Autors |
Ziņojums |
xamelj
Pievienojies: 23 Mar 2011
Komentāri: 137
Atrašanās vieta: jelgava
|
 Alfaromeo 146, 1.6 TS
Tads jautajums man alfai isita dzesesanas trubu,dzesesanas trubas cietas klust. kad darbojas tuksgaita vai gaze neka nau,kad izbrauc kadu gabalinu uzreiz paliek cietas. Parbaudiju radiatoru vis tek normali,atplude ari tek normali,termostati nevareju iznemt jo vins it ka tur ir iebuvets ka sapratu,varetu tas but del termostata? vai tur viennozimigi ir galvas blive jeb plaisa? budu priecigs ja palidzetu
|
Fri Dec 30, 2011 6:31 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ja pareizi sapratu vienai alfai nesen šitā bija dēļ brāķa radiatorā, lai gan galvas blīve laikam standarta iemesls pārāk lielam spiedienam trubās.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Dec 30, 2011 6:54 pm |
|
 |
xamelj
|
man teica ka varetu but del radiatora bet es trubas nonemu leju no auksas un viss teceja, vai vel kads varetu but brakis vinam? un vins man mazliet sulojas!!
|
Fri Dec 30, 2011 6:59 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
varu iedot citu termostatu un radiatoru paeksperimentēt..
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Dec 31, 2011 12:03 am |
|
 |
xamelj
|
a vispar varetu but termostata vaina?jo pa apli it ka iet, jo ta trubu uz bacoku tek,radiators ari silts paliek, un temperatura nekap uz augsu,pa cik dzintis pardod radiatoru?(ta un ta sulojas japerk cits)
|
Sat Dec 31, 2011 12:12 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Nedomāju, ka termostats varētu būt pie vainas. Ja tas būtu ciet, mašīna karstu un tikai pēc tam rastos spiediens.
|
Sat Dec 31, 2011 12:33 am |
|
 |
xamelj
|
Gunča rakstīja:Nedomāju, ka termostats varētu būt pie vainas. Ja tas būtu ciet, mašīna karstu un tikai pēc tam rastos spiediens.
doma galvas blive tomer?
|
Sat Dec 31, 2011 12:50 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
xamelj rakstīja:Gunča rakstīja:Nedomāju, ka termostats varētu būt pie vainas. Ja tas būtu ciet, mašīna karstu un tikai pēc tam rastos spiediens.
doma galvas blive tomer?
protams  vai ari plisusi galva /bloks  zinot kadas problemas bija atgaisot tad 90 % lieku uz blivi kas vienkarsi aizvien vairak un vairak dzen sistema spiedienu  un es tak tev to jau vasara izskaidroju
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Dec 31, 2011 5:47 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
tad galvu arī varu iedot...
..un bloku ar..
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Dec 31, 2011 12:00 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
j.k. rakstīja:Ja pareizi sapratu vienai alfai nesen šitā bija dēļ brāķa radiatorā, lai gan galvas blīve laikam standarta iemesls pārāk lielam spiedienam trubās.
ar to alfu bij tā,ka pie vainas bij vainu termostats vai dzesšķidruma bačoka korķītis.kurš tieši bij pie vainas nepateikšu jo abas šīs detaļas tika nomainītas vienlaicīgi.
sākotnēji ar bij doma par to,ka kāda vai abas galvas blīves.bet par cik v6 tas prieks galvas blīves nomainīt nav galīgi lēti,sākām ar vienkāršāko un lētāko.par cik bij pienācis laiks mainīt zobeni,tad pie viena arī jaunu pumpi uzlikām.problēma no tā neatrisinānjās.tad mainijām termostatu un bačoka korķīti.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Dec 31, 2011 3:24 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
vilsons rakstīja:j.k. rakstīja:Ja pareizi sapratu vienai alfai nesen šitā bija dēļ brāķa radiatorā, lai gan galvas blīve laikam standarta iemesls pārāk lielam spiedienam trubās.
ar to alfu bij tā,ka pie vainas bij vainu termostats vai dzesšķidruma bačoka korķītis.kurš tieši bij pie vainas nepateikšu jo abas šīs detaļas tika nomainītas vienlaicīgi.
sākotnēji ar bij doma par to,ka kāda vai abas galvas blīves.bet par cik v6 tas prieks galvas blīves nomainīt nav galīgi lēti,sākām ar vienkāršāko un lētāko.par cik bij pienācis laiks mainīt zobeni,tad pie viena arī jaunu pumpi uzlikām.problēma no tā neatrisinānjās.tad mainijām termostatu un bačoka korķīti.
Es savulaik bačoka korķīša dēļ Subāram motoru nomainīju...
|
Sat Dec 31, 2011 6:01 pm |
|
 |
xamelj
|
nu korki jau nomainiju,nu labi tad sonedel nemsu galvu nost,dzintis uzraksti ludzu pm cik gribi par galvu un bloku!
|
Sat Dec 31, 2011 6:33 pm |
|
 |
esinukaraams
Pievienojies: 03 Oct 2008
Komentāri: 57
Atrašanās vieta: Rīga, Bruņinieku iela
|
 Re: Alfaromeo 146, 1.6 TS
xamelj rakstīja:Tads jautajums man alfai isita dzesesanas trubu,dzesesanas trubas cietas klust. kad darbojas tuksgaita vai gaze neka nau,kad izbrauc kadu gabalinu uzreiz paliek cietas. Parbaudiju radiatoru vis tek normali,atplude ari tek normali,termostati nevareju iznemt jo vins it ka tur ir iebuvets ka sapratu,varetu tas but del termostata? vai tur viennozimigi ir galvas blive jeb plaisa? budu priecigs ja palidzetu
galvas blīve būtu tad, ja pa bačoku spiestu ārā dzesēšanas šķidrumu..
|
Mon Jan 02, 2012 10:45 pm |
|
 |
xamelj
|
tatad sodien sanaca nonemt galvu, un neko tadu es neatradu iznemot uz blives ir buktes no kautkadam lietam un uz galvas ari meginaju vinus nofocet,meginasu tgt izlikt,nezinu tas varetu skaitit par iemeslu tam jeb ne.bildes sanaca svakas
man liekas tas buktes ir no ta ka galva ir deformeta un tur viss tas salida,vai nu kad motoram taisija kapitalu remontu kautko sacakareja(to darija ieprieksejaj saimniecej) tur vina vieta kur ta bukte vina ir pat caura
visu atzimeju,klikstinet uz foto un vini paliks lielaki
|
Tue Jan 03, 2012 11:42 pm |
|
 |
xamelj
|
nu tad pazimes ka dzesesanas skidrums tika cilindra nau,tad iskatas ka blive nau vainiga un plaisas ari nau,un tas buktes man teica nevaretu but par iemeslu.
Ko tad teiksiet?kur tagat vainu meklet?
aiznesisu galvu uz slipesanu un vel parbaudisu udens sukni
|
Wed Jan 04, 2012 8:30 pm |
|
 |
|