Atbildēt pie šī temata 19 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JenZen rakstīja:
Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....

P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....

Nevis sailentbloks, bet apakšējā balsta lode. Mainīt un viss. Arfila 128 Ls + darbs Ls 15

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ar kaukur dzirdeeju, ka chiikst kaareiz sharas...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:

sharas chiiksteeja GTV un 166 Wink 156 viss chiikst- gan sharas, gan bukses, gan vadiitaaji shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:

sharas chiiksteeja GTV un 166 Wink 156 viss chiikst- gan sharas, gan bukses, gan vadiitaaji shura

Nju pagaidām gan vēl nesmu sācis čīkstēt... vēl nav tas vecums... xe xe  Razz Bet nu sharas tādu neciešamu skanju maz vai spētu radīt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:

nekā tamlīdzīga - viss salons grab tā, ka čīkstoņu nevar dzirdēt!  aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vsjo. Manējā tā sisina, ka industriālā mūzika uz max vairs nepalīdz. Rīt braucu ciemos pie Sašas un mainu priekšējo augšējo plauktu & ekstras. Cik ādas noplēsīs ziņošu... JenZen, Bī kūl! Vairāk par četrciparu skaitli nenoplēsīs servisā!  056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
traka plume rakstīja:
Vsjo. Manējā tā sisina, ka industriālā mūzika uz max vairs nepalīdz. Rīt braucu ciemos pie Sašas un mainu priekšējo augšējo plauktu & ekstras. Cik ādas noplēsīs ziņošu... JenZen, Bī kūl! Vairāk par četrciparu skaitli nenoplēsīs servisā!  056

Es jau tik ljoti neuztraucos par to skaitli cik par sekām kas notiks ja laikā nesalabos... sapnjainajiem pārdevējiem kas sola vēl gadiem bez remotiem riposi un mašina kā pukjiite jau sen neticu... lietotā mašinā lai viņu izbaudīti ir jāiegulda jau no sākuma jo pēc tam sāksi pierast un stāstīt sev ka tas jau nekas nav un ir normāli....   gribas vinju savest kārtībā lai var ar prieku sagaidīt vasaru.... Un pie sveetaa pii ar shitaadu chiikstonju kaadu man vinja izbreecina nebiju saskaaries....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tātad- vienas dienas laikā manai mīļotajai tika pārlasītas atsevišķas priekšējās piekares daļas- augšējās bukses, kaut kāds stabilizatora stienītis, kura būtību un nozīmīgumu es nesaprotu, tašu tas taisīja labu grabēšanu + dažas gumijas un viena atjaunojamā figņa, kuras nosaukumu es nespēju atcerēties...(šaras?) Bonusā priekšai tiku pie jauniem bremžu klučiem un pārvirpotiem esošajiem diskiem, jo šamie pirms tam bija jau Le Pisec. Gofra izpūtējam. Un kā punktiņš uz i- pagrieziena lampiņa. Šis prieks, mans dārgais JanZen un pārējie interesenti, izmaksāja precīzi 365,-Ls.
Rezultāds- mana mīļotā vairs negrab!!!  yo Piedodiet- nesisina...  piip
BET ir problēma... Mana mīļotā turpina svilpot, dziedāt...sauciet kā gribat, bet kreisajā pusē kaut kas ar atlaistām bremzēm braucot neciešami metāliski džinkst jeb gaudo!  45  Kas ellē tas varētu būt?! Riteņi pieskrūvēti. Bremzes arī tagad ok. Par pakaļējām gan nezinu, bet liekas, ka no priekšas tā skaņa nāk. Kā nospiež bremzes, tā apklust... hmm Help!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hmm, varbūt bremžu klucis pie bremždiska nedaudz skarās klāt? vibrē un taisa skaņu....tikai minējums.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Moš kamēr pievirpotie diski piestrādājas?

p.s. MartinsT paguva pirmais Very Happy

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ble virpot diskus down

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MF rakstīja:
JenZen rakstīja:
Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....

P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....

Nevis sailentbloks, bet apakšējā balsta lode. Mainīt un viss. Arfila 128 Ls + darbs Ls 15

cik noprotu ,tad apakšējā balsta lode ir domāts-apakšējais plaukts.ja tā,tad kautkā baigi lielais cipars-128ls.Es
Gros Auto pasūtiju un triju dienu laikā bij klāt pa 85ls(ar atlaidi),bez atlaides būtu mazliet,mazliet dārgāk,kā arī
augšējos plauktus pa 40ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
MF rakstīja:
JenZen rakstīja:

cik noprotu ,tad apakšējā balsta lode ir domāts-apakšējais plaukts.ja tā,tad kautkā baigi lielais cipars-128ls.Es
Gros Auto pasūtiju un triju dienu laikā bij klāt pa 85ls(ar atlaidi),bez atlaides būtu mazliet,mazliet dārgāk,kā arī
augšējos plauktus pa 40ls.

Nu var jau e-Bay paņem pa 40 Eur Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

Tā skaņa bija jau pirms jaunajiem klučiem! Par to man arī tagad panika, ka viss ķipa pārlasīts, bet tik un tā dzied!

MF- kas tev pret skaistiem spīdīgiem diskiem!? Domā, ka rūsa labāk izskatās un bremzē?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
traka plume rakstīja:
j.k. rakstīja:

Tā skaņa bija jau pirms jaunajiem klučiem! Par to man arī tagad panika, ka viss ķipa pārlasīts, bet tik un tā dzied!

MF- kas tev pret skaistiem spīdīgiem diskiem!? Domā, ka rūsa labāk izskatās un bremzē?

rūsa no bremžu diskiem noiet pēc 1 sekunedes bremzēšanas un parādās pēc vienas dienas stāvēšanas ārā lietū, tā ka par to nav ko satraukties. BET bremžu diskus virpo, ja viņi ir saliekti - parasti iebraucot peļķē pēc straujas bremzēšanas. un pēc virpošanas viņi kļūst plānāki, tā ka saliekt ir vēl vieglāk.....

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 19 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration