Autors |
Ziņojums |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Krizis rakstīja:vēl viens jautājums, vai iekš LV var dabūt baltos pagrieza rādītāju stikliņus, kas nāk spārnos?
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-156/Exterieur/Side-Indicator-Set::1672.html
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Apr 05, 2007 1:22 pm |
|
 |
Krizis
Pievienojies: 05 Apr 2007
Komentāri: 239
Atrašanās vieta: Ādaži
|
Oga rakstīja:Krizis rakstīja:vēl viens jautājums, vai iekš LV var dabūt baltos pagrieza rādītāju stikliņus, kas nāk spārnos?
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-156/Exterieur/Side-Indicator-Set::1672.html
oo, paldies, pieriģistrējos un skatos, ka shipings izmaksā 2x dārgāk nekā divi stikliņi. Bet ja e nebūs iekš LV, būs vien jāpasūta
_________________ Atkal gribu alfu...
|
Thu Apr 05, 2007 1:46 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
pasties ebay.co.uk vai ebay.de
tur tie ķīniešu štrunti būs lētāki
_________________ @Scmic
|
Thu Apr 05, 2007 3:41 pm |
|
 |
Krizis
|
smic rakstīja:pasties ebay.co.uk vai ebay.de
tur tie ķīniešu štrunti būs lētāki
Nedomāju vai vērts uz tiem ķīniešu štruntiem taupīt 5-7 eur, jo par ceļi tik un tā jāmaksā, turklāt nav garantija, ka ķīniešu sūdu stiprinājumi būs pareizajās vietās un proporcijās
|
Thu Apr 05, 2007 4:02 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
tu domā, ka alfist.net tirgo hand made in Germany?
_________________ @Scmic
|
Thu Apr 05, 2007 4:03 pm |
|
 |
Krizis
|
smic rakstīja:tu domā, ka alfist.net tirgo hand made in Germany? 
nē, es nezinu ko patiesībā viņi tirgo. Cik procenti no precēm ir made in CHINE in padval vai arī italy, vai germany.
VNK shajā gadījumā pasūtot tikai tos stikliņus īsti nav vērts meklēt alternatīvas dēl 5 eur.
|
Thu Apr 05, 2007 4:07 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
Krizis rakstīja:smic rakstīja:tu domā, ka alfist.net tirgo hand made in Germany? 
nē, es nezinu ko patiesībā viņi tirgo. Cik procenti no precēm ir made in CHINE in padval vai arī italy, vai germany.
VNK shajā gadījumā pasūtot tikai tos stikliņus īsti nav vērts meklēt alternatīvas dēl 5 eur.
pasuuti veel kaut ko, lai piegaade nav tik daarga  hvz ko tie alfisti.net tirgo, bet ja gribaas kvalitatiivi, tad Novitec ar to mantu piedaavaa http://shophost.net/shop_n/catalog/product_info.php?cPath=2_6&products_id=597&osCsid=10c0590db340e755cd7a7bc8070df2fa
tikai tas vinju baltais aizdomiigi uz zilu velk
|
Thu Apr 05, 2007 4:19 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Nolemju neatvērt jauno temu, cenšos uzprasīt šeit: cienijamie Alfisti, vai ir vērts pirkt 166 2.0 TS? Neiet runa par pateriņu vai ekonomiju, lieta ir tada ka es atradu Vācijā tieshi tādu Alfu, kurā arī iemilējos... tagad meģinu sarunaties ar vaciešiem par cenu utt. Bet viena šaubīga doma iekrita prātā: vai ta būs īstā Alfa?
V6 ir neapšaubams ideāls, es to zinu. Bet runā iet par 2.0 T.S.
Kā civēks kurš rikojas pēc intuīcijas un emocijam (cits cilvēks diez vai sapņos par Alfu... nu ja sapņos tad nenopirks, gan nekadā gadijumā) es prasu vienkaršo, Jūsu, viedokļi. Varat nepamatot, ja nav gribas.
Paldies! (un sorry par švaku valodu  izteicos, ka varēju)
|
Wed Apr 11, 2007 12:11 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
TheCAT rakstīja:Nolemju neatvērt jauno temu, cenšos uzprasīt šeit: cienijamie Alfisti, vai ir vērts pirkt 166 2.0 TS? Neiet runa par pateriņu vai ekonomiju, lieta ir tada ka es atradu Vācijā tieshi tādu Alfu, kurā arī iemilējos... tagad meģinu sarunaties ar vaciešiem par cenu utt. Bet viena šaubīga doma iekrita prātā: vai ta būs īstā Alfa?
V6 ir neapšaubams ideāls, es to zinu. Bet runā iet par 2.0 T.S.
Kā civēks kurš rikojas pēc intuīcijas un emocijam (cits cilvēks diez vai sapņos par Alfu... nu ja sapņos tad nenopirks, gan nekadā gadijumā) es prasu vienkaršo, Jūsu, viedokļi. Varat nepamatot, ja nav gribas.
Paldies! (un sorry par švaku valodu izteicos, ka varēju)
ja nav runa par pateerinju un ekonomiju, tad kaapeec pirkt 166 ar 2l motoru? es esmu par V6.
kaut ari 2l 166 it kaa esot labi pielaagota aatrumkaarba un braukt varot, 2l dzinejs griezh labi un vienmeeriigi, celj jau no zemiem apgriezieniem. ja konkreetaa mashiina ir vismiiljakajaa kraasaa ar viskaarotaako komplektaaciju, vislabaakajaa staavoklii un par vislabaako cenu, un ljoti gribas tieshi sho, tad peerc tik nost!
bet, ja praataa domas tomeer shaubiigas, tad nepeerc, paardot Alfu lai nopirktu citu buus gruuti
|
Wed Apr 11, 2007 12:25 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Komentāri: 4652
|
Nu redz.. mūsu domas sakrīt. Labāk iešu gulēt, rītdien domāšu par lietu. Paldies!
P.S. Pirmā Alfa... gan baidos, gan mīlu. Tjfu!
|
Wed Apr 11, 2007 12:32 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
TheCAT rakstīja:Nu redz.. mūsu domas sakrīt. Labāk iešu gulēt, rītdien domāšu par lietu. Paldies!
P.S. Pirmā Alfa... gan baidos, gan mīlu. Tjfu!
Piekritu elbee, V6 ir tas kas shai mashiinai ir vajadziigs.... pabrauksi kadus paris meneshus ar to 2.0, un saksi just, ka kaut kas nav isti taa kaa gribeetos... braukt jau var, bet gribas ko vairaak... un tad atapsies, ka eksiste tadi motori ka 2.5 un 3.0..... un naks apgaismiba, ka tie butu bijusi pareizaaka izvele par 2.0ts
BET, es jau tevi netaisos atrunaat, ja konkretais eksemplars ir tieham nenormali labs, tad njem tik ciet.
|
Wed Apr 11, 2007 9:07 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man... es... man arii ir viedoklis. 166 bez V6 buus kaa meitene bez kruutiim - it kaa jau ir, bet tomeer... kaut kaa izteikti truukst.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Apr 11, 2007 10:54 am |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Oga rakstīja:Man... es... man arii ir viedoklis. 166 bez V6 buus kaa meitene bez kruutiim - it kaa jau ir, bet tomeer... kaut kaa izteikti truukst.
|
Wed Apr 11, 2007 11:46 am |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Oga rakstīja:Man... es... man arii ir viedoklis. 166 bez V6 buus kaa meitene bez kruutiim - it kaa jau ir, bet tomeer... kaut kaa izteikti truukst.
vo... isi un kodoliigi...  bet ir taksh kam tas kaulainaas patiik...
|
Wed Apr 11, 2007 1:29 pm |
|
 |
JenZen
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 156
|
Labdien Alfisti!
Ir Tāda maza nejauka lieta kas mani uztrauc... Sāku no sākuma. Ir iegādāta 2001 gada Alfa Romeo 156, 1.8 TS nemotors gan bet tam bija savi iemesli, kurus vairaak vai mazāk var nosaukt par miilestiibu pret šo auto... Ar Alfu nobraukti jau nu apmēram 1000 km, ir protams parādijušies šādi tādi mīnusi kuriem sākumā nemaz nebiju pievērsis uzmanību..... kā saka caur rozā brilēm grūti ko saprast  , bet tas tik un tā nespēj mazināt prieku par manu mazulīti, jo iekāpjot šajā auto jūtos kā iekāpis tajā pirmo reizi un smaidu no sejas vēl ilgi nespeju nonjemt.... Rīti palikushi daudz gaišāki jo zinu kas mani gaida stāvietā....
Bet manā jaukajā meduspodā ir parādijušies nelieli darvas pilieninji.... kas man liek uztraukties... Priešējajā kreisajā ritenī ir parādijusies nelaba čīkstēšana pie jebkādām auto kustībām... mazākā stūres grieziena laikā un pie mazākās bedrītes....  sākumā likās ka kkas ar amortizātoriem bet nē itkā viss oki... skanja nāt tieshi no rata vidus... sajūta tāda ka no pusass .. bet itkā simtomi kas parasti ir uz pussas nobojāšanos neliecina..... bremzes arii ir oki... esmu izmisumā bail kustināt jo skanja izraisa sāpes sirdī ...
Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu .... Vai arī to man pateiks vienīgi servisā?
|
Wed Apr 11, 2007 3:01 pm |
|
 |
|