Atbildēt pie šī temata 18 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu nez,bet izklausās pēc sailenbuksēm,jeb kā viņas tur sauc.man a tāda herņa bij.un beigās jau bij tik traki,ka
ka neko citu vairs nedzirdi tiko to,kā tur priekšā viss čīkst un grab,bet nu vis ir OKI.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es tikko paarlasiiju prieksheejo ritosho - viss salikts jauns un origjinaals, tikko pamaniiju, ka man arii kautkas mazliet chiigaa no priekshas. Skjiet, ka tas ir ahileja papeedis.
Bet par auto - nu i vljip ochkarik! Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Moš tas ir šitais? Kā novērst priekšējo bukšu čīkstēšanu 156 Smile

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Moš tas ir šitais? Kā novērst priekšējo bukšu čīkstēšanu 156 Smile

aha. reku iisi un kodoliigi:

The noise is coming from the upper front
wishbone bushes and can be fixed by greasing or just changing the
whole wishbones.

ar greasingu iipashi aizrauties neieteiktu, tas nav uz ilgu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Es tikko paarlasiiju prieksheejo ritosho - viss salikts jauns un origjinaals, tikko pamaniiju, ka man arii kautkas mazliet chiigaa no priekshas. Skjiet, ka tas ir ahileja papeedis.
Bet par auto - nu i vljip ochkarik! Very Happy

MAn ar pēc izgāziena pa granteni biš pačīkstēja. Pažīkstēja un vairs nečīkst. Bet gan jau tur var tiem sailentblokiem kādu teflonu uzpūst vai ko - un tad vairs nečīkstēs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iespeejams, ka Powerflex buskes chiiksteeshanu likvidee uz visiem laikiem. ir kaads beidzot izmeegjinaajis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....

P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JenZen rakstīja:
Šī skanja var rasties tikai no Silentblokiem vai arii tur kkas cits vareetu būt vainiigs?? Un kur labāk ieteiktu man mašinku aizdzīt lai apskataas, jo pie rezes arii man ir siksna jāmaina un arī sveces pēc manām domām prasās uz nomainju.... Kā arī var jau būt ka neesmu vēl lāga pieradis bet pēc Saab likas sajūgs par atsperiigu ... un prasaas to reguleet.... Liekot atpakaljgaitaa liek par sevi maniit....

Ja mainīsi zobsiksnu, pie reizes varbūt vajag arī mainīt variatoru (nav tāda kā nedaudz tarkšķoša skaņa  piedarbinot???).
Sveces, ja lietotas pareizās (NGK platīna) jāmaina tikai ik pa 100kkm.
Čīkstēšana.. nu lielākā iespējamība ka no sailentblokiem. Var jau būt viskas, bet tas ir visticamākais scenārijs.

Servisi? 2001.gada mašīnai drošvien jau labāk būtu Auto Italia (pats neesmu bijis) vai arī Arfilā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveces laikam šeit bij jāpērk http://www.spark-plugs.co.uk/

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
BTW. Ja nav zināma servisa vēsture, zobsiksnas maiņa ir obligāta, jo parasti iekš DE auto tiek pārdots tieši dēļ tā, ka tuvojas zobsiksnas maiņas laiks...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Sveces laikam šeit bij jāpērk http://www.spark-plugs.co.uk/

Jep. 85Ls NGK platīnnieces ar piegādi uz tuvāko pasta nodaļu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
JenZen rakstīja:

Ja mainīsi zobsiksnu, pie reizes varbūt vajag arī mainīt variatoru (nav tāda kā nedaudz tarkšķoša skaņa  piedarbinot???).
Sveces, ja lietotas pareizās (NGK platīna) jāmaina tikai ik pa 100kkm.
Čīkstēšana.. nu lielākā iespējamība ka no sailentblokiem. Var jau būt viskas, bet tas ir visticamākais scenārijs.

Servisi? 2001.gada mašīnai drošvien jau labāk būtu Auto Italia (pats neesmu bijis) vai arī Arfilā.

Nop piedarbinot nav taršķonjas. Vipar motoram nēsmu konstatējis vēl nevienu nedz dīvainu nedz nepatīkamu skanju... par ģen.siknas nomainjas nepieciešamību lietina tās nepatīkamais izskats... Zobsiksnas vizuālo stāvokili ari tehnisko nezinu bet spriešot pēc visa paljaujos uz to ka tā būs jāmaina...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JenZen rakstīja:

P.S un protams mūžigais jautājums ar kādiem naudas izdevumiem uz to man jārēkjinās....

ar augstaakmineetajiem jautaajumiem ieteiktu veersties Arfila vai Auto Italia, vai Italu Auto Centra. visi tris piedaavaa arii neorigjinaalas taa sauktaas aftermarket piekares detaljas, Arfila piedaavaa arii atjaunot. no taa kaadas detaljas izveeleesies, galvenokaart arii cena buus atkariiga. parasti chiikst augsheejie plaukti un to nomainja chiikstonju noveersh. droshi, ka nekas nechiikstees, nebunkshkjees, ir tikai tad, ja maini visus 4 plauktus, 2x apaksha un 2 augsha. Trax par shito prieku nesen noskaitiija simtiem latus. es izveeleetos Arfilu un atjaunotas detaljas, jo mana pieredze raada, ka neorigjinaalie un pat origjinaalie plaukti "sboraa" iipashi ilgaak netur, taadeelj neredzu tam jeegu.

siksna obligaati jaamaina ar visiem rulljiem. ~150ls Arfila liidz ~250ls Auto Italia. ja ir diizelja skanja starteejot, kas nepaariet arii braucot, pie viena nomaini variatoru. veel +100ls. sveces- kaapeec domaa, ka jaamaina? tas Alfaam jaadara reti, ik pa 100k km. ja tomeer, tad labaak taas pasuutiit internetaa http://www.sparkplugs.co.uk/ un njemt liidzi, jo latvijaa NGK Platina sveces ir nepamatoti daargas.

sajuugs. atpakaljgaita ar krakshkji 156 ir normaali. atsperiigs sajuugs noziimee, ka viss ir labi. ja paliek ciets un smags, tad gan beigas ir tuvu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
P.s. bukses = sailentbloki? Vai es kautko jaucu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
P.s. bukses = sailentbloki? Vai es kautko jaucu?

nejauc, viss pareizi

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 18 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration