Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Problēma ar 2.0JTS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
esmu vienreiz redzejis ka jts variators ir atskruvejies  Wink  toreiz pat bija paveicies un varstus nesalocija  Wink  

p.s kura latvijas gala atrodies? saprotu ka ne riga  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Raimix rakstīja:
tur jau tā lieta,kad šeit neiet runa kurš no Alfas servisiem ir labāks vai sliktāks-katram klientam sava pieredze, Exclamation pagaidām nav pretenziju pret nevienu, bet manā gadijumā svarīgu lomu var spēlēt  meistaru zināšanas un pieredze tieši par šiem dzinējiem.

Pieredze imho Autofficinai nu jau arī ir sakrājusies pamatīga. Un, lai nu man Saša piedod, bet pēc fficinas uz to maskačkas tumšo, drēgno, netīro ūķi, kur neviens nerunā valsts valodā, nemaz rādīties negribas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es esmu tikai zvanījis, bet pat pēc telafonsarunas man vairs negribas darīšanas ar to kantori...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādus 4 gadus atpakaļ man bija tuvu līdzīga problēma ar 2.0jts ,tikai vel varēju pārvietoties ar to auto.  :ezelis: Izbraukāju vairākus diagnostikas kantorus,biju pie dīlera, un vel pāris servisos, owned bet vainu noteikt tā arī neviens nevarēja.
Ieteica man vienu  motoristu ar stāžu,kurš  darbojās savas privātmajas garāžā, hammer kurš arī noteica vainu.  Confused

Es tiku cauri ar gredzenu un šāļu maiņu. Nodilums radies no~ zema eļļas limeņa,vai no neatbilstošas eļļas.Tā kā 2.0jts ar EURO 4 ir jūtīgs pret visādiem spiedieniem,atgāzēm,eļļas un degvielas,līdz ar to dzinējs sāk gļukot.
Tagad jau braucu ceturto gadu,viss ok! Wink

Pēdējoreiz rediģējis ciklops Wed Dec 07, 2011 6:07 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ciklops rakstīja:
......Nav nozīmes tam cik tīrā vai netīrā servisā remontēt auto, remonts galvenie faktori ir rezūltāts,kvalitāte un cena.

ou.. un ka vel ir... biezi tiriba/netiriba tiesi ietekme rezultatu un kvalitati Wink

ka ari man nepatik, kad auto salons pec servisa apmeklejuma ir lpigs un smird pec atrobotkas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
saņemot amserv autiņu - plēves ir uz stūres, sēdekļa un grīdas
domāju, ka tas izmaksā 20 santīmus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
saņemot amserv autiņu - plēves ir uz stūres, sēdekļa un grīdas
domāju, ka tas izmaksā 20 santīmus

Ja tu Autofficinā esi gatavs maksāt >25Ls/h par darbu un pirkt no viņiem automašīnas par 30k Ls, tad domāju, ka tevi vēl pašu ievīstīs plēvē naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imho tikai normāli, ja to plēvi darbus sākot uzliek, un atdodot klientam - izņem
Stiliņš braukt ar konservantu uz durvīm un rūpnīcas plēvēm Ffff..fristailo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
imho tikai normāli, ja to plēvi darbus sākot uzliek, un atdodot klientam - izņem

bet tad arba nemaz nezinātu par tām plēvēm un šeit nestāstīstu cik tur kruts serviss - mārketinga 20saņi par plēvēm izmesti vējā  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ne jau tas pleves esamiba sanemot autinju kaut ko maina... bet gan princips pats par sevi... ar eljainiem kombenzonien mehi masina nedrikst kapt... tiesam, tas nemaksa neko, kaut uzmauc us sedelja lielu atkrituma maisu un pec tam nonem nost un liec nakamajam klientam, cik sarezgiti gan tas varetu but?
un kopejo telpu tiribai ari ir nozime... nesaku, ka boksiem jabut izflizetiem marmora un mehiem jastaiga gaisos kombishos, tas tomer ir netirs darbs utt., un daudz kas ir atkarigs no attieksmes, gan mehu (jo pats labakais vaditajs nevar izstavet visu laiku vinjiem blakus), gan servisa vaditajiem. ja piem. netiek cienits klients, tad netiek cienits ari vinja auto, nonem karteri, nosviez kaut kur sturii... tur puteklji, smiltis, cita draza... pecak to pasu neizmazgatu karteri atliek atpakal, ielej jaunu elju.. panjem no klienta naudu..
klients laimigs kadu bridi, un tad atkal pljurks... masina vairs neiet... motora kaut kadi troksnji uttt.. 1 reize, 2 reize un klients vairs uz to servisu nebrauks...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir jābūt standartam, ko obligāti jāizdara  Smile
nu nevajadzētu būt tā, ka saremontē logu tīrītāj motorīti, bet visa tā telpa zem plastmasām paliek pilna ar skujām pērnajām lapām SmileSmileSmile
u.t.t.
tas nemāksā neko, bet atstāj labu iespaidu Smile
arī mašīnas ir forši, ja atdod tīras Smile
zinu gan, ka noorganizēt mašīnu mazgātavu ir grūti Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūt kāds zina kur,un par cik var iegādāties priekš 2.0JTS gredzenu komplektu?

Pēdējoreiz rediģējis Raimix Thu Jan 19, 2012 9:57 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Raimix rakstīja:
tāpēc vien  pašam būs jāķerās pie dzinēja remonta,un jāapskatās kas tam lācītim vēderā Wink
vismaz pats zināsi kādu detaļu cik tīru vai netītru būsi uzstādijis savam dzinējam,un nebūs nekādi sirdsapziņas pārmetumi Smile

varbūt kāds zina kur,un par cik var iegādāties priekš 2.0JTS gredzenu komplektu?
+/- 15- 20 ls prieks katra cilindra  Rolling Eyes  ja vajag varu precizak uzzinat no sava piegataja tacu pirms tam ieteiktu tomer atrast precizu iemeslu defektam  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izskatās kad vaina būs atrasta,
atjaucu ieplūdes kolektoru,un tur izrādās kad ir noķīlējusi klape kas regulē gaisa padevi dzinējam,uzliku citu ieplūdnieku-izskatās kad nu beidzot viss ir kārtībā.
nu jau dzinējs strādā puslīdz normāli,uz maziem paraustās,bet ir pārāk liels degvielas patēriņš 15-17l/100km

Pēdējoreiz rediģējis Raimix Thu Jan 19, 2012 9:59 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Raimix rakstīja:
izskatās kad vaina būs atrasta,
atjaucu ieplūdes kolektoru,un tur izrādās kad ir noķīlējusi klape kas regulē gaisa padevi dzinējam Surprised
nu jau dzinējs strādā puslīdz normāli,uz maziem paraustās,bet ir pārāk liels degvielas patēriņš 15-17l/100km

parasti beigta lambda degvielu lej

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration