|
634 lapa no 747 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo 155
|
MartinsT rakstīja:ralfins rakstīja:Cosa Nostra rakstīja:Es biju ar to zilo Charger
...pag, pag, par šito lūdzu sīkāk - kā iet, cik rij, u.t.t.... 
tipiskam amurikānim būtu jābūt neejošam un rijīgam vai arī es dzīvoju vecos aizspriedumos? 
Nevar no lielas mašīnas ar mazu motoru gaidīt, ka tā lido. Tā pat nevar gaidīt ka 500 zirgu zvērs konkurēs patēriņā ar kaut kādu smirdīgu dīzeli. Vai ne?  Amerikānis nav bezpersoniska doyota, kas ir racionāls, excelī salikts pārvietošanās līdzeklis, kas atbilst visām CO2 normām, patērē maz degvielu, tiek aplikts ar mazu gada nodokli un kurš, absolūtā kulminācijā, rada emocijas līdzīgas, kādas rodas, atskanot mikroviļņu krāsniņas zvaniņam, kas atskan, kad tiek atkausēta nesen sasaldētā gaļa. Amerikānim ir savs šarms un filazofija un tā noteikti atšķiras no Alfas. Galvenais, kas ģenētiski ieprogrammēts Amerikāņos, ir ka Tev ir pilnīgi pofig par apkārt notiekošo. Ļoti interesanta atziņa man šodien radās. Braucot ar Alfu, es visu laiku pārdzīvoju par mašīnu - bedres, pampaki, kaut kur pa ātru, kaut kur pa lēnu, tagad jāizbauda, jo ir gluds ceļš un jāuzspiež, pa baroneni nebraukšu, jo bruģis utt. Ar Chargeri tā visa nav! Ir pilnīgi pofig! Sajūta, kā uz sanatoriju atpūsties esmu aizbraucis
|
Thu Sep 29, 2011 12:10 pm |
|
 |
Didzis
Member of

Pievienojies: 26 Apr 2010
Komentāri: 1147
Atrašanās vieta: Rīga, Cēsis
2000 Alfa-Romeo 2.5 v6
|
Hindo manīts pie Maximas noliktavam uz Bauskas ceļa, kaut ko aizrautīgi runāja pa tel. braucot
|
Thu Sep 29, 2011 12:25 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Cosa Nostra rakstīja:
Nevar no lielas mašīnas ar mazu motoru gaidīt, ka tā lido. Tā pat nevar gaidīt ka 500 zirgu zvērs konkurēs patēriņā ar kaut kādu smirdīgu dīzeli. Vai ne? Amerikānis nav bezpersoniska doyota, kas ir racionāls, excelī salikts pārvietošanās līdzeklis, kas atbilst visām CO2 normām, patērē maz degvielu, tiek aplikts ar mazu gada nodokli un kurš, absolūtā kulminācijā, rada emocijas līdzīgas, kādas rodas, atskanot mikroviļņu krāsniņas zvaniņam, kas atskan, kad tiek atkausēta nesen sasaldētā gaļa. Amerikānim ir savs šarms un filazofija un tā noteikti atšķiras no Alfas. Galvenais, kas ģenētiski ieprogrammēts Amerikāņos, ir ka Tev ir pilnīgi pofig par apkārt notiekošo. Ļoti interesanta atziņa man šodien radās. Braucot ar Alfu, es visu laiku pārdzīvoju par mašīnu - bedres, pampaki, kaut kur pa ātru, kaut kur pa lēnu, tagad jāizbauda, jo ir gluds ceļš un jāuzspiež, pa baroneni nebraukšu, jo bruģis utt. Ar Chargeri tā visa nav! Ir pilnīgi pofig! Sajūta, kā uz sanatoriju atpūsties esmu aizbraucis 
+10
|
Thu Sep 29, 2011 1:41 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
Šodien sirsnīgi papļāpāts ar palaidnieka kungu
_________________ i never finish anythi
|
Thu Sep 29, 2011 7:04 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Cosa Nostra rakstīja:Amerikānis nav bezpersoniska doyota, kas ir racionāls, excelī salikts pārvietošanās līdzeklis, kas atbilst visām CO2 normām, patērē maz degvielu, tiek aplikts ar mazu gada nodokli un kurš, absolūtā kulminācijā, rada emocijas līdzīgas, kādas rodas, atskanot mikroviļņu krāsniņas zvaniņam, kas atskan, kad tiek atkausēta nesen sasaldētā gaļa.
