Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
MOTORA MAINA. LUDZU PALIDZIET
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MAnī laikam ārsts šajā gadījumā runā SmileSmile
tu tač negribi, lai tev 3 x vēderu griež vaļā SmileSmile l

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
masina jau ar nav nekads konstruktors  Rolling Eyes  pie katras skruvesanas staipas vitnes luzt spilkas utt, par patereto laiku pat nerunajot

principa piekritu tavam viedoklim  Rolling Eyes  bet klientiem to gruti iestastit jo vini jau nejut tas sapes fiziski ko pacies masina  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es zinu, kur var vadības bloku ar imo un atslēgām(ar visām durvju ručkām) dabūt pa lēto....
P.S. gan 1.6 un gan 2.0.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:

Nu redz, tur ir viena būtiska atšķirība – ar vēderu būs jādzīvo visu mūžu,
bet grūst iekšā naudu vecā (ar remonta izmaksām salīdzinoši lētā) mašīnā
ar kuru plānots braukt vēl divus, trīs gadus nekā neatmaksājās.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
parasti sie motora implantu stasti beidzas visai lidzigi... motors par 150 lvl un nakamaja diena sludinajums SSaa ka top cushtand agregatus!
un tad pec ~menesa paradas saja foruma jauns lietotajs, kam nepieciesama palidziba ar jaudas zudumu, tekosu elju, raustisanos, neiesanu utt..

IMHO lietots motors ir lietots, ja pats nezini vinja vesturi, ta ir loterija.
Ja gribi braukt bez problemam, jaremonte esosais, un ka jau tika minets, jaremonte ar domu, ka otreiz to vairs nevaajadzes darti. No pieredzes varu teikt, ja saremonte tikai kaut ka, lai ruc un iet, tas visai atri beidzas ar to pasu, ko tas sakas - beigtu motoru! Un viss rikja dancis sakas no jauna.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
parasti sie motora implantu stasti beidzas visai lidzigi... motors par 150 lvl un nakamaja diena sludinajums SSaa ka top cushtand agregatus

man sis konkretais stasts loti izskatas pec tada. nopirku ar defektu, pa leto saremonteju, notirgoju kadam loham down

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
edza rakstīja:
koijotins rakstīja:
pirms tam vajag zinat precizu iemeslu kas noticis  Rolling Eyes  tik pat labi tur kads blivslegs netur  Rolling Eyes  a tik pat labi jau klanis censas iepazit arpasauli  Laughing

un ko nu kurs uzskata "leti"  Rolling Eyes pa lielam jau nav baiga starpiba alfa vai vw, opel, utt. katram darbam ir sava cena  Wink

nu lab apskatiishu motoru kartiigi. bet cik tas ir leeti sataisiit? motoru taadu 1.6 pa 150ls un ielikt pats maaku! bish jau ap to esu darbojies un macijies! tie strumi tik prieksh alfas iisti nav!
+ tam pieskaiti vadibas bloku imobilazera bloku atslegas cipu utt jeb +/- vel 150 ls un ta pat nevari but dross ka vins bus labs ja vien pats ar vinu neesi ilgstosi braucis  Wink

a ja es atrodu tadu pashu 2.0 man ar EVB un imobilaizera bloku un atleegas chipu jamaina?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
xls99 rakstīja:
parasti sie motora implantu stasti beidzas visai lidzigi... motors par 150 lvl un nakamaja diena sludinajums SSaa ka top cushtand agregatus

man sis konkretais stasts loti izskatas pec tada. nopirku ar defektu, pa leto saremonteju, notirgoju kadam loham down

nopirku pa leeto  bet gribeeju sev taadu mashiinu jo vinja bij jauna un taada ar stilu! negribas vinju pardot bet negribaas ielikt vairaak naudu nekaa vinja maksaa netaa!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
edza rakstīja:
koijotins rakstīja:
edza rakstīja:
koijotins rakstīja:
pirms tam vajag zinat precizu iemeslu kas noticis  Rolling Eyes  tik pat labi tur kads blivslegs netur  Rolling Eyes  a tik pat labi jau klanis censas iepazit arpasauli  Laughing

un ko nu kurs uzskata "leti"  Rolling Eyes pa lielam jau nav baiga starpiba alfa vai vw, opel, utt. katram darbam ir sava cena  Wink

nu lab apskatiishu motoru kartiigi. bet cik tas ir leeti sataisiit? motoru taadu 1.6 pa 150ls un ielikt pats maaku! bish jau ap to esu darbojies un macijies! tie strumi tik prieksh alfas iisti nav!
+ tam pieskaiti vadibas bloku imobilazera bloku atslegas cipu utt jeb +/- vel 150 ls un ta pat nevari but dross ka vins bus labs ja vien pats ar vinu neesi ilgstosi braucis  Wink

a ja es atrodu tadu pashu 2.0 man ar EVB un imobilaizera bloku un atleegas chipu jamaina?
ne  Wink

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration