Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Karoč - 600 metri pirms x50 svilpo kā nenormāls.
Ja kādam vajad - sifonā man ir video
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Tue Oct 11, 2011 2:57 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
NIKSONS rakstīja:Varu pateikt pilnīgi officiāli. X50 detektors to hujāciju ķer no krustojuma ar sporta ielu !!!
šis ja?
|
Tue Oct 11, 2011 2:58 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MartinsT rakstīja:NIKSONS rakstīja:Varu pateikt pilnīgi officiāli. X50 detektors to hujāciju ķer no krustojuma ar sporta ielu !!!
šis ja? 
Jap
Ronin čibriki kko blatoja, ka amerikāņu specifikācijas detektori neķerot iskras1d
HVZ, man ir pie viņiem pirktais
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Tue Oct 11, 2011 3:00 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Uz kada principa tie jaunie fotoradari stradas? Es ta sapratu, ka lazeri, bet tas jau nav kerams. Ja noker, tad esi jau nomerits
|
Tue Oct 11, 2011 3:21 pm |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
elbee rakstīja:Uz kada principa tie jaunie fotoradari stradas? Es ta sapratu, ka lazeri, bet tas jau nav kerams. Ja noker, tad esi jau nomerits 
Es ar sapratu ka lāzeri.
|
Tue Oct 11, 2011 3:35 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:Uz kada principa tie jaunie fotoradari stradas? Es ta sapratu, ka lazeri, bet tas jau nav kerams. Ja noker, tad esi jau nomerits 
Tā nav. Neviens jau nespīdina tur kkādu tievu stariņu kā no rādāmkociņa.
Viņi pūš no savas taures diezgan platu kūli. Pēc tam ķer to kas atstarojas. A frekvence/viļņa garums tam kūlim ir tākā lāzerim. Tajos viļņos nekas cits nedzīvojas, tāpēc nodetektēt viņus ir diezgan vienkārši
Negrib kāds veikt testa braucienus ?  Vēl jau nav nodoti expluatācijā ...
|
Tue Oct 11, 2011 3:35 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
|
Tue Oct 11, 2011 7:48 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
|
Tue Oct 11, 2011 8:35 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
NIKSONS rakstīja:MartinsT rakstīja:NIKSONS rakstīja:Varu pateikt pilnīgi officiāli. X50 detektors to hujāciju ķer no krustojuma ar sporta ielu !!!
šis ja? 
Jap
Ronin čibriki kko blatoja, ka amerikāņu specifikācijas detektori neķerot iskras1d
HVZ, man ir pie viņiem pirktais
aha.es ar esu dzirdējis to,ka šitie mums der tikai tie,kas ir EURO versija
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Oct 11, 2011 9:35 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
|
Wed Oct 12, 2011 11:38 am |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Sasmējos.
Vēl kaut kur lasiju tādu urban legend.
Zeperis sēž savā bulceniekā, tipa tā
Kamēr iziet normalizēt spiedienu, vietējie puikas noņem numuru. Piekabina to savam M kvatro brabusam un atvelk gar radaru ... 5 reizes
Nezinu, cik tur patiesības, bet bajāns smieklīgs
|
Wed Oct 12, 2011 11:55 am |
|
 |
ARF
Pievienojies: 07 Sep 2006
Komentāri: 36
|
PIlnīga taisnība, jo ar Euro un visiem pārējiem aparātiem tu vari tikai uztvert no attāluma radara signālu kas vērsts uz citiem , kad būs tavējais tad jau būs par vēlu. Piemēram naktī tu brauc viens un .... gaidi foto.
Dzirdēju ka izeja ir speciālie parking sensori tad tu paliec neredzams radaram, tur ir vairāki varianti netā dabūjami un pie Ronin arī tikai pa 2-3x lielāku ciparu nekā netā taču ar garantiju un uzlikšanu.
Varbūt kāds jau ir uzlicis? Būtu interesanti uzzināt kā strādā?
|
Fri Oct 14, 2011 10:44 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
re, ka niksons raksta, izklausas logiski
NIKSONS rakstīja:Tā nav. Neviens jau nespīdina tur kkādu tievu stariņu kā no rādāmkociņa.
Viņi pūš no savas taures diezgan platu kūli. Pēc tam ķer to kas atstarojas. A frekvence/viļņa garums tam kūlim ir tākā lāzerim. Tajos viļņos nekas cits nedzīvojas, tāpēc nodetektēt viņus ir diezgan vienkārši
|
Fri Oct 14, 2011 10:58 am |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
elbee rakstīja:re, ka niksons raksta, izklausas logiski
NIKSONS rakstīja:Tā nav. Neviens jau nespīdina tur kkādu tievu stariņu kā no rādāmkociņa.
Nu nezinu gan.
Piemēram dodoties uz Tallinu, visas tās kastes detektors ņēma tikai 100-250m pirma vai pēc, atkarīgs no virziena.
Ņema tikai tiešā tēmējumā, un uzreizpilnu skalu laser
|
Fri Oct 14, 2011 11:03 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
vakar cp nokaitinajam ar comu  braucam ar sporta dizelpasatu aizmugure piekabe kas registreta ka traktora piekabe sis aptur tiek iedoti papiri utt sis  kas ta par piekabi ?? tiek paskaidrots ka traktorisa piekabe un pec svara mes to drikstam vilkt  un tad sakas jautriba ...
cp: ka? ar masinu traktora piekabi
mes: kapec ne ?
samejais sak petit to piekabi velk ara telefonu kadas minutes 5 runa ar kaut ko atnak atpakal un vairs ne varda par vilksanu bet sak stastit ka mes drosi vien zubrim pielikusi numuru un viss un ka mes skati tadai dabujusi utt, (dokumentos pasizgatavota) sakam radit ka nav rupnieciska un ta  sis vel vairak parskaities un sak blaut kur stavbremze piekabei un ta  uz ko tiek paskaidrots ka pec pilnas masas nav vajadziga  sak mums draudet ka sauksot expertus un mus uz 3 stundam aizturesot  uz ko tiek atbildets lai sauc  mums laika daudz  sis palika sarkans ka biete nosvieda papirus un ar tekstu ka nakamreiz mus kartigi  jo tagad laika neesot ieleca sava volgo un merkaka atruma pazuda no redzes loka
vobsem nekur nav rakstits ka ar masinu nedrikstetu vilkt traktortehnikas piekabi  ir minets tikai par svariem  un mums ta piekabei pilna masa papiros 500kg
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Oct 14, 2011 12:55 pm |
|
 |
|