Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Siltais gaiss
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man būtu ieteikums darbnīcas meistariem rūpīgi apskatīt Alfu priekšas konstrukcijas īpatnības un izdomāt, kurā vietā pielikt kautkādus stiprinājumus, lai var pielikt kautkādu štruntu, kas pie lielākas pretestības nenolauž bamperi vai ko citu (piemēram, ķenguru sitamos shura), bet ķenguru sitamo vietā pielikt (vajadzības gadījumā) tādus dzelžus, ar ko pašķūrēt sniegu/ledusgabalus.
Tipa, kā tramvajiem tās apakšūsas, kas atvaira palielāku kluču nokļūšanu zem tramvaja.
Vai arī dzels spoileri, bet tas tikuntā jāstiprina kautkur piemērotā vietā pie korpusa, nevis pie bampera.
Es ar 155to reizēm tīri labi esmu šķūrējis ceļu, bet, kad sniegā parādās dažādi blakusprodukti (sērsna un tamlīdzīgi), vairs kautkā nav pārliecības, ka tās plastmasas ir ļoti izturīgas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad, kad visiem bagāžņiekā būs lāpstas un smilšu maiss,  uzliktas pannas, paceltas mašīnas, riepas ar naglām, džipi garāžā rezervā, tad ziema nebūs 5 gadus pēc kārtas !!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Tad, kad visiem bagāžņiekā būs lāpstas un smilšu maiss,  uzliktas pannas, paceltas mašīnas, riepas ar naglām, džipi garāžā rezervā, tad ziema nebūs 5 gadus pēc kārtas !!!!!!!!!!!!!!!

Tad tagad visi uz veikalu pēc lāpstām. Ziemā tak jābūt ziemai, sniegiem. Dubļus ziemā galīgi negribas. Kas vainas pēdējam divām trīs ziemām?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
... tad ziema nebūs 5 gadus pēc kārtas !!!!!!!!!!!!!!!

No kurienes tik populistiskas un tendenciozas ziņas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
arba rakstīja:
... tad ziema nebūs 5 gadus pēc kārtas !!!!!!!!!!!!!!!

No kurienes tik populistiskas un tendenciozas ziņas?

"zakon podlosti"... piemēram, vakar pusdienlaikā nepaņēmu līdz kurtku, domāju - tak normāls laiks... par laimi krekls ātri žūst Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atgriežoties pie tēmas. tikko izņēmu to centrālo paneli, pa kuru gaiss nāk, man tur nekādu motoriņu, acīmredzot klimata kontrolei tie ir krietni zem paneļa. Vienu lietu gan konstatēju, tajā brīdī kad sāk pūst gaisu, momentā aizverās ciet karstā gaisa eja. Būtībā saņem nepareizu komandu, vai tas varētu būt kāds relejs, tad!? jo tie motorīši ko sākumā runājām nevar būt, jo nekas jau ciet nav palicis, tur viss liekas strādā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūt pats slēdzis ar ko regulē siltumu, tas varbūt ir nobeidzies, un nedod signalu uz EVB, līdz ar to motoriņam nepienāk signāls un tas neko nedara!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs done 
Nu tā. Pirms nedēļas saņēmos un beidzot tiku līdz servisam, jo pašam rokas par īsu priekš šāda pasāciena. Kā jau arī bija runāts, tas bija motoriņš, kas atņirdzies plus vārsts kas paverās un palaiž to silto gaisu iekšā salonā bija jāmaina.. tiem, kam pašiem ir kur taisīt, tiem labi, pārējie ar ~70Ls šādā situācijā var rēķināties.
Tātad apkuri auto uz ziemu esmu pieslēdzis un baudu katru dienu Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration