājāt, ka neko nedod?
Man tik ir jautājums - kā ir domāts uzstādīt?
Ja tīri laist uzreiz atmosfērā, tad neredzu tam jēgu uz limo tipa auto.
Ja apiet pāris bunduļus, lai dabūtu bik niknāku skaņu - imho ir ok.
Pirmo variantu esmu izmēģinājis bez jebkādiem vārstiem un izpūtēja
Nu tas varētu maksāt ap 20ls neredzu, neko baigu ko alfai var pa to naudu sataisīt.
Un jebkurā gadījumā tas atvieglo dzinēja darbību, tad nekādus - es tur neredzu.
Kapēc gan limuzīna klases auto nevarētu būt skaļš? Nav jau tā, ka jābrauc visu laiku ar vārtu atvērtu.
Džipi arī ir domāti bezceļiem un grūtiem apstākļiem, bet varu derēt, ka liela daļa no Rīgas nemaz ārā nelien, nav svarīgi, kam ir domāts auto, lieto to, tā kā pašam gribās un patīk.
P.S. Nedomāju, ka jāņem ir ebay par mistisku cenu, jo neredzu tur neko tik nereāli sarežģītu.
Pēdējoreiz rediģējis Eksperts Wed Feb 01, 2012 12:56 am; pavisam rediģēts 1 reizi
Par gaumi nestrīdās es nesaprotu, kur tu redzi piesmiešanu.
166 ir tikpat gara, kā 5 sērijas Bmw, nu kaut sit nost, bet limuzīns tas nav, viņa ir luksus klase utt.
Nu tas varētu maksāt ap 20ls neredzu, neko baigu ko alfai var pa to naudu sataisīt.
.
tur sanak jauns gaisa filtrs un ari salona filtrs piemeram vai ari augsejo plauktu bukses atrast var ja grib
Labi tādā gadījumā arī mūzika nav mašīnā jāliek labāka, jo tā ir skaņa, lai viņa ir tāda kā ir.
Es tiešām nesaprotu, kapēc tev ir tādi iebildimi pret šito.
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga 1984 Alfa-Romeo 90
Eksperts rakstīja:
Par gaumi nestrīdās es nesaprotu, kur tu redzi piesmiešanu.
166 ir tikpat gara, kā 5 sērijas Bmw, nu kaut sit nost, bet limuzīns tas nav, viņa ir luksus klase utt.
braucis esi ar 166 paies dazi gadi un tu pats visu sapratisi
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
Eksperts rakstīja:
koijotins rakstīja:
Eksperts rakstīja:
.
tur sanak jauns gaisa filtrs un ari salona filtrs piemeram vai ari augsejo plauktu bukses atrast var ja grib
Labi tādā gadījumā arī mūzika nav mašīnā jāliek labāka, jo tā ir skaņa, lai viņa ir tāda kā ir.
ja nav laba muzika tad tikai un vienigi 166 pienakas harman kordon iekarta kas nak 166 neka labaka prieks tas masinas nav
Jā esmu braucis, pat visos beņķos esmu sēdējis un neuzskatu, ka viņai ir jābūt klusai.
Ja jau tas ir limuzīns, tad kāpēc viņai nav limuzīna tipa amortizātori?
Kapēc viņai nāk momo sporta beņķi?
.
ja nav laba muzika tad tikai un vienigi 166 pienakas harman kordon iekarta kas nak 166 neka labaka prieks tas masinas nav
Es nerunāju konkrēti par 166 mūziku(kur kko labāku vajadzētu pameklēt), bet par mūziku jebkurā mašīnā tak galvenais, lai skan, tjip vienalga vai patīk vai nepatīk!
Eksperts rakstīja:
Jā esmu braucis, pat visos beņķos esmu sēdējis un neuzskatu, ka viņai ir jābūt klusai.
Ja jau tas ir limuzīns, tad kāpēc viņai nav limuzīna tipa amortizātori?
Kapēc viņai nāk momo sporta beņķi?
momo adas benki nak visam 166/156 (kam ir ada) un tie nav sporta benki gtv ari nak momo adas saloni ja pareizi atceros tad tak tavam gtv bija momo salons
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās