Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Motor control sysytem failure
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Motor control sysytem failure 
Nedelu atpakal iepirku 2002. gada 156to ar 2.0 JTS motoru. Pirmaja nedeelaa nekaadu probleemu - nobraucu apmeeram 800 km viss ok. Sodien iekaapu masiinaa, iedarbinu uz dasha izmet messidzu Motor control system failure  Crying or Very sad Nekaadas izmainas dzineeja darbiibaa nejuutu - iet tikapat patiikami kaa pirms tam.Nekaadas aizdomiigas skanas arii neparaadaas. Varbuut kaads var izstaatsiit kas par fignu tur vareetu buut, jo pats esmu pilniigaa nesaprasanaa  Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
būs jaaizbrauc uz sakarīgu diagnostiku, gan jau kāds devējs motoram būs izbeidzies  Rolling Eyes
iesaku doties uz kādu no specializētajiem alfu servisiem  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
... go to dealer. Būt var da jebkas. To uzrakstu kompis izmet pie katras kļūdas. Man, 4 gadu laikā ko braucu ar Alfu, viņš praktiski nav nodzisis Embarassed Pēc katra servisa apmeklējuma, cēloņa novēršanas un kļūdas dzēšanas, atjautīgais itāļu agregāts atrod ko jaunu, ar ko mani pārsteigt un iepriecināt. Šobrīd piem. tiek ziņots par to, ka nesakrīt RPM devēju rādījumi pie kloķenes un sadalenes (zobsiksna nomainīta, metkas vietā-tā bija pirmā doma). Vēl forši ir tad, kad gaisa temperatūra nokrītas zem +4 C un slimā, nekontrolējamā  motora ikoniņu (sarkana) ik pa brīdim nomaina sniegpārsliņa (dzeltena) - ice on the road, īsta gaismas mūzika Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Peka rakstīja:
... go to dealer. Būt var da jebkas. To uzrakstu kompis izmet pie katras kļūdas. Man, 4 gadu laikā ko braucu ar Alfu, viņš praktiski nav nodzisis Embarassed Pēc katra servisa apmeklējuma, cēloņa novēršanas un kļūdas dzēšanas, atjautīgais itāļu agregāts atrod ko jaunu, ar ko mani pārsteigt un iepriecināt. Šobrīd piem. tiek ziņots par to, ka nesakrīt RPM devēju rādījumi pie kloķenes un sadalenes (zobsiksna nomainīta, metkas vietā-tā bija pirmā doma). Vēl forši ir tad, kad gaisa temperatūra nokrītas zem +4 C un slimā, nekontrolējamā  motora ikoniņu (sarkana) ik pa brīdim nomaina sniegpārsliņa (dzeltena) - ice on the road, īsta gaismas mūzika Very Happy

Ar Tevi ir četri varianti:
1. Nopirkta riktīgi nojāta vai bojāta alfa, piemēram, slīkonītis...
2. Nekad nesataisi lietas kā vajag un/vai līdz galam, vai nevajadzīgi noekonomē uz daļām
3. Nepietiek naudas visu sataisīt kā nākas...
4. Ne tur remontē
 naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1. un 3. varianti (nojāta un nepietiek naudas)!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Peka rakstīja:

toties nopirki ļoti lēti... 056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Peka rakstīja:

toties nopirki ļoti lēti... 056

Nu kā to ņem - pirms 4 gadiem EUR 10.000.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration