Pie ertibam ka zinams pierod, un esmu pieradis braucot masina runat pa telefonu izmantojot handsfree. Brauksana pie stures ar klausuli roka nav parak erta un roka ari nogurst, ja ilgi jatur, bazt to austinu ausi ari neerti un ta ir papildus darbiba. Gribu handsfree sistemu, kas darbojas caur bluetooth un automatiski iesledzas, izsledzas, kad saparotais talrunis paradas tuvuma.
Visvienkarsak butu ielikt magi, kam ir sada funkcija, pie viena iegutu ari iespeju klausities mp3, iespraust usb un ipodu, tas atrisinatu visas problemas, bet negribas bojat viduskonsoles kopeju skatu ar aftermarket magi, ka ari cakareties ar to nonemamo paneli un/vai izsistiem logiem, nozagtiem magiem
Tapec atliek variants usb un ipodu atrisinat ar verki, ko piesprauz changera vieta, to pie palaidnieka var dabut. Bet vajag ari bluetooth handsfree, kadam ar tadam iericem ir kada darisana? Skatos, ebay ir kaut kadi solarie, kurus nav jalade, kuri stiprinas pie vejstikla un kuriem viss vajadzigais, mikrofons, tumba, ir jau iebuvets, tatad neviena papildus vada, izklausas labi.
Mazliet oftopiks. No mašīnām oridžinal systēmām, cik esmu redzējis vienīgā normālā ir volvo. Normāli tas ir tā, ka nevar pateikt vai tlf ir pie auss vai kabatā, jebkurā ātrumā
Alfai ir sūds, kurš virs 100 km/h sāk šņākt
lendroverim strādāja normāli tikai katru otro dienu
klientam x5 skaņas kvalitāte arī ir tāda kā dir$ai zem ūdens
kū7 arī ir problēmas ar dzirdamību
Neesmu iedziļinājies, vai tur telefonu problēma vai mašīnu, bet nu skumji, ka tik dārgām ma'šinām tas mezgls ir tik sūdīgs
Tev troikā normāli strādāja ?
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
O2 izklausas daudzsološi...vienigi vai ir gana erti braucot skrapeties pa mazu ekranu... man parastais magis bieži tiek uz tausti regulets, nevis vizualo
iphone jau gandriz visu dara, kas vajadzigs- muziku spele, navige, zvana, filmas rada, var netu browset utt. nav ipasas jegas to visu dublet masinas magi. vienigais, ja nav lidzi telefona, nav masina pat radio, ja es pareizi saprotu ka tas verkis darbojas
iphone jau gandriz visu dara, kas vajadzigs- muziku spele, navige, zvana, filmas rada, var netu browset utt. nav ipasas jegas to visu dublet masinas magi. vienigais, ja nav lidzi telefona, nav masina pat radio, ja es pareizi saprotu ka tas verkis darbojas
Mani joprojām nepamet doma par iPad ievadīšanu viduskonsolē
Otrs variants - izgatavot vietu sifonam, ar dock connector, savienotu ar mikorofniem utt. Iekāp, ieliec ligzdā un aiziet. Cik gan grūti tas varētu būt? (tm)
Priekš kam vēl vajadzīgi visādi vadi. Ieliec telefonu tureklī un atbildot uz zvanu aktivizē skaļruni. Es lietoju un nesūdzos. Vienīgi dažreiz ja darbojas WAZE tad trubas otrā galā prasa, kas tur pa vidu maisās.
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:09 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 3 lapām pavisam Iet uz lapu 1, 2, 3Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās