Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
nu nez,bet izklausās pēc sailenbuksēm,jeb kā viņas tur sauc.man a tāda herņa bij.un beigās jau bij tik traki,ka
ka neko citu vairs nedzirdi tiko to,kā tur priekšā viss čīkst un grab,bet nu vis ir OKI.
|
Wed Apr 11, 2007 3:06 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Es tikko paarlasiiju prieksheejo ritosho - viss salikts jauns un origjinaals, tikko pamaniiju, ka man arii kautkas mazliet chiigaa no priekshas. Skjiet, ka tas ir ahileja papeedis.
Bet par auto - nu i vljip ochkarik!
|
Wed Apr 11, 2007 3:07 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Moš tas ir šitais? Kā novērst priekšējo bukšu čīkstēšanu 156
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Apr 11, 2007 3:10 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
j.k. rakstīja:Moš tas ir šitais? Kā novērst priekšējo bukšu čīkstēšanu 156 
aha. reku iisi un kodoliigi:
The noise is coming from the upper front
wishbone bushes and can be fixed by greasing or just changing the
whole wishbones.
ar greasingu iipashi aizrauties neieteiktu, tas nav uz ilgu
|
Wed Apr 11, 2007 3:16 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Trax rakstīja:Es tikko paarlasiiju prieksheejo ritosho - viss salikts jauns un origjinaals, tikko pamaniiju, ka man arii kautkas mazliet chiigaa no priekshas. Skjiet, ka tas ir ahileja papeedis.
Bet par auto - nu i vljip ochkarik! 
MAn ar pēc izgāziena pa granteni biš pačīkstēja. Pažīkstēja un vairs nečīkst. Bet gan jau tur var tiem sailentblokiem kādu teflonu uzpūst vai ko - un tad vairs nečīkstēs.
_________________ @Scmic
|
Wed Apr 11, 2007 3:23 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
iespeejams, ka Powerflex buskes chiiksteeshanu likvidee uz visiem laikiem. ir kaads beidzot izmeegjinaajis?
|
Wed Apr 11, 2007 3:26 pm |
|
 |
JenZen
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 7
2001 Alfa-Romeo 156
|
Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....
|
Wed Apr 11, 2007 3:39 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
Ja mainīsi zobsiksnu, pie reizes varbūt vajag arī mainīt variatoru (nav tāda kā nedaudz tarkšķoša skaņa piedarbinot???).
Sveces, ja lietotas pareizās (NGK platīna) jāmaina tikai ik pa 100kkm.
Čīkstēšana.. nu lielākā iespējamība ka no sailentblokiem. Var jau būt viskas, bet tas ir visticamākais scenārijs.
Servisi? 2001.gada mašīnai drošvien jau labāk būtu Auto Italia (pats neesmu bijis) vai arī Arfilā.
|
Wed Apr 11, 2007 3:43 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Sveces laikam šeit bij jāpērk http://www.spark-plugs.co.uk/
|
Wed Apr 11, 2007 3:48 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
BTW. Ja nav zināma servisa vēsture, zobsiksnas maiņa ir obligāta, jo parasti iekš DE auto tiek pārdots tieši dēļ tā, ka tuvojas zobsiksnas maiņas laiks...
|
Wed Apr 11, 2007 3:48 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
MartinsT rakstīja:Sveces laikam šeit bij jāpērk http://www.spark-plugs.co.uk/
Jep. 85Ls NGK platīnnieces ar piegādi uz tuvāko pasta nodaļu.
|
Wed Apr 11, 2007 3:50 pm |
|
 |
JenZen
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 7
2001 Alfa-Romeo 156
|
j.k. rakstīja:JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
Ja mainīsi zobsiksnu, pie reizes varbūt vajag arī mainīt variatoru (nav tāda kā nedaudz tarkšķoša skaņa piedarbinot???).
Sveces, ja lietotas pareizās (NGK platīna) jāmaina tikai ik pa 100kkm.
Čīkstēšana.. nu lielākā iespējamība ka no sailentblokiem. Var jau būt viskas, bet tas ir visticamākais scenārijs.
Servisi? 2001.gada mašīnai drošvien jau labāk būtu Auto Italia (pats neesmu bijis) vai arī Arfilā.
Nop piedarbinot nav taršķonjas. Vipar motoram nēsmu konstatējis vēl nevienu nedz dīvainu nedz nepatīkamu skanju... par ģen.siknas nomainjas nepieciešamību lietina tās nepatīkamais izskats... Zobsiksnas vizuālo stāvokili ari tehnisko nezinu bet spriešot pēc visa paljaujos uz to ka tā būs jāmaina...
|
Wed Apr 11, 2007 4:04 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
JenZen rakstīja:Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....
P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....
ar augstaakmineetajiem jautaajumiem ieteiktu veersties Arfila vai Auto Italia, vai Italu Auto Centra. visi tris piedaavaa arii neorigjinaalas taa sauktaas aftermarket piekares detaljas, Arfila piedaavaa arii atjaunot. no taa kaadas detaljas izveeleesies, galvenokaart arii cena buus atkariiga. parasti chiikst augsheejie plaukti un to nomainja chiikstonju noveersh. droshi, ka nekas nechiikstees, nebunkshkjees, ir tikai tad, ja maini visus 4 plauktus, 2x apaksha un 2 augsha. Trax par shito prieku nesen noskaitiija simtiem latus. es izveeleetos Arfilu un atjaunotas detaljas, jo mana pieredze raada, ka neorigjinaalie un pat origjinaalie plaukti "sboraa" iipashi ilgaak netur, taadeelj neredzu tam jeegu.
siksna obligaati jaamaina ar visiem rulljiem. ~150ls Arfila liidz ~250ls Auto Italia. ja ir diizelja skanja starteejot, kas nepaariet arii braucot, pie viena nomaini variatoru. veel +100ls. sveces- kaapeec domaa, ka jaamaina? tas Alfaam jaadara reti, ik pa 100k km. ja tomeer, tad labaak taas pasuutiit internetaa http://www.sparkplugs.co.uk/ un njemt liidzi, jo latvijaa NGK Platina sveces ir nepamatoti daargas.
sajuugs. atpakaljgaita ar krakshkji 156 ir normaali. atsperiigs sajuugs noziimee, ka viss ir labi. ja paliek ciets un smags, tad gan beigas ir tuvu.
|
Wed Apr 11, 2007 4:25 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
P.s. bukses = sailentbloki? Vai es kautko jaucu?
|
Wed Apr 11, 2007 4:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
j.k. rakstīja:P.s. bukses = sailentbloki? Vai es kautko jaucu?
nejauc, viss pareizi
|
Wed Apr 11, 2007 4:49 pm |
|
 |
|