Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Lietie diski R17 vai R18 prieks Alfa Romeo 156!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Lietie diski R17 vai R18 prieks Alfa Romeo 156! 
Interese diski prieks alfinas,R17 vai R18! Butu labi uzreiz ar visam vasarenem virsu!!
Varbut kads var padalities pieredze par R18 diskiem 156 alfai,ko hadene saka par tadu izmeru,vai auto nepaliek baigi ciets,un cik zema profila riepas vajadzigas lai arkās nestrikjejas!?!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu pats braucu vasaru uz r17 riepas ir 215/45/r17 ar riepam busss problema vismaz ar lietotam ar jaunam nevajadzetu but problemu  
auto ir paciets tapec r18 es neieteiktu uz 156 bet nu ta jau gaumes un pacietibas lieta aiwa

PS: negribas atzities bet tagad uz r15 ir daudz konfortablak un patikamak shura rita es so postu noliegsu un apgalvosu pretejo emo  haha aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

18" izskatas loti labi. ka ir braukt, nezinu, ar 17 un 215/45 viss loti labi super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja bet nopirkt diskus lv  r17 r18 buss diezgan gruti  emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tikko sanemu piedāvājumu par R18 diskiem,bez riepam,prasa 200ls,bet man nav ne jausmas cik par tadiem var maksat!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/ofelf.html
kadas jūsu domas?!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aizņemies uz 30 minūtēm no jebkura alfista diskus ...iesākumam uz 17.
pamēģini..un izdomā vai vēl gribēsies uz 18     ..pa tev ikdienā braucamajiem ceļiem...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Archiks rakstīja:
Tikko sanemu piedāvājumu par R18 diskiem,bez riepam,prasa 200ls,bet man nav ne jausmas cik par tadiem var maksat!
kadas jūsu domas?!

uzliec uz masinas, uztaisi bildes, tad mes pateiksim, ko domajam naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man jabrauc ir pa Norvegijas ,nevis Latvijas celiem,tapec ari gribas izmegjinat R18,jo visi megjina atrunat,bet neviens realus iemeslus nedod!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Archiks rakstīja:
Man jabrauc ir pa Norvegijas ,nevis Latvijas celiem,tapec ari gribas izmegjinat R18,jo visi megjina atrunat,bet neviens realus iemeslus nedod!!

...ja tu uzreiz būtu teicis, ka tev jābrauc pa Norvēģijas ceļiem, tad domājams neviens nemēģinātu atrunāt - mauc virsū 18, un lieta darīta... Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
Archiks rakstīja:

...ja tu uzreiz būtu teicis, ka tev jābrauc pa Norvēģijas ceļiem, tad domājams neviens nemēģinātu atrunāt - mauc virsū 18, un lieta darīta... Wink

+100 aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...vai 19...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai 22
bet riepas tā pat ēdīs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Archiks rakstīja:

paskaties, cik maksa tadi diski Vacija, Anglija, Italija... zem 500 euro 18" Alfas diski vispar nav, nekadi... paskaties, cik maksa jauni, kaut vai pkp.lv, labus diskus letak pa 200ls gab es tur neredzu.

un jarekinas, ka 18 diski labi izskatisies tikai uz pamatigi nosedinatas masinas, un tad ir jauzmanas ar diska iznesumu, platumu un riepas izmeru lai nesapistu masinas arkas. vobsem smalka padarisana ta disku lieta Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tie diski ir pie manis, par tiem pasiem 200ls varetu pardot.
 Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration