Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
156 alfas starters
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wabole rakstīja:
Es uzskatu tekstu par rokām aizskarošu, un pilnīgi nevietā...

es tur neko aizvainojošu nesaskatu, neuztver arī visu tik personiski. Bet, ja esi pazīstams ar dzelžiem, tad jau neuzdotu tādu jautājumu hmm
Es arī daudz ko zinu, spēju un reizēm daru pats, bet tikai tad, ja tajā saskatu psortisku (hobijveida) interesi, lielākoties gan uzticu to tiem, kas to dara profesionāli...

Citāts:
ja nezini atbildi uzdotajam jautājumam tad klusē, šis nav vienīgais resurs internetā.

tici man - šitais čalītis zina gan kā ir pareizi, gan kā ir nepareizi un dažus neiedomājamus veidus kā to vajadzētu.varētu, nevajadzētu un nevarētu izdarīt... Wink

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Thu Sep 01, 2011 8:50 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Wabole rakstīja:
Es uzskatu tekstu par rokām aizskarošu, un pilnīgi nevietā...

es tur neko aizvainojošu nesaskatu, neuztver arī visu tik personiski. Bet, ja esi pazīstams ar dzelžiem, tad jau neuzdotu tādu jautājumu hmm
Es arī daudz ko zinu, spēju un reizēm daru pats, bet tikai tad, ja tajā saskatu psortisku (hobijveida) interesi, lielākoties gan uzticu to tiem, kas to dara profesionāli...

Citāts:

ja nezini atbildi uzdotajam jautājumam tad klusē, šis nav vienīgais resurs internetā.

tici man - šitais čalītis zina gan kā ir pareizi, gan kā ir nepareizi un dažus neiedomājamus veidus kā to vajadzētu.varētu, nevajadzētu un nevarētu izdarīt... Wink

+100

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..atkal....
fašisti!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Manuālī atrodu tikai startera noņemšanu no izņemta motora.
Principā izskatās ka uz 8v TS (ja pareizi saprotu šeit runa par tādu) starteri varētu noskrūvēt no motora bloka/kārbas ar samērā garu (drošvien ~1m garu ar mazo 13mm vai 10mm galviņu) pagarinājumu caur labās puses arku.
Vai to varēs izņemt pa kādu pusi ir cits jautājums, bet domāju ka varēs, nav jau v6, kur šķiet vajadzēja ņemt nost kolektoru.
Protams, no sākuma jāatvieno akumulators...

P.S. uz 8v 155 neesmu to darījis. esmu ņēmis nost no 75, kur tas pats 8v motors ielikts gareniski - tādēļ visam eleganti tiek klāt.

155 manuālis dabūjams te: http://tinyurl.com/3rhjph7 (~78mb)

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja sāku jaukt diezgan grūti tikt klāt. Hondai Akord kad laboju starteri neņēmšana 10 min Smile
meiģināšu caur Augšu tikt klāt. Diezgan daudz janoņem nost, bet izskatās ka varētu izdoties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wabole rakstīja:
Ja sāku jaukt diezgan grūti tikt klāt. Hondai Akord kad laboju starteri neņēmšana 10 min Smile
meiģināšu caur Augšu tikt klāt. Diezgan daudz janoņem nost, bet izskatās ka varētu izdoties.

lai 155 nomainītu sajūgu ir līdz acīm ko skrūvēt, lai izņemtu starteri mazliet mazāk...
iespējams nav jājauc nost ieplūde un vai citi luriņi, iespējams, ka ar lomiku var izveidot pietiekamu šķirirbu pa kuru starteri izkratīt arā...
universālu un vieglu risinājumu šeit nebūs...

Bet salīdzinājums ar Hondu nevietā - tak ne Hondu nopirki... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
8varstam starterim loti eleganti tiek klat no apaksas  Wink  vobsem man tas aiznema +/- 15 minutes   Rolling Eyes  katra zina vieglak ka 156 ts  Wink  tam 155 8 varstu motoram nav tadas vietas kam netiktu elemetari klat ja vien ir kaut kada nojausmo ko tur grib darit  Wink  

p.s Alfa vispar ir salidzinosi vienkarsi skruvet  Wink  tik tie stereotipi  "alfa?? nu tur jau baigais kosmoss un viss ir caur  pmd "
sitiet mani kaut ar beigtu vistu ja es ko pasaku nepareizi  Wink

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration