|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
m-ser
Pievienojies: 28 Dec 2010
Komentāri: 14
Atrašanās vieta: Kuldiga
|
 degvielas patēriņš ??
Šalom!!
jautājums alfu īpašniekiem, man 146 1.6 ts tā normāli 50:50 pilsēta lauki patēriņš 10 l uz simtu, tas ir normāli? visi filtri jauni, sveces ~ 5tk atpakaļ nomainītas, mtors rūc normāli, riepās spieediens pareizais.
kautkādi ieteikumi, kas par iemeslu ka tāds patēriņš?
|
Fri Sep 30, 2011 8:32 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Domāju, ka normāli.  Vai ir vērts tērēt naudu meklēt kaut kādus sīkumus lai iegūtu 1l uz 100km.
|
Fri Sep 30, 2011 8:37 pm |
|
 |
m-ser
|
un vēl kas zin kā darbojas radiatora ventilators, kas ieslēdz, kur vadība atrodas jo līdz 97 gadam bija radiātorā tas dačiks, kas normālām mašīnām ir.  karoč man neslēdzas iekšā propellers, nesaprotu kur meklēt problēmu.
|
Fri Sep 30, 2011 8:39 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
m-ser rakstīja:un vēl kas zin kā darbojas radiatora ventilators, kas ieslēdz, kur vadība atrodas jo līdz 97 gadam bija radiātorā tas dačiks, kas normālām mašīnām ir. karoč man neslēdzas iekšā propellers, nesaprotu kur meklēt problēmu. 
no dacika pie termostata  kad atvienots tad vajadzetu ieslegties  vobsem ka kede ir parravums ko regule daciks ta aiziet ventilators
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Sep 30, 2011 8:48 pm |
|
 |
m-ser
|
njā, termostata korpusā ir dačiks kas dod signālu kompim , kad to atvieno iedegas panelī ček endžin, blakus termostatam galvā ir dačiks kas ir kkāds , huiviņzin, avārijas vai kas tur, ieslēdzas šis pie 120 grādiem, iedegas kkāda lampa panelī. tas ar nebūs īstais.
nesaprotu, nu bet vadi kas pieiet pie ventilatora ir ahūna resni, kkur jau ir jābūt normālam relejam kas to ielēdz.
pats propellers griežas, pa taisno pieliekot vadus pie aķa.
esmu raustijis un bakstijis, īsslēgumus taisijis visiem dačikiem , nekādi nesanāk to propelleru iedarbināt.
|
Fri Sep 30, 2011 9:45 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
m-ser rakstīja:njā, termostata korpusā ir dačiks kas dod signālu kompim , kad to atvieno iedegas panelī ček endžin, blakus termostatam galvā ir dačiks kas ir kkāds , huiviņzin, avārijas vai kas tur, ieslēdzas šis pie 120 grādiem, iedegas kkāda lampa panelī. tas ar nebūs īstais.
nesaprotu, nu bet vadi kas pieiet pie ventilatora ir ahūna resni, kkur jau ir jābūt normālam relejam kas to ielēdz.
esmu raustijis un bakstijis, īsslēgumus taisijis visiem dačikiem , nekādi nesanāk to propelleru iedarbināt. 
daciks caur kompi iedod signalu uz releju
|
Fri Sep 30, 2011 9:48 pm |
|
 |
m-ser
|
koijotins rakstīja:m-ser rakstīja:njā, termostata korpusā ir dačiks kas dod signālu kompim , kad to atvieno iedegas panelī ček endžin, blakus termostatam galvā ir dačiks kas ir kkāds , huiviņzin, avārijas vai kas tur, ieslēdzas šis pie 120 grādiem, iedegas kkāda lampa panelī. tas ar nebūs īstais.
esmu raustijis un bakstijis, īsslēgumus taisijis visiem dačikiem , nekādi nesanāk to propelleru iedarbināt.  daciks caur kompi iedod signalu uz releju 
kur tas relejs ir? motortelpā jeb zem paneļa.
|
Fri Sep 30, 2011 9:54 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
m-ser rakstīja:koijotins rakstīja:m-ser rakstīja:njā, termostata korpusā ir dačiks kas dod signālu kompim , kad to atvieno iedegas panelī ček endžin, blakus termostatam galvā ir dačiks kas ir kkāds , huiviņzin, avārijas vai kas tur, ieslēdzas šis pie 120 grādiem, iedegas kkāda lampa panelī. tas ar nebūs īstais.
esmu raustijis un bakstijis, īsslēgumus taisijis visiem dačikiem , nekādi nesanāk to propelleru iedarbināt.  daciks caur kompi iedod signalu uz releju 
kur tas relejs ir? motortelpā jeb zem paneļa.
vajadzetu but motortelpa blakus akim  paseko lidzi vadiem
|
Fri Sep 30, 2011 10:01 pm |
|
 |
m-ser
|
koijotins rakstīja:m-ser rakstīja:koijotins rakstīja:m-ser rakstīja:njā, termostata korpusā ir dačiks kas dod signālu kompim , kad to atvieno iedegas panelī ček endžin, blakus termostatam galvā ir dačiks kas ir kkāds , huiviņzin, avārijas vai kas tur, ieslēdzas šis pie 120 grādiem, iedegas kkāda lampa panelī. tas ar nebūs īstais.
kur tas relejs ir? motortelpā jeb zem paneļa. vajadzetu but motortelpa blakus akim paseko lidzi vadiem
aghh, tur tie vadi ir tādi un šitādi, visādi.
blakus MAFam ir kautkādi milzu drošinātāji, bet releju tur nevienu tā īsti neatradu.
kkas rīt būs jāpalūr. varbūt tiksu skaidrībā
|
Fri Sep 30, 2011 10:11 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Sameklē kādu repair manual'i, tur gan jau, ka būs releju novietojumi iekšā.
|
Fri Sep 30, 2011 10:37 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Edc rakstīja:Sameklē kādu repair manual'i, tur gan jau, ka būs releju novietojumi iekšā. 
+1 manuali toc jabut, man ir gruti izstastit  vieglak ir izdarit  man biezi vien ir ta kad ari jaucot ko pirmo reizi uz reiz izpetot ir skaidrs ko jaskruve un ko nevajag, iztiekot bez manualiem  tacu kam ta nav ikdiena tiem manualis ir vislabakais padomdevejs pie noteikuma ka rokas nav likas un aug no pareizas vietas
|
Fri Sep 30, 2011 11:23 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
+ manulis der tik tad ja kads vana tur nav jau pa savam visu satunejis
|
Fri Sep 30, 2011 11:26 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
 Re: degvielas patēriņš ??
m-ser rakstīja:Šalom!!
jautājums alfu īpašniekiem, man 146 1.6 ts tā normāli 50:50 pilsēta lauki patēriņš 10 l uz simtu, tas ir normāli? visi filtri jauni, sveces ~ 5tk atpakaļ nomainītas, mtors rūc normāli, riepās spieediens pareizais.
kautkādi ieteikumi, kas par iemeslu ka tāds patēriņš? 
Это нормально,у меня 1.4 TS кушает 10-12 по городу,при моей езде,зато по трассе радует спору нет,ездил 2 раза Gaugavpils-Lielbritanija,расход по трассе 6 литров при 120 км в час
|
Sat Oct 01, 2011 2:30 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 8:08 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|