Autors |
Ziņojums |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....
Nevis sailentbloks, bet apakšējā balsta lode. Mainīt un viss. Arfila 128 Ls + darbs Ls 15
|
Wed Apr 11, 2007 4:51 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es ar kaukur dzirdeeju, ka chiikst kaareiz sharas...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Apr 11, 2007 4:53 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Oga rakstīja:Es ar kaukur dzirdeeju, ka chiikst kaareiz sharas...
sharas chiiksteeja GTV un 166  156 viss chiikst- gan sharas, gan bukses, gan vadiitaaji
|
Wed Apr 11, 2007 4:56 pm |
|
 |
JenZen
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 7
2001 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:Es ar kaukur dzirdeeju, ka chiikst kaareiz sharas...
sharas chiiksteeja GTV un 166 156 viss chiikst- gan sharas, gan bukses, gan vadiitaaji 
Nju pagaidām gan vēl nesmu sācis čīkstēt... vēl nav tas vecums... xe xe  Bet nu sharas tādu neciešamu skanju maz vai spētu radīt...
|
Wed Apr 11, 2007 5:03 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Wed Apr 11, 2007 5:04 pm |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
Vsjo. Manējā tā sisina, ka industriālā mūzika uz max vairs nepalīdz. Rīt braucu ciemos pie Sašas un mainu priekšējo augšējo plauktu & ekstras. Cik ādas noplēsīs ziņošu... JenZen, Bī kūl! Vairāk par četrciparu skaitli nenoplēsīs servisā!
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Wed Apr 11, 2007 5:39 pm |
|
 |
JenZen
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 7
2001 Alfa-Romeo 156
|
traka plume rakstīja:Vsjo. Manējā tā sisina, ka industriālā mūzika uz max vairs nepalīdz. Rīt braucu ciemos pie Sašas un mainu priekšējo augšējo plauktu & ekstras. Cik ādas noplēsīs ziņošu... JenZen, Bī kūl! Vairāk par četrciparu skaitli nenoplēsīs servisā! 
Es jau tik ljoti neuztraucos par to skaitli cik par sekām kas notiks ja laikā nesalabos... sapnjainajiem pārdevējiem kas sola vēl gadiem bez remotiem riposi un mašina kā pukjiite jau sen neticu... lietotā mašinā lai viņu izbaudīti ir jāiegulda jau no sākuma jo pēc tam sāksi pierast un stāstīt sev ka tas jau nekas nav un ir normāli.... gribas vinju savest kārtībā lai var ar prieku sagaidīt vasaru.... Un pie sveetaa pii ar shitaadu chiikstonju kaadu man vinja izbreecina nebiju saskaaries....
|
Wed Apr 11, 2007 5:48 pm |
|
 |
traka plume
|
Tātad- vienas dienas laikā manai mīļotajai tika pārlasītas atsevišķas priekšējās piekares daļas- augšējās bukses, kaut kāds stabilizatora stienītis, kura būtību un nozīmīgumu es nesaprotu, tašu tas taisīja labu grabēšanu + dažas gumijas un viena atjaunojamā figņa, kuras nosaukumu es nespēju atcerēties...(šaras?) Bonusā priekšai tiku pie jauniem bremžu klučiem un pārvirpotiem esošajiem diskiem, jo šamie pirms tam bija jau Le Pisec. Gofra izpūtējam. Un kā punktiņš uz i- pagrieziena lampiņa. Šis prieks, mans dārgais JanZen un pārējie interesenti, izmaksāja precīzi 365,-Ls.
Rezultāds- mana mīļotā vairs negrab!!!  Piedodiet- nesisina...
BET ir problēma... Mana mīļotā turpina svilpot, dziedāt...sauciet kā gribat, bet kreisajā pusē kaut kas ar atlaistām bremzēm braucot neciešami metāliski džinkst jeb gaudo!  Kas ellē tas varētu būt?! Riteņi pieskrūvēti. Bremzes arī tagad ok. Par pakaļējām gan nezinu, bet liekas, ka no priekšas tā skaņa nāk. Kā nospiež bremzes, tā apklust...  Help!
|
Fri Apr 13, 2007 9:10 am |
|
 |
MartinsT
Member of

|
hmm, varbūt bremžu klucis pie bremždiska nedaudz skarās klāt? vibrē un taisa skaņu....tikai minējums.
|
Fri Apr 13, 2007 9:26 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Moš kamēr pievirpotie diski piestrādājas?
p.s. MartinsT paguva pirmais
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Apr 13, 2007 9:27 am |
|
 |
Presto
|
Nu ble virpot diskus
|
Fri Apr 13, 2007 9:29 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
MF rakstīja:JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....
Nevis sailentbloks, bet apakšējā balsta lode. Mainīt un viss. Arfila 128 Ls + darbs Ls 15
cik noprotu ,tad apakšējā balsta lode ir domāts-apakšējais plaukts.ja tā,tad kautkā baigi lielais cipars-128ls.Es
Gros Auto pasūtiju un triju dienu laikā bij klāt pa 85ls(ar atlaidi),bez atlaides būtu mazliet,mazliet dārgāk,kā arī
augšējos plauktus pa 40ls.
|
Fri Apr 13, 2007 9:35 am |
|
 |
Presto
|
vilsons rakstīja:MF rakstīja:JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
cik noprotu ,tad apakšējā balsta lode ir domāts-apakšējais plaukts.ja tā,tad kautkā baigi lielais cipars-128ls.Es
Gros Auto pasūtiju un triju dienu laikā bij klāt pa 85ls(ar atlaidi),bez atlaides būtu mazliet,mazliet dārgāk,kā arī
augšējos plauktus pa 40ls.
Nu var jau e-Bay paņem pa 40 Eur
|
Fri Apr 13, 2007 9:36 am |
|
 |
traka plume
|
j.k. rakstīja:Moš kamēr pievirpotie diski piestrādājas?
Tā skaņa bija jau pirms jaunajiem klučiem! Par to man arī tagad panika, ka viss ķipa pārlasīts, bet tik un tā dzied!
MF- kas tev pret skaistiem spīdīgiem diskiem!? Domā, ka rūsa labāk izskatās un bremzē?
|
Fri Apr 13, 2007 9:42 am |
|
 |
MartinsT
Member of

|
traka plume rakstīja:j.k. rakstīja:Moš kamēr pievirpotie diski piestrādājas?
Tā skaņa bija jau pirms jaunajiem klučiem! Par to man arī tagad panika, ka viss ķipa pārlasīts, bet tik un tā dzied!
MF- kas tev pret skaistiem spīdīgiem diskiem!? Domā, ka rūsa labāk izskatās un bremzē?
rūsa no bremžu diskiem noiet pēc 1 sekunedes bremzēšanas un parādās pēc vienas dienas stāvēšanas ārā lietū, tā ka par to nav ko satraukties. BET bremžu diskus virpo, ja viņi ir saliekti - parasti iebraucot peļķē pēc straujas bremzēšanas. un pēc virpošanas viņi kļūst plānāki, tā ka saliekt ir vēl vieglāk.....
|
Fri Apr 13, 2007 9:46 am |
|
 |
|