Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Elektriķis
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Elektriķis 
Sveiki! Vai kads var ieteikt Rīgā sakarīgu alfu elektriķi? Man salonā nedega gaisma. Meistari padarbojās un pārstāja degt vispār jebkāda gaisma. Pēc ilgiem pūliņiem atdabūja atpakaļ sākuma stāvoklī, bet pēc dažiem kilometriem pats no sevis ieslēdzās aizmugurējais logu tīrītājs un izpūta tukšu apskalojamo bačoku. Vēl pazudusi taure un nestrādā priekšējais apskalotājs...  Evil or Very Mad  Ļoti vajadzētu to visu savest kārtībā!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nedega gaisma vispar vai nedega tad , kad attaisa durvis ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Elektriķis 
Prokurors rakstīja:
Sveiki! Vai kads var ieteikt Rīgā sakarīgu alfu elektriķi? Man salonā nedega gaisma. Meistari padarbojās un pārstāja degt vispār jebkāda gaisma. Pēc ilgiem pūliņiem atdabūja atpakaļ sākuma stāvoklī, bet pēc dažiem kilometriem pats no sevis ieslēdzās aizmugurējais logu tīrītājs un izpūta tukšu apskalojamo bačoku. Vēl pazudusi taure un nestrādā priekšējais apskalotājs...  Evil or Very Mad  Ļoti vajadzētu to visu savest kārtībā!

es piedāvātu tiem "elektriķiem" apmaksāt dīlerservisa elektriķa rēķinu... Rolling Eyes naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neizklausas labi Rolling Eyes  bet ir noversama ta problema  Wink  tiesa tas neprasis dazas stundas bet ka minimums dienu  Rolling Eyes  ja ir velesanas tad  naac  es gan neesu riga bet gan 60 km no tas  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s es tava gadijuma visu laiku turetu pa rokai ugunsdzesamo aparatu un uz nakti noteikti nemtu nost klemmi ja vien nevelies lai pie tevis brauc ciemos viri ar lielam sarkanam masinam un zilam gaisminam  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iznjemot salona gaismu viss parejais atrodas ap sturi...
attieciigi janonjem tie apdares elementi, kas apsedz stures kardana un japapet, vai kaads vads neuztinas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pašam negribētos tajā visā urķēties. Vienīgi bail, ka šie čaklie elektriķi man, turpinot labot, visu sajās tā, ka tālāk vairs nebūs kur. No otras puses negribētos maksāt par to, ko citi apzināti vai nemācēšanas pēc sajājuši. Galvenais, ka viņi sevi pozicionē par itāļu automašīnu remontētājiem...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lubānas ielas serviss?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pardarit citu darbu parasti ir lielaks cakars neka sataisit uzreiz  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
pardarit citu darbu parasti ir lielaks cakars neka sataisit uzreiz  Rolling Eyes

+100000000

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
lubānas ielas serviss?

Ir kādas prblēmas ar Lubānas ielas servisu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
palaidniex rakstīja:
lubānas ielas serviss?

Ir kādas prblēmas ar Lubānas ielas servisu?

ja tiešām raksti par Lubānas ielu, tad problēmas pats uzrakstīji  shura

http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=488&postdays=0&postorder=asc&start=0

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration