|
3 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Oga rakstīja:Nepiekrītu Niksonam.
Piekritu Niksonam! tomer ar atrunu, ka ta nav vieniga masina, ar kuru gan pa trasiti gazt, gan uz operu braukt, gan bernus uz skolu vest un meza braukt  tad ir savadak, tad 4x4 un dizelis klust par tadu ka universalo autinu visiem dzives gadijumiem un vienmer vari attaisnoties ar "tas tacu dizelis, loti ekonomiski"
bet nu reali nav vajadzigs tas 4x4, fanam nav neka labaka par kartigu rwd, a pa soseju ir pilnigi pajat ar kadu piedzinu braukt...
|
Wed Dec 21, 2011 1:28 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:Nepiekrītu Niksonam.
Piekritu Niksonam! tomer ar atrunu, ka ta nav vieniga masina, ar kuru gan pa trasiti gazt, gan uz operu braukt, gan bernus uz skolu vest un meza braukt tad ir savadak, tad 4x4 un dizelis klust par tadu ka universalo autinu visiem dzives gadijumiem un vienmer vari attaisnoties ar "tas tacu dizelis, loti ekonomiski"
bet nu reali nav vajadzigs tas 4x4, fanam nav neka labaka par kartigu rwd, a pa soseju ir pilnigi pajat ar kadu piedzinu braukt... 
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Dec 21, 2011 1:32 pm |
|
 |
Tornado667
Pievienojies: 09 Dec 2011
Komentāri: 152
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
elbee rakstīja:200zs 2.4 motors apvienojuma ar 159 smago virsbuvi ir loti edeligs, tas ir visparzinams fakts. laba zina ir tada, ka 3.2 benzins ir vienkarsi nereali rijigs, bet 1.9 dizelis vai 2.2 benzins neviga neiet. attiecigi nav variantu, tikai 2.4 
Man doma bij līdzīga, kā nonācu līdz 2,4 dīzelim. Es benzīnus principā atmetu, jo tie ēd vēl vairāk. Un no dīzeļiem ja ņem tad 2,4
|
Wed Dec 21, 2011 2:03 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:
Iespējams, jā. Tikai awd ziemā ir a) ātrāk un b) piedod kļūdas. Ar rwd braukdams kā tagad ar Q4 ziemā, es droši vien būtu jau beigts
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Dec 21, 2011 2:14 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Wed Dec 21, 2011 2:18 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:elbee rakstīja:
Iespējams, jā. Tikai awd ziemā ir a) ātrāk un b) piedod kļūdas. Ar rwd braukdams kā tagad ar Q4 ziemā, es droši vien būtu jau beigts 
kada ziema? 
Tāda, kā pagājušajā un aizpagājušajā gadā  Un kāda, vēl nav izslēgts, ienāksies janvārī.
PS: elbee neklausīt - viņam awd mašīnas nekad nav bijušas
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Dec 21, 2011 2:23 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
ziema ir forsi, to apmeram menesi, bet parejos 10 menesus? kada jega? es esmu parliecinats klasikas cienitajs, ta ir vieniga pareiza masinas piedzina  ari ziema
|
Wed Dec 21, 2011 2:27 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:ziema ir forsi, to apmeram menesi, bet parejos 10 menesus? kada jega? es esmu parliecinats klasikas cienitajs, ta ir vieniga pareiza masinas piedzina ari ziema 
pagājušajā gada rakstīji par k2 piedziņu
elbee rakstīja:es izgaju uz ielas, paskatijos apkart, negribejas masinu tirit, aizgaju uz darbu kajam, caur Rigas parkiem, forsi, tads klusums, miers 
un pilnpiedziņu
elbee rakstīja:
es ieksa tiku, bet ka tu tiksi ara, es nezinu mos sargs lidz vakarm tur bus izracis, vins pamazam rok ara bezcerigi nogrimusas meitenu masinas.
diskutet par 4x4 dzips vs sedinata viegla masina 30~50cm sniega ir kaut ka ta, es pat nevaru atrast istos vardus protams, dzipu vajag. es gribu V8 grandu ar to quadradrive sistemu 
Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Wed Dec 21, 2011 2:51 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Dec 21, 2011 2:45 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:Nepiekrītu Niksonam.
Piekritu Niksonam! tomer ar atrunu, ka ta nav vieniga masina, ar kuru gan pa trasiti gazt, gan uz operu braukt, gan bernus uz skolu vest un meza braukt tad ir savadak, tad 4x4 un dizelis klust par tadu ka universalo autinu visiem dzives gadijumiem un vienmer vari attaisnoties ar "tas tacu dizelis, loti ekonomiski"
TIEŠI TĀ
man tādas universālās kalošas ir xc70. Ir ok pēc eglītes / uz operu / uz Šveici.
Krosā tomēr varu ielikt VISAS savas bābiņas + ratus n'shit. 159-ai salons (jo sevišķi aizmugurē) ir baigi šaurs
Un par degvielas patēriņu - 2,4 L 4x4, automāts, ar visām webastām utt
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Dec 21, 2011 2:50 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:ziema ir forsi, to apmeram menesi, bet parejos 10 menesus? kada jega? es esmu parliecinats klasikas cienitajs, ta ir vieniga pareiza masinas piedzina ari ziema 
pagājušajā gada rakstīji par k2 piedziņu
elbee rakstīja:es izgaju uz ielas, paskatijos apkart, negribejas masinu tirit, aizgaju uz darbu kajam, caur Rigas parkiem, forsi, tads klusums, miers 
un pilnpiedziņu
elbee rakstīja:
es ieksa tiku, bet ka tu tiksi ara, es nezinu mos sargs lidz vakarm tur bus izracis, vins pamazam rok ara bezcerigi nogrimusas meitenu masinas.
diskutet par 4x4 dzips vs sedinata viegla masina 30~50cm sniega ir kaut ka ta, es pat nevaru atrast istos vardus protams, dzipu vajag. es gribu V8 grandu ar to quadradrive sistemu 
Tas bij mirkļa vājums no elbee puses...
|
Wed Dec 21, 2011 3:29 pm |
|
 |
Tornado667
Pievienojies: 09 Dec 2011
Komentāri: 152
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
NIKSONS rakstīja:elbee rakstīja:Oga rakstīja:Nepiekrītu Niksonam.
TIEŠI TĀ
man tādas universālās kalošas ir xc70. Ir ok pēc eglītes / uz operu / uz Šveici.
Krosā tomēr varu ielikt VISAS savas bābiņas + ratus n'shit. 159-ai salons (jo sevišķi aizmugurē) ir baigi šaurs

Nu tas patēriņš ir tev ok un tā laikam jābūt
Man ar gan jau tāds būs, kad nebūs tikai braukāšana pa pilsētu, bet izbraukšu arī ārpusē
|
Wed Dec 21, 2011 4:19 pm |
|
 |
poteriks
Pievienojies: 02 Dec 2011
Komentāri: 20
|
Tornado667 rakstīja:NIKSONS rakstīja:elbee rakstīja:Oga rakstīja:Nepiekrītu Niksonam.
TIEŠI TĀ

Nu tas patēriņš ir tev ok un tā laikam jābūt
Man ar gan jau tāds būs, kad nebūs tikai braukāšana pa pilsētu, bet izbraukšu arī ārpusē 
Kā saka sena krievu paruna- na vkus i cvet pomosnikov net! , redzes, ka ta pirksana beigsies, ja nopirksu padosu zinju, kada tad ta 159 q4 ir. paldies par izsmeloso info no specukiem!
|
Wed Dec 21, 2011 7:51 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 8:03 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|