Autors |
Ziņojums |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Wed Nov 23, 2011 10:27 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Starp citu, reiz uzmācās baigā sajūta, ka tie radaru zeperi arī wazerē
Uz tādas dizgan vientuļas šos redzēju tikai 1 vāģi, no kura cēla ārā tripodu un tai pat laikā rādijās, ka tur ir kaut kāds jūzeris
OK, wazē jau tur viņi mazliet nobīdās, bet nu šos bija tukša, citi it kā nemaz nevarēja būt...
nikneimu nepiefiksēju
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Nov 23, 2011 10:37 am |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Tagad kad radari ir privātā bodīte noteikti izmantos lai mainītu dislokācijas vietu.
Vēl ir frukti kas Baltezarā no rīta 7:00 ieliek info policijas slēpnis, kaut reāli nekā tur nav.
Bet ārtumu jāsamazina līdz +5 km/h.
|
Wed Nov 23, 2011 10:43 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Norkis rakstīja:Tagad kad radari ir privātā bodīte noteikti izmantos lai mainītu dislokācijas vietu.
Vēl ir frukti kas Baltezarā no rīta 7:00 ieliek info policijas slēpnis, kaut reāli nekā tur nav.
waze bez radardetektora nerullē
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Nov 23, 2011 10:48 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Norkis rakstīja:Tagad kad radari ir privātā bodīte noteikti izmantos lai mainītu dislokācijas vietu.
Ne tikai Baltezerā...
Tas pats novērots Ulbrokas ielā un Dzelzavas ielas galā.
Ja tā tiek darīts, tad ir divu veidu sekas:
1. Cilvēki brauc lēnāk (it kā ir "drošāka satiksme" bez liekām investīcijām)
2. Cilvēki sāk neticēt šiem paziņojumiem un reāli iekrīt - kas savukārt "nav droši" satiksmes ziņā, toties ienesīgi...
Man šķiet, ka viltus ziņojumi ka reizi ir lai sanāktu variants Nr. 2
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Nov 23, 2011 10:48 am |
|
 |
Norkis
|
NIKSONS rakstīja:waze bez radardetektora nerullē 
Īpaši uz šosejas.
Viss nolemts sākam meklēt lētāko variantu pret  lāzeriem.
|
Wed Nov 23, 2011 11:52 am |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
|
Wed Nov 23, 2011 12:17 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
uzliku waze symbianam - viss straadaa, tikai nevaru piedalīties grupaas. kopsummaa patika, bet tie optimistiskie laiki marshrutam - piedoshanu, tos nevajag njemt pieree.
|
Wed Nov 23, 2011 11:37 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Trax rakstīja:uzliku waze symbianam - viss straadaa, tikai nevaru piedalīties grupaas. kopsummaa patika, bet tie optimistiskie laiki marshrutam - piedoshanu, tos nevajag njemt pieree.
ar symbiāni nevar pievienoties grupai no telefona, bet tikai no datora ieejot mājaslapā...
|
Thu Nov 24, 2011 8:34 am |
|
 |
Norkis
|
Trax rakstīja:uzliku waze symbianam - viss straadaa, tikai nevaru piedalīties grupaas. kopsummaa patika, bet tie optimistiskie laiki marshrutam - piedoshanu, tos nevajag njemt pieree.
Man sanāk nezkāpēc apsteigt laiku.
Kautkad braucu no D-pils uz Rīgu un apsteidzu laiku par 1 stundu. Nu labi vidējais ātrums 110km/h.
|
Thu Nov 24, 2011 9:02 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Norkis rakstīja:Trax rakstīja:uzliku waze symbianam - viss straadaa, tikai nevaru piedalīties grupaas. kopsummaa patika, bet tie optimistiskie laiki marshrutam - piedoshanu, tos nevajag njemt pieree.
Man sanāk nezkāpēc apsteigt laiku.
Kautkad braucu no D-pils uz Rīgu un apsteidzu laiku par 1 stundu. Nu labi vidējais ātrums 110km/h.
Par to laiku - Trax'am tak penziku auto, vot i penzik style braukšana - tāpēc uzrādās viņaprāt Kolina MakReja dopa cienīgs laiks.
|
Thu Nov 24, 2011 9:07 am |
|
 |
Trax
|
gud, pierakstījos alfistu grupā.es par to laiku pilsētā rakstīju - man no kantora līdz univeram ir minimums 30 minūtes, citreiz at 40-45, bet man parāda 12 minūtes un nenokrītās līdz esmu sasniedzis kronvalda bulvāri un merķeļa ielas kaktu. tpfuti!
|
Fri Nov 25, 2011 12:12 am |
|
 |
Norkis
|
Trax rakstīja:gud, pierakstījos alfistu grupā.es par to laiku pilsētā rakstīju - man no kantora līdz univeram ir minimums 30 minūtes, citreiz at 40-45, bet man parāda 12 minūtes un nenokrītās līdz esmu sasniedzis kronvalda bulvāri un merķeļa ielas kaktu. tpfuti!
Vai tad neredzēji uzrakstu ''Waze mācās''.
Dažos maršutos ar 10 piegājienu iemācās dažu labu krustojumu. Brīžiem braucot pa Brīvības ielu liek braukt pa labi, pa kreisi, pa kreisi un pa labi, tas ir izmest līkumiņu un atgriezties atpakaļ uz Brīvības ielu.
|
Fri Nov 25, 2011 8:48 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Norkis rakstīja:Trax rakstīja:gud, pierakstījos alfistu grupā.es par to laiku pilsētā rakstīju - man no kantora līdz univeram ir minimums 30 minūtes, citreiz at 40-45, bet man parāda 12 minūtes un nenokrītās līdz esmu sasniedzis kronvalda bulvāri un merķeļa ielas kaktu. tpfuti!
Vai tad neredzēji uzrakstu ''Waze mācās''.
Dažos maršutos ar 10 piegājienu iemācās dažu labu krustojumu. Brīžiem braucot pa Brīvības ielu liek braukt pa labi, pa kreisi, pa kreisi un pa labi, tas ir izmest līkumiņu un atgriezties atpakaļ uz Brīvības ielu.
+1
|
Fri Nov 25, 2011 8:59 am |
|
 |
Trax
|
bljin, tas ir sociālais portāls vai navigācija? ko nozīmē - mācās - lai mācās no citiem, es braucu, esmu kundziņš.  esmu jau piešāvies - man patīk.
|
Sat Nov 26, 2011 12:01 am |
|
 |
|