Atbildēt pie šī temata 217 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 341, 342, 343  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, visaados Wazees domajams tas buus iekshaa nedeljas laikaa kopsh uzstaadiishanas. Tomtomos bish ilgaak un pasham jaaupdato. Tik nu naaksies vislaik ar navi ieslegtu braukaat. Zviedri kareiz shada iemesla delj ari sledz iekshaa savas navigaacijas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tad, kopš 1.10.2011. iekš Waze ir spēks!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/251391/0?show_inbox=1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paziņa redzot spamu kas klejo inetā iemeta epastā info.

Vēlējos pastāstīt, ka šo radaru projektu ir paredzēts izstrādāt firmā kurā strādāju arī es. Un šis projekts pat nav sākts projektēt, iespējams ka kādreiz tas arī notiks. Tikai izvietojums šiem radariem ir nomainīt jau kādas 3 reizes un visticamāk, ka vēl nav galējais.

Tā ka pēc līguma firmai no 01.10.2011 jāsāk strādāt, bet nav resursu kas to dara, pirmie parādīsies klejojošie holandieši ar mašīnām, kas aprīkotas ar radariem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:

es ta waze-liiina prieksrocibas kaut ka neizprotu... ja tu brauc uz/no darba, vai isos parbraucienos pa pilsetu, tacu neliksi tel. pie ladetaja un loga tikai lai uzzinatu kur sez radars... ja brauc garaka celojuma, tad vel kaut ko tadu varetu darit... a citadak vienkarsak un ertak tachu ir ieverot noteikumus, ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Radardetektori tak visus šos ķers?
Ne tā ka man vajag, bet ja pāris reizes uzrautos ar +11 kautkur, drošvien arī nopirktu pīkstuli.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Radardetektori tak visus šos ķers?
Ne tā ka man vajag, bet ja pāris reizes uzrautos ar +11 kautkur, drošvien arī nopirktu pīkstuli.

dzirdēts, ka lētais gals tos lāzerradarus neķer.....pagaidām  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Jancix rakstīja:

es ta waze-liiina prieksrocibas kaut ka neizprotu... ja tu brauc uz/no darba, vai isos parbraucienos pa pilsetu, tacu neliksi tel. pie ladetaja un loga tikai lai uzzinatu kur sez radars... ja brauc garaka celojuma, tad vel kaut ko tadu varetu darit... a citadak vienkarsak un ertak tachu ir ieverot noteikumus, ne?

waze loti labi strada ari iemesta masinas durvju kabatina, par mentiem bridina ar skanas signalu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
waze loti labi strada ari iemesta masinas durvju kabatina, par mentiem bridina ar skanas signalu.

...+1, tieši tā arī tiek izmantota - ar izslēgtu ekrānu, bet ieslēgtu skaņu, savādāk man HTC bateriju norij nepilnu divu stundu laikā... :ralfins_klape_ezeli:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.autonews.lv/raksts/2333/Miljonu-verts-Ferrari-Enzo-izpeldas-okeana/

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Jancix rakstīja:

ja tu brauc uz/no darba, vai isos parbraucienos pa pilsetu, tacu neliksi tel. pie ladetaja un loga tikai lai uzzinatu kur sez radars... ?

cik tieši grūti ir iespraust to vadu telefonā?
un kā jau elbee teica, bļauj viņš arī jau laicīgi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Jancix rakstīja:

Nav jau runa par apzinaatu noteikumu parkapshanu. Un mazos gabalos miicoties pa Riigas centru ar tas nav jaaliek, ja tas shkjiet neerti. Tas taksh taa pat kaa ar lietussargu - 4m lidz mashiinai tas nav vajadziigs, bet viens kvartaals ap maaju tomeer var Tevi saliedeet. Wink

Es tamaa skatos - policiju, sastreegumus un avaarijas (kas rada sastreegumu). Labaak apbraukt korkji uz shoses nekaa tajaa seedeet Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man tieši mazajos gabalos prasās. Pilsētā visvieglāk DAUDZ pārsniegt ātrumu Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Man tieši mazajos gabalos prasās. Pilsētā visvieglāk DAUDZ pārsniegt ātrumu Cool

ari taisniba, un ja tas pilda savas funkcijas ar izslegtu ekranu un kaut atrodoties kabata, tad ta jau ir pavisam cita lieta.

a ta, man personigi nepatik turet pie loga tos pretigos lipekljus (iznemot, kad kaut kur tiesam janavigee) un veljovairak nepatik ladetaju vadi, kas staipas pa salonu un trauce.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kabata mos ar nestrada, vinam tomer gps signalu vajag

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 217 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 341, 342, 343  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration