Atbildēt pie šī temata 17 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Krizis rakstīja:
vēl viens jautājums, vai iekš LV var dabūt baltos pagrieza rādītāju stikliņus, kas nāk spārnos?

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-156/Exterieur/Side-Indicator-Set::1672.html

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Krizis rakstīja:
vēl viens jautājums, vai iekš LV var dabūt baltos pagrieza rādītāju stikliņus, kas nāk spārnos?

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-156/Exterieur/Side-Indicator-Set::1672.html

oo, paldies, pieriģistrējos un skatos, ka shipings izmaksā 2x dārgāk nekā divi stikliņi. Bet ja e nebūs iekš LV, būs vien jāpasūta hammer

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pasties ebay.co.uk vai ebay.de

tur tie ķīniešu štrunti būs lētāki

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
pasties ebay.co.uk vai ebay.de

tur tie ķīniešu štrunti būs lētāki

Nedomāju vai vērts uz tiem ķīniešu štruntiem taupīt 5-7 eur, jo par ceļi tik un tā jāmaksā, turklāt nav garantija, ka ķīniešu sūdu stiprinājumi būs pareizajās vietās un proporcijās Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tu domā, ka alfist.net tirgo hand made in Germany? Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

nē, es nezinu ko patiesībā viņi tirgo. Cik procenti no precēm ir made in CHINE in padval vai arī italy, vai germany.
VNK shajā gadījumā pasūtot tikai tos stikliņus īsti nav vērts meklēt alternatīvas dēl 5 eur.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Krizis rakstīja:
smic rakstīja:

nē, es nezinu ko patiesībā viņi tirgo. Cik procenti no precēm ir made in CHINE in padval vai arī italy, vai germany.
VNK shajā gadījumā pasūtot tikai tos stikliņus īsti nav vērts meklēt alternatīvas dēl 5 eur.

pasuuti veel kaut ko, lai piegaade nav tik daarga Wink hvz ko tie alfisti.net tirgo, bet ja gribaas kvalitatiivi, tad Novitec ar to mantu piedaavaa http://shophost.net/shop_n/catalog/product_info.php?cPath=2_6&products_id=597&osCsid=10c0590db340e755cd7a7bc8070df2fa

tikai tas vinju baltais aizdomiigi uz zilu velk hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nolemju neatvērt jauno temu, cenšos uzprasīt šeit: cienijamie Alfisti, vai ir vērts pirkt 166 2.0 TS? Neiet runa par pateriņu vai ekonomiju, lieta ir tada ka es atradu Vācijā tieshi tādu Alfu, kurā arī iemilējos... tagad meģinu sarunaties ar vaciešiem par cenu utt. Bet viena šaubīga doma iekrita prātā: vai ta būs īstā Alfa?
V6 ir neapšaubams ideāls, es to zinu. Bet runā iet par 2.0 T.S.
Kā civēks kurš rikojas pēc intuīcijas un emocijam (cits cilvēks diez vai sapņos par Alfu... nu ja sapņos tad nenopirks, gan nekadā gadijumā) es prasu vienkaršo, Jūsu, viedokļi. Varat nepamatot, ja nav gribas.

Paldies! (un sorry par švaku valodu Smile izteicos, ka varēju)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nolemju neatvērt jauno temu, cenšos uzprasīt šeit: cienijamie Alfisti, vai ir vērts pirkt 166 2.0 TS? Neiet runa par pateriņu vai ekonomiju, lieta ir tada ka es atradu Vācijā tieshi tādu Alfu, kurā arī iemilējos... tagad meģinu sarunaties ar vaciešiem par cenu utt. Bet viena šaubīga doma iekrita prātā: vai ta būs īstā Alfa?
V6 ir neapšaubams ideāls, es to zinu. Bet runā iet par 2.0 T.S.
Kā civēks kurš rikojas pēc intuīcijas un emocijam (cits cilvēks diez vai sapņos par Alfu... nu ja sapņos tad nenopirks, gan nekadā gadijumā) es prasu vienkaršo, Jūsu, viedokļi. Varat nepamatot, ja nav gribas.

Paldies! (un sorry par švaku valodu Smile izteicos, ka varēju)

ja nav runa par pateerinju un ekonomiju, tad kaapeec pirkt 166 ar 2l motoru? es esmu par V6.

kaut ari 2l 166 it kaa esot labi pielaagota aatrumkaarba un braukt varot, 2l dzinejs griezh labi un vienmeeriigi, celj jau no zemiem apgriezieniem. ja konkreetaa mashiina ir vismiiljakajaa kraasaa ar viskaarotaako komplektaaciju, vislabaakajaa staavoklii un par vislabaako cenu, un ljoti gribas tieshi sho, tad peerc tik nost! Smile

bet, ja praataa domas tomeer shaubiigas, tad nepeerc, paardot Alfu lai nopirktu citu buus gruuti

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu redz.. mūsu domas sakrīt. Labāk iešu gulēt, rītdien domāšu par lietu. Paldies!
P.S. Pirmā Alfa... gan baidos, gan mīlu. Tjfu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nu redz.. mūsu domas sakrīt. Labāk iešu gulēt, rītdien domāšu par lietu. Paldies!
P.S. Pirmā Alfa... gan baidos, gan mīlu. Tjfu!

Piekritu elbee, V6 ir tas kas shai mashiinai ir vajadziigs.... pabrauksi kadus paris meneshus ar to 2.0, un saksi just, ka kaut kas nav isti taa kaa gribeetos... braukt jau var, bet gribas ko vairaak... un tad atapsies, ka eksiste tadi motori ka 2.5 un 3.0..... un naks apgaismiba, ka tie butu bijusi pareizaaka izvele par 2.0ts

BET, es jau tevi netaisos atrunaat, ja konkretais eksemplars ir tieham nenormali labs, tad njem tik ciet.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man... es... man arii ir viedoklis. 166 bez V6 buus kaa meitene bez kruutiim - it kaa jau ir, bet tomeer... kaut kaa izteikti truukst.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Man... es... man arii ir viedoklis. 166 bez V6 buus kaa meitene bez kruutiim - it kaa jau ir, bet tomeer... kaut kaa izteikti truukst.

super  haha

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:

vo... isi un kodoliigi...Smile bet ir taksh kam tas kaulainaas patiik...Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labdien Alfisti!
Ir Tāda maza nejauka lieta kas mani uztrauc... Sāku no sākuma. Ir iegādāta 2001 gada Alfa Romeo 156, 1.8 TS nemotors gan bet tam bija savi iemesli, kurus vairaak vai mazāk var nosaukt par miilestiibu pret šo auto...  Ar Alfu nobraukti jau nu apmēram 1000 km, ir protams parādijušies šādi tādi mīnusi kuriem sākumā nemaz nebiju pievērsis uzmanību..... kā saka caur rozā brilēm grūti ko saprast  Wink  , bet tas tik un tā nespēj mazināt prieku par manu mazulīti, jo iekāpjot šajā auto jūtos kā iekāpis tajā pirmo reizi un smaidu no sejas vēl ilgi nespeju nonjemt.... Rīti palikushi daudz gaišāki jo zinu kas mani gaida stāvietā....  Rolling Eyes  

Bet manā jaukajā meduspodā ir parādijušies nelieli darvas pilieninji.... kas man liek uztraukties... Priešējajā kreisajā ritenī ir parādijusies nelaba čīkstēšana pie jebkādām auto kustībām... mazākā stūres grieziena laikā un pie mazākās bedrītes....  Crying or Very sad  sākumā likās ka kkas ar amortizātoriem bet nē itkā viss oki... skanja nāt tieshi no rata vidus... sajūta tāda ka no pusass .. bet itkā simtomi kas parasti ir uz pussas nobojāšanos neliecina..... bremzes arii ir oki... esmu izmisumā bail kustināt jo skanja izraisa sāpes sirdī ... Sad

Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu .... Vai arī to man pateiks vienīgi servisā?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 17 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration