|
5 lapa no 5 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo 155
|
elbee rakstīja:dzeki tere miljonus lai ar bobiku nedelu brauktu pa tuksnesi. jo viniem patik. nu forsi. Gumball 3000 dzeki dara apmeram tapat, tikai vinus nepadara par nacionalajiem varoniem. man apmeram tada attieksme pret so pasakumu, it ipasi kamer pie masinu sturem sez Skoks, Princis, Saukans...
Par personaalijaam nekomenteeshu, bet Gumball ir savaadaak. Dakara ir lielaakaa pasaules gonka. Kas ir Gumbaal, kas tur piedalaas un kaapeec tur piedalaas? Dakaara tas ir reaals piedziivojums, kur cilveeks ir savu speeju, tehnikas un dabas varaa. Gumbaal pajolinjsh var uz galvas uzvilkt cepuriiti ar zvaninjiem un 7gadiigaa ar visaadiem zviguljiem apkarinaataa Citroen Jumper pabraukaat pa baani, kopaa ar dazhaadiem kadriem, kas to pashu dara ieksh Lambo , turot viennaa rokaa hamburgeru, paarkaapj aatrumu un kameraa smaidot, par to, kaa noskaita sodu vieteejiem mentiem. Gumball nav sports!
|
Tue Jan 17, 2012 11:33 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
vienalga ta ir izklaide, lai butu- lielaka pasaules izklaide- kur dzeki ker adrenalinu. vini tur, protams, parvar grutibas, cinas ar dabu, pierada tehnikas un cilveka speju varenibu, bet tas viss ir bula kaka, butu labak kambodza bernus barojusi vai izmirstosus pertikus glabusi, tad varetu lepoties. a ta es neredzu par ko butu japriecajas, ka kads ar bobiku spej izbraukt cauri tuksnesim
nu apmeram tada bija mana doma
|
Tue Jan 17, 2012 12:04 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
elbee rakstīja:vienalga ta ir izklaide, lai butu- lielaka pasaules izklaide- kur dzeki ker adrenalinu. vini tur, protams, parvar grutibas, cinas ar dabu, pierada tehnikas un cilveka speju varenibu, bet tas viss ir bula kaka, butu labak kambodza bernus barojusi vai izmirstosus pertikus glabusi, tad varetu lepoties. a ta es neredzu par ko butu japriecajas, ka kads ar bobiku spej izbraukt cauri tuksnesim
viens lieto četrus auto, cits brauc pa tuksnesi. Abas darbības nav īpaši racionālas
|
Tue Jan 17, 2012 12:11 pm |
|
 |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
|
Tue Jan 17, 2012 1:47 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:vienalga ta ir izklaide, lai butu- lielaka pasaules izklaide- kur dzeki ker adrenalinu. vini tur, protams, parvar grutibas, cinas ar dabu, pierada tehnikas un cilveka speju varenibu, bet tas viss ir bula kaka, butu labak kambodza bernus barojusi vai izmirstosus pertikus glabusi, tad varetu lepoties. a ta es neredzu par ko butu japriecajas, ka kads ar bobiku spej izbraukt cauri tuksnesim
ja nebrtauks caur tuksnesi, tad nepirks Mini. Ja nepirks Mini, BMW būs zaudējumi un VĒL mazākas cerības, ka koncerns ko ziedos slavenajiem kambodžas bērniem...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 17, 2012 2:19 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Nu šitā jau visu nevar nonivelēt. Ja tā ņem, tad vispār ļoti daudz lietām dzīvē nav dziļākas jēgas.
Un Team Latvia pašmērķis noteikti nebija nozīmēties Dakaras rallija skatītāja-parastā acīs, lai gan nešaubos, ka arī liela daļa no viņiem pamanīja to elektrobriesmoni kādā no sižetiem.  Nu, tā teikt, katram savs. Bet es domāju, ka šis projekts Latvijai neliek kaunēties, gluži otrādi.
|
Tue Jan 17, 2012 11:41 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
|
Thu Mar 22, 2012 12:39 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Tue Feb 25, 2014 11:12 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:23 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
5 lapa no 5 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|