rezultāts šokējošs, bet manuprāt ciets bluķis pret mīkstiem dzelžiem ir spēcīgāk kā mīksts bleķis pret mīkstu bleķi minēšu,... 20% spēcīgāk
Jebkurā gadijumā sekas bēdīgas...
jebkurai avarijai sekas ir neparedzamas tiesa man pagaidam ir visas reizes paveicies tacu Dievs nav mazais berns (c) Dzintis es esmu sava dzive izbaudijis diezgan daudz crasus gan pie stures gan blakus sezot vistulbakas sajutas ir tad kad redzi ka tulit tiks pamemts koks un neko nevar izdarit
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
rezultāts šokējošs, bet manuprāt ciets bluķis pret mīkstiem dzelžiem ir spēcīgāk kā mīksts bleķis pret mīkstu bleķi minēšu,... 20% spēcīgāk
šķiet bija 2x spēcīgāk, bet ciets bluķis ir ~vienāds ar tādu pašu tādā pašā ātrumā pretī braucošu auto,
šitās ātrumu un seku sakarības arī mythbusteri kaut kad testēja
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās