Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
j.k. rakstīja:Kāda jēga sist cenu nost, ja nepirks?
P.S. Smuks auto, ceru ka ātri aizies.
"Cena noteikta tāda, lai pircējs neatrastu izdevīgāku piedāvājumu"
jega nekada, bet si sludinajuma piebilde uzprasas uz diskusijam, pat, ja nepirksu, vienalga kaut sporta pec sameklesu izdevigaku piedavajumu
|
Tue Sep 20, 2011 9:55 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
šāda piebilde ir katram otrajam i-veikalam, viesnīcu rezervēšanas sistēmām, lidojumu tirgotājiem utml.
priekškam meklēt sludinājumu? vienkāršāk tak pašam ielikt
|
Tue Sep 20, 2011 10:03 am |
|
 |
elbee
Member of

|
ps: izvietojot auto sludinajumu diskusiju foruma tas ir tikai vel viens viens jauns temats diskusijam. pirceji apskatas sludinajumu ss.lv un zvana nevis raksta mulkibas
|
Tue Sep 20, 2011 10:05 am |
|
 |
MartinsT
Member of

|
elbee rakstīja:ps: izvietojot auto sludinajumu diskusiju foruma tas ir tikai vel viens viens jauns temats diskusijam
+1, nereti ar mazu/nekādu saistību ar konkrēto auto un/vai piedāvājumu
|
Tue Sep 20, 2011 10:16 am |
|
 |
zoveraags
Pievienojies: 19 Sep 2011
Komentāri: 7
|
elbee rakstīja:j.k. rakstīja:Kāda jēga sist cenu nost, ja nepirks?
jega nekada, bet si sludinajuma piebilde uzprasas uz diskusijam, pat, ja nepirksu, vienalga kaut sporta pec sameklesu izdevigaku piedavajumu 
Piedod Elbee, ka iejaucos, bet kāda no tā jēga? Es te neizsludināju konkursu par to, kurš var VIRTUĀLI atrast izdevīgāku piedāvājumu un iekopēt linkus. Tas kas vēlēsies pirkt, nevis "sportot" internetā, kuram būs reāli jātērē nauda, jādodas uz Vāciju savām acīm visu pārbaudīt un maksāt par to (arī par vilšanos "zemo cenu sludinājumos"), nevis vienkārši jāpatrenē pirksti čīkstinot klaviatūru, runās mazliet citu dziesmu.
Un par Tavu piebildi par auto sludinājumu diskusiju forumā - liku zem sadaļas "Pārdod". Ja esmu kļūdījies, atvainojos visiem, kam tas sagādājis neērtības.
|
Tue Sep 20, 2011 10:19 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ja nav slinkums, iesaku pareklamēt arī ee un fi auto sludinājumu dēļos.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Sep 20, 2011 10:30 am |
|
 |
elbee
Member of