toyotas reklama kaut ko stasta par "lietam ar dveseli", ta diez domata ta mikrovilnu dvesele
|
Thu Sep 29, 2011 8:28 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Spaiņa krāsas 147-ā mēģināja mani taranēt (biju ar moci) uz Asara ielas ap 18:20
Sarkana 147 ap 1400 pie Franču liceja stāvēja
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Thu Sep 29, 2011 9:11 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
elbee rakstīja:Cosa Nostra rakstīja:Amerikānis nav bezpersoniska doyota, kas ir racionāls, excelī salikts pārvietošanās līdzeklis, kas atbilst visām CO2 normām, patērē maz degvielu, tiek aplikts ar mazu gada nodokli un kurš, absolūtā kulminācijā, rada emocijas līdzīgas, kādas rodas, atskanot mikroviļņu krāsniņas zvaniņam, kas atskan, kad tiek atkausēta nesen sasaldētā gaļa.
toyotas reklama kaut ko stasta par "lietam ar dveseli", ta diez domata ta mikrovilnu dvesele 
mož vajag ieviest zelta komentāru topiku!? šis ir mans favorīts! par to mikroviļņu krāsni!
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Sep 29, 2011 9:26 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
kaspars rakstīja:elbee rakstīja:Cosa Nostra rakstīja:Amerikānis nav bezpersoniska doyota, kas ir racionāls, excelī salikts pārvietošanās līdzeklis, kas atbilst visām CO2 normām, patērē maz degvielu, tiek aplikts ar mazu gada nodokli un kurš, absolūtā kulminācijā, rada emocijas līdzīgas, kādas rodas, atskanot mikroviļņu krāsniņas zvaniņam, kas atskan, kad tiek atkausēta nesen sasaldētā gaļa.
mož vajag ieviest zelta komentāru topiku!? šis ir mans favorīts! par to mikroviļņu krāsni! 
+1
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Thu Sep 29, 2011 10:24 pm |
|
 |
indrra
Pievienojies: 27 Sep 2011
Komentāri: 26
2007 Alfa-Romeo 159
|
Vai kāds ar smuki sarkanu AR 156(nr nepamanīju) arī mācās Banku augstskolā? Šorīt noparkoja netālu no BA pirms lekcijām un brauca prom arī tad, kad lekcijas beidzās..
|
Sat Oct 01, 2011 7:36 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Didzis rakstīja:Hindo manīts pie Maximas noliktavam uz Bauskas ceļa, kaut ko aizrautīgi runāja pa tel. braucot 
Hmm, Tevi nepamanīju. Laikam ļoti aizrautīgi runāju pa telefonu!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sat Oct 01, 2011 9:11 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
pa pusdeviņiem sasveicināts Nr.7 iepretim Zelta Boulingam,tad bik vēlāk sēžot stūķī uz 13.janvāra ielas redzēts Jancix un turpat tuvojieties stūķim sasveicināts Androns
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Oct 03, 2011 9:25 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
svētdien pie darba manīta iTāļa mašīna
vai nu svētdienās strādā ->  vai trenējās slotkāriem
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Oct 03, 2011 12:06 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
šķiet, elbee jaunais auto šodien sastapts Eizenšteina un Biķernieku krustojumā.
Mon Oct 03, 2011 1:34 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Jancix rakstīja:šķiet, elbee jaunais auto šodien sastapts Eizenšteina un Biķernieku krustojumā.
varetu but, nevienu 166 gan neredzeju
|
Mon Oct 03, 2011 1:37 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
elbee rakstīja:Jancix rakstīja:šķiet, elbee jaunais auto šodien sastapts Eizenšteina un Biķernieku krustojumā.
varetu but, nevienu 166 gan neredzeju 
es iekš darba volgo biju.
ak jā, un Auto halle uz ēdnīcu šķiet ieripoja zuncih(v/n ?? 115).jebkurā gadījumā, mazs skaidrojums- tās baltās līnijas uz zemes ir sazīmētas, lai zinātu kur un kā jānovieto mašīnas. protams, noparkot alfu šķērsām un pie pašām durvīm ir stils. sūdīgs, bet stils. ja tā patīk, tad auto uz bavariešu izstrādājumu jāmaina.
Mon Oct 03, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:16 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
634 lapa no 747 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|