|
zoveraags rakstīja:elbee rakstīja:j.k. rakstīja:Kāda jēga sist cenu nost, ja nepirks?
Piedod Elbee, ka iejaucos, bet kāda no tā jēga? Es te neizsludināju konkursu par to, kurš var VIRTUĀLI atrast izdevīgāku piedāvājumu un iekopēt linkus. Tas kas vēlēsies pirkt, nevis "sportot" internetā, kuram būs reāli jātērē nauda, jādodas uz Vāciju savām acīm visu pārbaudīt un maksāt par to (arī par vilšanos "zemo cenu sludinājumos"), nevis vienkārši jāpatrenē pirksti čīkstinot klaviatūru, runās mazliet citu dziesmu.
Un par Tavu piebildi par auto sludinājumu diskusiju forumā - liku zem sadaļas "Pārdod". Ja esmu kļūdījies, atvainojos visiem, kam tas sagādājis neērtības.
doma, kads pirms postesanas vispar aizdomajaas par to, kada bus si posta jega? ne tak! un tiesi taja tacu ir interneta forumu burviba, rakstam to, kas taja bridi ienak prata  japaskatas, kada virziena aizies si diskusija, varbut paradisies ari kada jega  pagaidam vismaz uzturam topiku, ari jega
|
Tue Sep 20, 2011 10:34 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nubet tieši tā
ieliekam sludinājumu ar NORĀDĪTU CENU, pēc iespējas mazāk frāžu no sērijas - "lētāk kā pie citiem", "labākais piedāvājums" utt... Un priecājamies, ka topikā kāds spamo uzturot topiku foruma aktīvo tēmu aukšgalā...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Sep 20, 2011 10:42 am |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
nu tad, uzturot topiku, par šāda tipa saloniem. Jāatzīst, ka neesmu sēdējis 166 gaišajos salonos, bet man tie asociējas ar ārprātīgu nepraktiskumu(ziemā/rudenī jāved līdzi kurpju pucētājs, jakas žāvētājs un bērns vispār drīkst mašīnu apskatīt tikai no ārpuses) un vizuāli(no tā cik bildēs redzēts sludinājumos) viņi ir tādi nu... neglīti, bet tas laikam gaumes jautājums.
p.s. tas ir tikai mans viedoklis un tiešām netika rakstīts, lai bojātu auto tirdziņu. auto izskatās kā konfekte!
Tue Sep 20, 2011 4:49 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
Jancix - 166 jau nekāds tur Uaziks kur dubļainos kerzavikos jākāpj iekšā  konkrētais salons imho ir labākais kāds 166 var būt
|
Tue Sep 20, 2011 4:56 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
 butu man lieki 6500....neattektos.... sirds sap kad atceras labas atminas, pie lieliem atrumiem  nav jao ptotams benzins, bet auto, manuprat, pei degvielas cenam  attieciba pret komfortu un dizainu
_________________ Traktors izbijis
|
Tue Sep 20, 2011 5:01 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
Jancix rakstīja:nu tad, uzturot topiku, par šāda tipa saloniem. Jāatzīst, ka neesmu sēdējis 166 gaišajos salonos, bet man tie asociējas ar ārprātīgu nepraktiskumu(ziemā/rudenī jāved līdzi kurpju pucētājs, jakas žāvētājs un bērns vispār drīkst mašīnu apskatīt tikai no ārpuses) un vizuāli(no tā cik bildēs redzēts sludinājumos) viņi ir tādi nu... neglīti, bet tas laikam gaumes jautājums.
p.s. tas ir tikai mans viedoklis un tiešām netika rakstīts, lai bojātu auto tirdziņu. auto izskatās kā konfekte!
jau 4 gadus braucu ar gaišo salonu, man ļoti patīk, un gluži no kartupeļu vagas ar zabakiem iekšā nekāpju, līdz ar to salona kopšana nesagada parak daudz raizes
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Tue Sep 20, 2011 5:03 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
166 ar gaisu salonu ir mega ūber kruta
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Sep 20, 2011 5:09 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
labi labi... sapratu, pirms iekāpšanas kerzas jāaun nost un jāvelk itāļu tupeles.
Tue Sep 20, 2011 6:06 pm |
|
 |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
1996 Alfa-Romeo 155
|
Jancix rakstīja:nu tad, uzturot topiku, par šāda tipa saloniem. Jāatzīst, ka neesmu sēdējis 166 gaišajos salonos, bet man tie asociējas ar ārprātīgu nepraktiskumu(ziemā/rudenī jāved līdzi kurpju pucētājs, jakas žāvētājs un bērns vispār drīkst mašīnu apskatīt tikai no ārpuses) un vizuāli(no tā cik bildēs redzēts sludinājumos) viņi ir tādi nu... neglīti, bet tas laikam gaumes jautājums.
Alfa nav praktiska mašīna, bet skaista un seksīga! Šodien ficinā sanāca ielūrēt Soģa mašīnā. No ārpuses 166tā man nekad nav patikusi, bet nu tas salons ir ļoti forš un ja vēl tas ir gaišs, tad tā ir pilnīga inteliģence un aristokrātija. Ja gribi vedāt bērnus, nopērc Voyager. Tur var cūkāties uz nebēdu
|
Tue Sep 20, 2011 8:13 pm |
|
 |
|